Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)
Raspunsuri - Pagina 17
Romanitza_31 spune:
:)))) Mada nu te injur, doamne fereste! daca iti zic ca si eu am facut la fel dupa ce l'am inscris : ma pregatesc sa il votez si ce crezi: votez fix ca tine din greseala, dar mai aveam un modem de orange prin casa, l'am conectat si am votat cum voiam! nu-i bai ....stai linistita !
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
MADALINA_T spune:
Vad ca a iesit soarele la noi.Iesim un pic in parc.Intru mai pe seara.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
vias spune:
imi doresc sa se termine odata tot calabaracul asta si sa ne vedem linistiti de viata in continuare...cu cei 85% in buzunar, normal!
...va pup fetelor...sunteti minunate! chiar sunteti!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
romanita, ce grasunel ai tu acolo...si deja la 5 luni carnita? wow....io-s in urma...
fetelor, care mai alaptati si ati inceput diversificare...dupa ce papa mancarica mai vrea sa suga? ca david nu prea si mie mi ciudaaaa...io vreau sa-i mai dau laptic...am zis ca pana la 6 luni nu inlocuiesc nici o masa....nicidecum de la 5 luni jumate sa suga numa seara si dimineata
acuma vad ca se reduce 15% si din alocatie si din indemnizatia pt copil....deci voi lua 680 lei....super.....
eu imi doresc ca puiul meu sa fie sanatos, si noi...in rest ne descurcam noi cumva, banii oricum vin si pleaca...sanatatea CONTEAZA...
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
plang...plang...si iar plang..
,,quo vadis Domine?????????????????,,
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Romanitza_31 spune:
Ne-a fugarit furtuna din parc si asa chef aveam sa mai stam...!
A_driana, Damian "serveste" cu lacomie san dupa ce ii dau asa zisa supa , ziceam pe aici ca nu se omoara dupa ea! Cu carnita incepem maine...adica piept de pasare amestecat cu piureul de legume. pana acum nu i-am dat piureul de legume sa vedem ce reactie va avea si oricum incepem cu 2 lingurite, a doua zi 4 lingurite si tot asa!
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
My_Lady0091 spune:
fete...sa va vegheze somnul ingerii..voua si puisorilor vostri...ca ,,nb,,....nu mai indraznesc sa va zic
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
MADALINA_T spune:
Cam slabuta activitatea de pe aici azi.
Fetelor va rog eu,stiu ca e greu,chiar foarte greu,dar o viata avem.Trebuie sa ne crestem puiutii cu bani mai multi sau mai putin.Oricum ar fi ii vom creste frums i sanatos.O sa vedeti ca o sa ne descurcam orice ar fi.Eu nu vrea sa ma gandesc la lucruri urate orice ar fi,o sa fie bine.
Adriana sigur ca mi mananca si lapte de la mami,dar in momentul in care ai ajuns la o masa completa de fructe,una de legume si iaurtul de la ora 5-6-7 nu mai papa decat dimineata si seara lapte.
MADALINA_T spune:
Si cu toate cele ce se anunta,eu totusi va doresc din toata inima o noapte cat se poate de buna..Fruntea sus! Ce Dumnezeu,ne lasam doborate asa cu una cu doua?