Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti multa bafta la eco azi..sa vii sa ne inveselesti cu vesti bune.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, tot la 18 merg si eu la eco sa vii cu vesti bune

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru, sa ma lamuresc cu ceva.
In cazul in care nu se modifica nimic si ramane valabila chestia cu 85%: daca vb cu sefii sa imi mareasca salariul ca sa am putin mai mare indemnizatia, cand tre` sa fac acest lucru?

Trebuie marit salariul cu cat timp inainte de nastere, sau nu e limita?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? VA ROG!
M-as risca sa merg sa sefi sa ii rog sa imi mareasca salariul. Azi am implinit 4 luni de burtica

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Kiti bafta la eco si la concediu.... Sa fiti sanatosi amandoi ca restul trece.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Kiti, tot la 18 merg si eu la eco sa vii cu vesti bune

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru, sa ma lamuresc cu ceva.
In cazul in care nu se modifica nimic si ramane valabila chestia cu 85%: daca vb cu sefii sa imi mareasca salariul ca sa am putin mai mare indemnizatia, cand tre` sa fac acest lucru?

Trebuie marit salariul cu cat timp inainte de nastere, sau nu e limita?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? VA ROG!
M-as risca sa merg sa sefi sa ii rog sa imi mareasca salariul. Azi am implinit 4 luni de burtica

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Daca va ramane un procent pentru calculul indemnizatiei, acesta va fi din media veniturilor pe ultimele 12 luni, deci tu vei avea 5 luni cu salariul marit si restul de sapte de pana acum cu salariul care l-ai avut.
Eu asa vad lucrurile. Nu cred ca se poate mari salariul retroactiv, cu mai multe luni in urma caci e vorba de niste declaratii lunare care se depun de catre firma. Nu stiu daca am fost destul de concisa.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Crina, multumesc pt raspuns.
Nu ma refeream la o marire retroactiva. Cineva mi-a zis ca trebuie sa se mareasca cu 6 luni inainte de nastere ca sa se ia in calcul, altfel nu.

De aia intrebam, sa stiu daca eventual se mareste de acum si daca marirea ma avantajeaza dupa nastere.

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Kiti bafta la eco!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:

Explicati-mi si mie care este idea cu pampersii?cand a dat statul asta pampersi?eu una nu am primit..sau i-au schimbat intre ei?????

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Cea mai tare chestie citita pe DC in ultima luna. Nu m-ar mira sa fie si adevarata...

Tina ce sa zic...haz de necaz.

Despre pampersi pot sa iti zic doar ca sunt mai scumpi ca in alte tari. In UK de ex produsele de genul asta nu au TVA tocmai ca sa isi permita tot omul cat ar fi de sarac. Chit ca si aia pe beneficii au venituri mai mari decat ce am citit in ultimele zile pe DC.
Cum naiba intr-o tara unde un om serios( nu vb de cei cu vicii- droguri, bautura, etc sau care fac 5 copii cu 5 tati si traiesc pe beneficii) cu ceva studii , chiar la inceput de cariera, castiga vreo 2000£ ,statul tot se gandeste sa nu aplice alte taxe la produsele de baza pt copii si in Ro vor sa dea 600 /luna si cica tot e MULT pt pampers???
Ati observat cum astia care vin cu asa idei ori n-au copii ori i-au avut acu' 30 de ani si nu le mai pasa....?
Eu cand am venit prima oara in Ro cu fiica mea nu mi-a venit sa cred ce scumpi sunt.Si formula e mai scumpa.
Si citeam zilele trecute ca va creste TVA-ul lo 25% . Deci inclusiv la pampers si la formula.
E strigator la cer mai ales ca se reduc si veniturile.

Lara w22+ Jamie and Errie 19mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lara, copiii lor sigur nu traiesc din 600 de lei/luna..deci nu cred ca se gandesc prea mult.
Totusi masura venitului fix este discriminatorie si nu vor apela la ea, cel mai sigur vor micsora procentul de la 85% la cat li se pare lor corect..eu ma rog sa pastreze plafonul de 4000 de ron chiar daca e doar 70-75% din venituri.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Crina, multumesc pt raspuns.
Nu ma refeream la o marire retroactiva. Cineva mi-a zis ca trebuie sa se mareasca cu 6 luni inainte de nastere ca sa se ia in calcul, altfel nu.

De aia intrebam, sa stiu daca eventual se mareste de acum si daca marirea ma avantajeaza dupa nastere.

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mai ales daca e firma particulara, ea decide cand vrea sa-ti mareasca salariul. Daca zice media veniturilor pe ultimele 12 luni atunci aia e. Daca in ultima luna mi se mareste salariul atunci si ala intra in media respectiva. Cel putin eu asa gandesc. Eventual sa cauti legea pe net sa vezi daca e specificat pe undeva.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Saru`mana Crina, acum ma pun pe cautat. Cred ca am legea in calc, dar trebuie sa verific mai bine.

Ma documentez si revin

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput