Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Klarisse spune:
Articolul e din ziarul gandul..
Klarisse graviduta 18+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
tanamera spune:
Buna dimineata!
Ionela,Luy multumesc.
Incercati fetelor sa nu va stresati prea tare,efectiv nu putem rezolva nimic cu stresul.Mie imi pare rau ca am pus la un momendat stapila pe ei.
Anna_Ivan,Ionela multa bafta azi la eco,va asteptam cu vesti bune.
O zi cat se poate de linistita!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
luy spune:
Lora, tinem pumnii sa nu iei si tu varicela, daca acesta este dignosticul confirmat pt Iustina.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+
Klarisse spune:
http://www.gandul.info/news/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106457
Klarisse graviduta 18+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Am citit, Klarisse
Am citit pe net in textul redactat dintre Guvernul Rom si delagatia FMI, ca nu a fost in dicutie taierea indemniz pt cresterea copilului. Dumnezeu stie ce va fi...
--------------------------------------------------
Sunt o 18+
Ingerasul meu
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Mersic Klarisse Tu ai fost la eco de control sapt trecuta sau alta burtica? Doar a facut eco si atat, asa-i? Ce ziceati despre placenta? ma uit acum pe ultima mea eco si scrie "zona placentara situata pe peretele posterior uterului". -------------------------------------------------- Sunt o 18+ Ingerasul meu |
Draga mea si la mine scrie la fel pe actele care mi le-a dat dna doctor ieri: placenta pe peretele posterior, atinge fundul uterului.
As vrea si eu sa aflu daca e o problema acest lucru.
20+
crina cu
maya71 spune:
Binete de dimineata si de la mine pe ziua de azi!
Primiti si retroactiv... adica ptr ieri... am tras chiulul ca a trebuit sa recuper la munca
Aaaaa, am citi din urma dar au fost atatea spuse incat neuronii mei de viitoare graviduta nu functioneaza la capacitatea normala:
- Crinuta, am 'vazut' ca te/au asteptat fetele cu sufletul la gura ca sa te intorci de la 'meci'... vesti bune, asa tre. sa fie mereu si intotdeauna.
- Tanamera... sa/ti traiasca flacaul si la mai mare
- Lora, tin pumnisori stransi si o sa fie bine.
- burtici, nu va mai stresaticu indemnizatia... nu v/ati obisnuit ca in Romania totu/i reletiv?! se schimba de la o zi la alta...?
Balonas drag (clabucel), hai sa te iau in brate si sa te
Ariciuleeee, o sa fac scandal, ma duc in fata primariei si intru in greva foamei daca nu ne dai un semnulet sa stim ca esti ok.
Nu in ultimul rand... va pe toate si va multumesc ca va ganditi la noi ca la prietenele voastre dragi.
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy crina, felicitari pentru fetita jucausa ! tanamera, deci ingrosati randurile baieteilor, hehe ! Felicitari pentru carucior ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |
Merci mult
20+
crina cu
kiti2205 spune:
Off, mai fetelor, in ce tara traim. Eu incerc sa fac abstractie de ce se discuta acum, nu vreau sa stiu nimic pana nu se ia o decizie, ca oricum nu am ce sa fac si ma consum prea mult. Am zis sa incerc sa nu stresez bebelina. La Vladut eu am prins oricum nenorocirea aia cu 6 milioane, dar am un super sef, mi-au platit ei diferenta pana la salariul intreg in toate cele 8 luni cat am stat acasa. Bineinteles ca in momentul in care a zis "vino inapoi" am zis "da, sa traiti". As fi vrut sa stau si eu mai mult cu puiul, dar nu ne descurcam cu banii altfel.
Deci, deocamdata, nici nu vreau sa ma gandesc.
In rest, ce faceti?
Lora, si eu stiu ca varicela este periculoasa doar in primul trimestru. Iti tin pumnii, poate nu este, totusi.
Avem si noi azi programare la eco, la 18. Mi-am facut lista, cu intrebari - despre concediu, marea majoritate.
Va pup si incercati sa fiti mai optimiste, pentru puiutii mici. Iar bunica-mea are o vorba "fiecare copil se naste cu painea lui in mana", asa ca nu ne-o lasa DD de izbeliste acum, cand suntem asa de fericite.
Sper ca am fost coerenta, ca neuronul este inca anesteziat de la kilu' de bezele pe care l-am ingurgitat fara sa ma pot opri
Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006
oramona spune:
Kitty, multa bafta si tie la eco azi.Te asteptam sa te intorci repede cu vesti cat mai bune. Aha, ne faci pofta de bezele, lasa ca ne luam si noi sa ne mai indulcim putin Te
mamica de fetita si 19+