Bazar Umanitar (15)

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Mamagiuliei, licitez si eu 7 ron pentru un tricou.
Ma poti trece pe lista.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Daria nu ai cum sa-i trimiti PM ca are doar 2 mesaje trimise ...Uau uite cum am pierdut noi minunatie de donator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Masurile pt sacoul M20 Lungime 83 cm (de la umar, masurat langa guler, pana la poale), lungime maneca: 68 (masurata de la umar la manseta urmand linia exterioara a manecii), bust 59 cm x 2 (masurat exact pe linia bustului, sub rascroitura manecii. Vesta - lungime 68 cm, bust 58x2. Compozitie: 60% lana, 20% polyester, 20% bumbac.

Carmina sper sa-i poata purta totusi Nadia, la noi in familie au trecut din copil in copil fara sa poata fi folositi pentru ca noi (eu si frate-meu) facem copiii mari, nene, nu gluma

Vai ce ma bucur ca am castigat bermudele si tricoul roz, o sa fie Stefania (vecinica mea) in extaz

Fetele, io chiar daca nu raspund la toate PM-urile, sa stiti ca mi-am notat adresele voastre si trimit cu spor. Azi sunt la rand pt posta coletele pt Ancutza_bro, Ada_coman, Selene si Ymca. Daca pana la ora 16.30 mai primesc adrese pt produse licitate de la mine si achitate, mai duc, ca am fost si-am luat cutii de la Kaufland, am depozit, zici ca reciclez cartoane

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

crisis, te trec io .
am trecut si licitatia de la iasmin

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am castigat azi L379 -25 RON si am platit 30RON in contul lui David. Am scris clar, cu majuscule, DONATIE, dar am facut plata dupa ora 12, deci tranzactia mi se aproba doar luni 17 mai.

ideea era ca am de primit 2 articole si de la boticelina care e tot din constanta ca leditia. va veti cupla ca sa-mi trimiteti si mie pachetul saptamana viitoare - dupa confirmare plata? sau trimiteti separat. pentru mine sunt convenabile ambele variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ymca io ajung mai repede la posta ca-i fix peste drum, decat sa ma urc in masina, sa drivaresc prin nebunia de seara prin oras si, cel mai greu, sa sincronizam programele copiilor, mi-e mai la indemana sa trimit separat. Io am trimis colet chiar si din cta in cta (pt Crisis) pt ca fiecare isi stie programul si la posta nu tre sa fii undeva anume la un timp fix, e mai comod...

Si oricum pachetelul pt tine e deja facut, azi pleaca...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Flowers am trimis PM cu adresa mea

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

supralicitez E 317 - 9 lei

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna ziua tuturor fetelor !

Nu stiu daca sa scriu aici sau in alt loc...
Am doua produse de oferit pentru bazar: un premergator Chicco si o Geanta postasului, ambele in stare foarte buna.Dupa cum v-am mai spus eu nu pot fii decat donator si am nevoie de cineva sa le distribuie.Multumesc pentru intelegere si astept sa-mi raspunda cine poate sa le ridice de la mine.

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

marybehappy multumim ca vrei sa ni te alaturi...sigur va fi cineva din B care sa poata prelua de la tine produsele...pana atunci poti sa le fotografiezi sa putem sa le adaugam in bazar?

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput