Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 49
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marybehappy Buna ziua tuturor fetelor ! Nu stiu daca sa scriu aici sau in alt loc... Am doua produse de oferit pentru bazar: un premergator Chicco si o Geanta postasului, ambele in stare foarte buna.Dupa cum v-am mai spus eu nu pot fii decat donator si am nevoie de cineva sa le distribuie.Multumesc pentru intelegere si astept sa-mi raspunda cine poate sa le ridice de la mine. Mary |
Pune-le si poate le castiga chiar cineva care le poate lua de la tine, daca nu cineva tot ajuta cumva.
Poze le poti face?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
marybehappy spune:
da, au foto deja facute ..
incerc sa le trimit acum pe e-mail daca ma lasa cel mic
Mary
szivarvany spune:
hmmm.
pune pozele si vedem cum facem ... daca stai in centru nu ma bag, insa daca se poate ajunge la tine in zona cu masina mare ma bag
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
diana2242 spune:
Am mai trimis cateva lucrusoare l bazar mai multe cred ca mai prin vara pt ca noi inca purtam tricourile de 6-9 luni de vara trecuta,cand nu ne mai vin mai dam din ele.Dodo sa imi spui daca intra si banii mei si G114 am vazut ca au revenit in licitatii deci era cum am crezut eu:) si daca cumva intra Olishka as vrea sa stiu o marime la S16 sa nu ii licitez degeaba.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
marybehappy spune:
Am trimis acum fotografiile cu Premergatorul CHICCo si Geanta postasului LITTLE TIKES.
Daca le castiga cineva din Bucuresti si le ridica dela mine nu este nici o problema dar altfel nu am cum.
Astept sa-mi spuneti daca au ajuns fotografiile.
Doresc sa fie PremergatorulCHICCO pt ROBI si Geanta postasuluiLITTLE TIKES pt cazul care are cel mai urgent nevoie de bani.Multumesc !
Mary
Alex@Sara spune:
Diana,imi pare rau ca ai asteptat atat pt masuratori si nu iti sunt buni pantalonii.Sunt ff putin elastici,e o stofa super buna,dar ii poti lua si sa te motiveze sa iti pui ambitia incapi in ei la toamna/iarna .Am uitat sa iti zic ca sus,au un sistem cu prindere care mai pot largi cu 4-5 cm in talie...Daca vrei,eu tii trimit si daca iti sunt buni ii platesti,daca nu ,ii lasam in bazar si daca o sa ii castige altcineva o sa ii trimiti tu(iti pun in colet si banii pt transport )
Eu nu am ajuns la banci ca am adormit cu fetele,sunt varza,de cateva nopti piciulina mica ma mananca,aproape la propriu,cred ca are un puseu de crestere .Oricum daca plateam azi,cred ca abia luni se procesau datele
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ninny spune:
supralicitez f104 25lei
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
de karina
diana2242 spune:
Alex ok atunci mii poti trimite daca imi vin ii platesc daca nu ii lasam la bazar si ii trimit eu.Cu banii de transport nu trebuie sa mii pui tu nu este o problema asta este deajuns ca mii trimiti mie.Mercic mult si e o idee buna asta cu motivarea dar sa vedem daca am sanse sa incap totusi in ei sau nu deloc.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
boticelina spune:
La F104 am gasit si bluzita lui originala, cu eticheta pe ea, deci acum are 4 piese, pantaloni, vesta, maleta portcalaie si o bluza polar alba cu soarecii aia brodati cu portocaliu.
Ninny stia, dar sa stie si Crisis
Azi pleaca si pachetul pt alina_moro
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
kid spune:
Premergator CHICCO
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5471121282600283042
+ bonus:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5471121291682624450
Geanta postasului LITTLE TiKES
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5471121293639850146
+bonus:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5471121594295716962
Multumim marybehappy
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!