Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 22
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 De la Flowers: Mamagiuliei,am primit pantalonasii luni, ... Plicul l-ai pus pe 3 dar de acolo a plecat pe 6 si a ajuns in Bucuresti pe 8(am vazut stampilele).A stat in posta din Oradea mai mult decat a facut pe drum(zicea Mercedes ceva de postaritele de acolo). |
Fix la fel a patit si al meu din aceeasi destinatie, vineri nu era la posta, ieri insa da.
Si tot ziceti de pachete controlate, la noi la posta se pare ca nu sunt asa curioase. A ajuns intact de fiecare data, sper sa nu cobesc.
Si acum sa-mi fac o baie de cenusa. Am ratacit si regasit si reratacit si reregasit ultimul produs care-mi lipsea sa pun pachetul catre valenita, valentina, arcadia si kokiy. Maine e ziua cea mare.
(valenita, din pacate nu de soarec e vorba, el s-a ascuns bine, dar daca apare va veni separat...)
Imi cer toate scuzele, stiu ca ati zis ca nu-i graba dar totusi...
carminabulina ai un pachet pe drum si de la mine.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
Actualizez
edit: licitatii finalizate pentru: aka, Alex&Sara, valenita, ellinia.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
boticelina spune:
Licitez eu H90, de mult pusesem ochii pe el, e mare inca pt noi dar e f frumos.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Laura25 spune:
Ancutza_bro, alege alt produs de la bazar in valoarea data pe bluza de la kay pe care nu ai primit-o si o sa il primesti pe ala (poate gasesti ceva ce iti place la produse disponbibile, nu in licitatii, pt a nu complica lucrurile, te rugam )
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Laura25 Ancutza_bro, alege alt produs de la bazar in valoarea data pe bluza de la kay pe care nu ai primit-o si o sa il primesti pe ala (poate gasesti ceva ce iti place la produse disponbibile, nu in licitatii, pt a nu complica lucrurile, te rugam ) |
Pai poate alege orice, chiar si cu suma mai mare si consideram valoarea platita avans, daca se poate sa fie pentru acelasi caz, daca nu se poate eu zic ca nu-i o problema mare, pentru ca nu e din vina ei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
Bun asa cum zici tu, alexandrina!
Bazar umanitar DC
kid spune:
actualizez licitatia pt boticelina
licitez si eu H206 si actualizez.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Ancutza_Bro spune:
fetelor , va multumesc pt binevointa
faza e ca nu as avea ce produs sa aleg care sa fie pt Bogdan (eu pt el am depus banutii)
cum fac?
edit: aha, am vazut ca pot alege totusi si altceva
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
boticelina spune:
Si mai licitez:
H217,
H218
H224,
G114
G122
I180
I172 (aici e o mica greseala la cod, lipseste cifra 1, e vorba despre tricoul roz cu fluturasi)
Daria, I180 i-ar veni unei fetite de 12 ani slabute rau? Prietena cea mai buna a lu' fi-mea are 11 ani jumate si e batz, inca ii vin in talie hainutele de 5-6 ani , mamica ei n-o imbraca decat in haine gri, asa ca io ii fac garderoba roz, ca-i moarta dupa roz evident Sa vedeti ce mandara venea duminica de la biserica cu fustita de raiat roz de la Selene...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro fetelor , va multumesc pt binevointa faza e ca nu as avea ce produs sa aleg care sa fie pt Bogdan (eu pt el am depus banutii) cum fac? _ ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009) Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Nu sunt produse care sa iti palca si la care nu e precizata destinatia si alegi tu sa fie pt Bogdan? Eventual alege ceva si trimite pm la donator sa intrebi daca ar fi de acord cu redirectionarea banilor.
Bazar umanitar DC