Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 23
boticelina spune:
Ancutza daca-ti place ceva de la mine schimb eu destinatarul, ca sa ramana banutii pt Bogdan, pt ca eu am pus pt toate cazurile, oricum mai am sa-ti trimit ceva...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro fetelor , va multumesc pt binevointa faza e ca nu as avea ce produs sa aleg care sa fie pt Bogdan (eu pt el am depus banutii) cum fac? edit: aha, am vazut ca pot alege totusi si altceva |
Pentru Bogdan sunt si toate produsele la care nu scrie niciun "pentru".
E doar o paranteza, daca nu gasesti, asta e, liciteaza altceva.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
diana2242 spune:
Ancadragoman pls imi spui si mie cati cm sunt de la un umar la altul si dimensiunea la bust?adica partea de camasa,si partea de jos ce dimensiune are?mercic
diana2242 spune:
scuze la produsul asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I716Ani#5462552188482033410 mercic
ancadragoman spune:
cand ajung acasa masor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
carminabulina spune:
Am trimis azi pachet pt. koko_1.
Mamagiuliei, multumesc frumos pentru masuratori, din pacate ii sunt mici. El poarta 110. Un 45 cm intre piciore i-ar fi fost bun. Talia era ok.
Data viitoare.
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Ancutza daca-ti place ceva de la mine schimb eu destinatarul, ca sa ramana banutii pt Bogdan, pt ca eu am pus pt toate cazurile, oricum mai am sa-ti trimit ceva... Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
am cautat ceva de la tine dar nu am gasit...eu caut la 6-9 luni sau 9-12 deocamdata nu ma arunc mai departe, fetita mea abia are 6 luni
ce ai tu sa-mi trimiti sunt pt o prietena care trebuie sa nasca...am platit cu banutii ei , deci nu incurc lucrurile
din pacate singurele produse care imi plac sunt C115 si C116 de la Kriss79 (am incercat sa iau macar de la aceeasi persoana si sa nu pun mai multe pe drumuri, kriss mai are sa-mi trimita si altceva)
va rog sa imi spuneti daca pot sa le iau pe alea
(daca o sa-mi raspunda Kay la un moment dat si o sa-mi trimita bluzita mai depun eu 25 de lei pt cazurile de la aceste produse pe care le vreau, e bine?)
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
carminabulina spune:
Am primit rochita de la anca_27 si este delicioasa. Astept sa se trezeasca NAdia sa o probez ca am usoare emotii sa nu-i fie prea mare.
Pt ca rochita a fost scoasa de la bazar pentru mine am sa donez banii respectivi pt ionela.
Dar am sa fac restul de plata de 40 ron luni ca acum sunt varza cu timpul si pe card nu mai e nimic ca sa fac plata on line.
Multumesc pt intelegere!
Serialbastre spune:
Tot am vrut sa va spun ca la Suceava ajung ok coletele, fara rupturi, fara impunsaturi.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)