Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 16
kid spune:
Inca un produs de la ducky aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#
Am confirmat platile si pentru saryta
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Dodo-pui spune:
Supralicitez:R22118 lei si L356- 20lei
Ma actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapopescu Am primit coletul de la Ada Coman...foarte frumosi, mercic Ina si Andreiutzu |
Ma bucur ca ti-au placut
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
katty spune:
La pagina 12 (la ora 14:04), am supralicitat si eu sandalutele K60, la 10 lei, tot la aceeasi pagina am revenit apoi pentru a nu fi omisa supralicitarea! Daca se poate actualiza, v-as ruga mult!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152062&REPLY_ID=5926635
ada_coman spune:
Carmina ma bucur din suflet ca-ti plac lucrusoarele. Au ajuns ambele coleturi? Sa le poarte copiii tai sanatosi.
Am si eu avizele pt 2 colete, cred ca de la mariuca_sara si de la leditia (la asta nu ma asteptam ca mai am niste produse pe care sper sa ajung maine sa le achit ).
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Fetelor, daca poate verifica vreuna dintre voi din urma si actualiza tot, please... Pe mine nu ma lasa browserul si Opera nu-mi mai merge, s-a dus pe rapa... Si cred ca si laptopul se duce pe rapa sau ventilatorul sau ce, ca scoate un zgomot, de zici ca ruleaza 3 CD-uri odata si acu', acu' isi ia zborul...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alinamoro spune:
Am primit pantalonasii albi de la Mihaela77O si cele 2 rochii de la Dandusa.
Rochia alba cu buline imi vine perfect, e superba , dar aia cu bolero alb e lunggggaaaa si putin larga, dar o rezolv eu la croitoreasa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Ma uit in urma si actualizez
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
boticelina spune:
Primit pachetel de la Ducky, multumim din suflet Dovada aici. Multumim si de bluzita cu "Mimi, donad ti gufi"
Trimis si eu pachetelele azi pt Mercedes, Mari_paun si inapopescu
Io am avut azi o zi plina rau, nici la buda n-avui timp sa ma duc, maine poate mai bag si io un oki.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"