Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 15
ninny spune:
supralicitez
F104. Set vesta si pantaloni polar 17 lei
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
diana2242 spune:
daca nu a venit nici un mail de la mine pe adresa bazarului pls spuneti-mi ca am trimis ceva hainute le mai trimit inca o data daca trebuie
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 daca nu a venit nici un mail de la mine pe adresa bazarului pls spuneti-mi ca am trimis ceva hainute le mai trimit inca o data daca trebuie |
Diana, ai putintica rabdare ca au venit mailurile, dar eu am seful in spate, nu pot face nimik laborios
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carminabulina spune:
Selene inca nu, dar sunt la arcadia si am vorbit cu ea. Sper sa reusim sa ne vedem si sa le iau. Iti inchipui cum e asteptat tricoul acela cu Minnie .
Daria pe langa rochita minunata patata de ciocolata (chiar pe gustul Irinei) mi-ai trimis o pereche de blugi si un dres cu ratuste.
szivarvany spune:
Carmina, ma bucur daca ti-au placut
(nici impuscata nu mai tin minte ce am trimis, dar important e ca vi-au placut ) Sa le purtati sanatoase !
deci mi-am amintiiit, sa purtati sanatoase blugii, Giulik i-a purtat ca erau cu mov si de asta-i mai aveam acasa, ii purta ca 3/4
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kid
Scuze, am scris pe fuga si am uitat sa mentionez ca ma refeream la ultimele supralicitatii actualizate - E319, N36, K94, L356, R222 Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Kid, merci de ajutor. |
Eu nu am modificat nimic, doar am spus ca trebuie modificata ora/data si ora, deci nu ai de ce sa imi multumesti.
Am incercat sa deschid gmail sa urc produsele noi, insa momentan nu merge.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Produse noi de la diana2242 in albumele:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#
Multumim
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!