NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron

Raspunsuri - Pagina 77

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
Asta este ultimul raspuns pe care ti-l mai dau pentru ca vad ca deja ai o idee fixa cum ca noi stam si ne milogim de cineva sa ne tina acasa.Faza pe care voi nu o intelegeti este ca nu poti sta sa fii bataia de joc a unor dobitoci care iti ia si pielea de pe tine sa iesim din criza si ei nu contribuie cu nimic ba mai mult ne sfideaza facand publice niste investitii de care s-ar putea lipsi pana ce tara ajunge pe un fagas normal.Asta e ideea pe care voi nu vreti sa o intelegeti....sau poate ar trebui sa ne exprimam in engleza?

Adica daca nu va mai plateste nimeni sa stati acasa inseamna ca niste dobitoci isi bat joc de voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait
Chiar netraind in RO sunt de acord cu tine cand vad cum se gestioneaza banii.

Si eu sunt de acord cu tine ca banii se gestioneaza prost ...totusi asta nu ofera nimanui dreptul de a sta acasa pe bani nemunciti ca sa-si creasca copiii. Nu au legatura una cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Statul acasa pe 85% din salariu, timp de 2 ani, nu este un drept, este un beneficiu oferit de stat. Este un beneficiu, pentru ca nici un dintre voi nu a platit statului suma pe care acum o reclamati (2 ani*85%).
Statul are probleme financiare si prin urmare taie beneficiile ...

beneficiu e bonusul care-l primesti de la companie pentru activitatea desfasurata, bonusul pe care-l primesti peste salariu
indemnizatia e un drept primit prin lege
e o mare diferenta, intelegi?

Acest drept a fost primit prin lege cand existau bani care sa il sustina, bani care nu apartin in totalitate beneficiarilor. Acum acesti bani s-au terminat, deci acest drept, va fi diminuat ...tot prin lege. Nimic gresit in asta.

Vezi tu, banii nu s-au terminat pur si simplu. Au fost aruncati cu lopata pe fereastra. De aici frustrarile noastre.

Categoric, inteleg perfect frustrarea ... nu inteleg insa ideea de "mi se cuvine, e dreptul meu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

pe bune glumiti? dati un search pe google sa vedeti cam cat de afectata a fost piata americana in urma crizei...cata lume si-a pierdut jobul in 2009 si nu imi amintesc vreo revolta populara.
Sau poate a omis Antena & Realitatea sa transmita

Pai iti spun eu ... a durat 278 de aplicatii si 277 de repsingeri pana mi-am schimbat serviciul. Dar nu am participat la nici un protest, am stat zi de zi si am cautat job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Si pana la urma mult circ pentru nimic, deci vi se reduce doar cu 15%, ati scapat usor.

Sa mai spuneti ca discutia asta nu a dus la ceva bun ... dupa ce au inceput suparate si cu lama pe vene ca li se taie indemnizatia si nu le mai creste statul copiii, au ajuns in final sa se bucure ca inca o mai au si ca ne fac noua in ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda
adica nu are un berceanu care face 500m de sosea cu milioane de euro care se duc la firma condusa de varas-o .sau in sua nu faci cu trenul 10 km in 2 ore. asta incerc sa zic. ca m bine desfiinteti ministere gen turism, transport etc ca oricum nu fac nimic decat golesc bugetul in buzunarul propriu si mentii amarata aia de indemnizatie. de-asta sunt asa de pornite fetele.

Da, da, da ... daca aia fura si se imbogatesc atunci sa ne dea si noua ceva pe de-a moaca ... ce, noi suntem mai prosti ? Si daca nu ne da, sa punem de-un protest in strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ma duc si eu la culcare ...sa vezi maine macel pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ma duc si eu la culcare ...sa vezi maine macel pe aici


Da, da macel putin spus !

Oricum mie imi place subiectul asta!
A devenit un subiect foarte complex, s-a trecut de la nebunia scaderii CIC-ului la lupta impotriva celor din USA care doar au alt punct de vedere, s-a trecut de la jigniri la glume, cu pasiune au vrut multe forumiste sa o vada pe Conchita cu un cartonas rosu, s-au subliniat fel de fel de replici, s-au organizat fetele intr-un protest (si bravo lor daca vor reusi ceva sa schimbe cu asta), iar s-au luat iar de dispora ca deschide gura si nu au ce cauta pe subiect , cica ar fi nefericite pe unde sunt si de aia isi permit sa scrie aici , s-au inteles fetela pana la urma cum este cu 85% sau 600 roni, au stat si analizat cine a postat daca are sau nu copii, daca primeste sau nu indemnizatie- de aici ideea ca cele care nu primesc CIC sunt invidioase pe care primesc si si-au facut planuri cu banii aia .... si tot asa !
Foarte frumos! Intrebarea care vine este : Cine a avut grija de copiii vostri cat timp voi combateati si luptati aici pe forum?
Pasionant subiect !

Beren, viata grea ai aici pe acest subiect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cata frustrare!
Pacat ca ati manjit subiectul cu frustrarile voastre, ca ati stat ca hotul la panda sa vedeti cand pleaca omul de acasa ca sa ii dati in cap.Si asta nu mai tine de marea educatie din state ci de cei 7 ani de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_A_T_A spune:

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T.A.T.A. va organiza MARTI, 1 IUNIE 2010, de ZIUA COPILULUI, in fata sediului Guvernului Romaniei, MITINGUL BEBELUSILOR, pentru a determina Cabinetul Boc sa renunte la masura reducerii indemnizatiei pentru concediul de crestere si ingrijire a copilului cu varsta pana la doi ani. Sunt asteptati sa participe la protest parintii afectati de masura iresponsabila anuntata de guvernanti, care vor fi asteptati impreuna cu bebelusii si care vor fi dotati cu scutece absorbante de unica folosinta. Cca 200 000 de mii de parinti sunt amenintati de Guvernul Romaniei cu reducerea indemnizatiei garantate de statul roman, fiind vizati asadar si cca 35 000 de tatici aflati in concediul de crestere a copilului.
Alianta T.A.T.A. cere guvernantilor sa prezinte cifre concrete opiniei publice privind economia pe care o va realiza Guvernul Romaniei pe seama bebelusilor. Cate avioane militare F-16 pot fi achizitionate cu banii recuperati de la familiile tinere, inalt calificate profesional, care au platit taxe si impozite proportionale cu veniturile realizate? Cate case de protocol pot fi intretinute de statul roman si puse la dispozitia unor demnitari ahtiati dupa imbogatire fara justa cauza, daca sunt infometati bebelusii pentru ca protipendadei certate cu legea si cu bunul-simt sa-i fie bine si pe timp de criza? Cati clienti politici care paraziteaza sectorul public si capuseaza bugetul public pot fi cadorisiti cu contracte supraevaluate si salarii sau indemnizatii nesimtite, pe seama tinerilor familii care sunt traumatizate deliberat de Cabinetul Boc? Cate campanii militare in afara granitelor tarii pot fi finantate pe seama generatiei de bebelusi compromisa de masurile sadice ale guvernantilor?
Alianta T.A.T.A. cere Presedintelui Romaniei, Guvernului si Parlamentului sa gaseasca solutii responsabile pe timp de criza, orientandu-se spre combaterea coruptiei generalizate si a evaziunii fiscale, spre eliminarea clientelei politice care devalizeaza bugetul de stat, spre concedierea personalului-capusa adus doar pe criterii politice in functii si in demnitati publice sau in consilii de administratie care dreneaza banul public spre buzunarele politice ale unor impostori sau chiar ale unor infractori.
In plina actiune de agresare a familiei si a copiilor de catre guvernanti, Cabinetul Boc a subordonat practic Autoritatea Nationala pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului (ANPFDC) Patriarhiei Ortodoxe Romane, pentru ca a numit la conducerea ANFPDC un cleric activ, care face naveta intre altar si biroul guvernamental, care cumuleaza cele doua salarii, care locuieste in casa parohiala si care a fost filmat in timp ce devaliza cutia milei. Cumulul salarial nesimtit si impostura de la varful ANPFDC sunt simptomatice pentru “peformanta” guvernamentala. Este incredibil cum premierul Boc ignora faptul ca Romania este un stat laic si aduce oficial Biserica Ortodoxa Romana la guvernare, alegand drept liant intre Palatul Victoria si Palatul Patriarhal un presedinte-cleric compromis si compromitator, in persoana diaconului Alexe Cristian Gabriel, sub deviza “SI POPA SI HOT SI PRESEDINTE”.
Detalii privind MITINGUL BEBELUSILOR si informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, http://www.t-a-t-a.ro/.

Mergi la inceput