Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

an revenit fetelor...am avut probleme cu netul, acum e ok...am de recuperat 2 capitole plus poze

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Bine ai revenit,Doura! Ti-am simtit lipsa
Fetelor,eu sunt muta de cand am citit ca ar putea reduce iar indemnizatiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Dap, garantat nu suntem singurele 3 mamici care se vor intoarce brusc la munca... si cine stie ce implicatii va mai avea si asta...
A.. si miruna... apropos de solidaritate... am intrat pe forum pe un subiect unde se discuta despre treaba asta si ghici ce? Sarisera tot felul de mame ca lasa ca e bine ca ne taie indemnizatia daca statul nu isi mai permite pentru ca nici ele nu au beneficiat inainte de 2009... yupiiii moare si capra vecinului!

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Ah daaa, capra vecinului ar trebui pusa pe emblema nationala. Si cand murim de rau, daca vecinului ii este mai rau ne simtim bine.

O sa caut topicul pentru ca este greu sa ma abtin, eu am spirit civic in exces si am primit la suturi in posterior din cauza asta... dar nu ma las

Daca nici intre mame nu este solidaritate... e jalnic. Si ele stiu cat de greu este sa cresti un copil si de cati bani este nevoie. 8 mil. pot fi suficiente pentru copil, obligatoriu sanatos, dar din salariu mai faci si altele, la asta nu se gandesc. Faci un copil, iti dau bani sa-l cresti dar cu mancarea te descurci draga mea, ce ti-a tribuit copil

Eu plec in congo daca o mai tinem asa

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Madalina felicitari pentru bebe sanatos si lungan !

Doura, nu mai impartasesti ceva retete libaneze. Azi am cautat pe diferite forumuri dar imi este frica ca sunt adaptari locale gen pizza cu ketcup

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudit@ spune:

Buna seara burtici

Sunt si eu o burtica de 12 saptamani si ma bucur sa fiu printre voi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

promit ca ma gandesc si maine va scriu o reteta..de pe net daca iei trebuie sa gasesti blog-uri ale libanezilor ..in romana nu exista ..am gasit si eu in romana multe retete cica libaneze dar erau doar numele ..in rest aproape nimic in comun..ah vroaim sa spun ca noi la linte nu punem suc de rosii sau altceva decat f multa ceapa caramelizata si eventual o lingurita mica de kamoun(este o specie de chimen-chimen turcesc cred ca e in rom. nu sunt sigura ..miroase f urat dar e bun la gust asta pt cine este obisnuit cu condimentele ..nu doar sare piper marar patrunjel)

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

claudit@ bine ai venit printre noi! Bebe sanatos si sarcina usoara iti dorim.

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

si acum, JOY- iti recomand agentia de turism Voyager - http://www.voyager-tourism.ro/. Eu o sa plec tot in Turcia, in concediu la sf. lui iulie, si am primit o oferta ft tare de la ei, si sunt sinceri in ceea ce priveste ofertele. O alta agentie ok este TravelArt: http://www.travelart.ro/despre-travelart
Si cu ei am mers prin diverse vacante si am fost multumita.

Fetelor, sunt bucuroasa ca in sf am putut manca si eu ceva pe ziua de azi, pana la 19.00 mancasem o rosie si niste chefir. Mai veniti cu idei de papa, ca poate imi mai faceti vreo pofta.

Va pup!

Madalina10+

In primul rand felicitari pentru vestile bune! Ma bucur ca bebe e bine si are tot ce-i trebuie

In al doilea rand, multumesc pt recomandari

Idee de papa: cartofi noi prajiti, cu cat sunt cartofii mai mici cu atat mai gustosi. Si cu branza rasa deasupra, eventual o salatica de rosii cu castraveti Asa am mancat noi in seara asta

abe,

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Saru'mana pentru parola ! Ce mi-ati facut!!! Deci vreau si eu la intalniri cu voi. Si mai cred ca s-au adunat cele mai frumoase mamici la odiseea asta . Caut si eu niste poze in care sa fiu aratoasa, acum sunt grasa, balonata si complet nearanjata . Si complexata, ca v-am vazut pe voi !

Claudita, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe perfect .

Sa stiti sa eu i-am facut Sofiei gauri in urechi. Pentru ca cerceii mi se par un simbol al feminitatii si pentru ca am crezut ca o va durea mai putin cand are lobii urechilor mai subtiri si ca va uita ma repede . I-a facut asistenta sefa, ca doar ea facea atunci, cu acel chirurgicale, inainte de externare. A durat cate o secunda de fiecare ureche, nu a sangerat deloc, nu s-a infectat...Conditia a fost ca cerceii sa fie musai de aur. Si i-a pus direct cerceii, nu ata sau altceva...

Iar de horoscop...am fost si eu pasionata de subiect, dar m-am lasat, cand mi-am dat seama cat de multe variabile sunt. Zodia, ascendentul, planetele in case, unghiurile facute de planete intre ele, cat de bine se "simt" planetele in casele respective...cunosc doi barbati in Scorpion, amandoi cu niste personalitati oribile. Cunosc doua femei in Scorpion, niste persoane remarcabile....Ma consolez ca astrele predispun si nu dispun . Ca impresie personala, Scorpionii sunt persoane foarte ambitioase, puternice, sunt lideri, sunt foarte pasionali si au o sexualitate...intr-un mare fel ( asta e o impresie "culeasa", cei doi Scorpioni sunt tata si fostul sot al prietenei mele )

Trebuie sa culc copilul, va

A! Pentru idei de papa, va recomand www.bucataras.ro - sursa mea de inspiratie ( in conditii normale, nu cand lesin de greata...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

A buna idea cu cartofii prajiti dinaia noi si mici. Am luat din piata sambata dimi, era 10 lei kilu deci cam scump..Dar va dati seama, dragi burtici ca nu am rezistat! Am ajuns acasa si am facut prajiti. Au iesit de vis. Eu ii prefer cu sare si cimbru. A, si nu va spun dupa ce am ras prima portie am mai facut o serie..Numa ca m-a luat cu raul si greata. Si i-am lasat lu Pufi Pufescu. Cu mare regret, ati ghicit. Da chiar nu mai puteam

Asta seara am facut MBS. Mai precis MB. Adica mamaliga cu branza rasa de uaie si cu unt. A si am prajit si un ousor. Fuarte bun ce sa zic.

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sunteti mortale..
faceti ce faceti si tot la mancare ajungeti.
mi-am facut si eu mai dvrm o omleta cu branza..sa nu zici k nu am papt nimic.

de ieri nu mai am pofta de papa, sanii nu mai dor asa rau si parca nici nu mai sunt asa umflati. in rest mi-e bine

intreba cineva unde se discuta despre reducerea indemnizatiei.
am gasit aici
unele mamici sunt chiar rautacioase. si nu mi se pare normal.
cica ar trebui sa se ridice cu pretentii cand s-a hotarat sa se dea 85% k ea a luat doar 600ron.
pai hai atunci sa faca si parintii nostri scandal ca pe vremea lor nu se dadea mai nimic si nici nu stateau 2 ani aksa cu noi.

offff...ce rai sunt uni oameni

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput