Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
misticgirl spune:
Fetelor, eu sunt capiata...acum sunt la birou, mi-e somn...Si nu voi putea dormi pana pe la 12 noaptea. Nicholas are o ghetuta gipsata la piciorul stang, pt ca joi s-au jucat la gradi "Podul de piatra" si a cazut un coleg peste el (care are cu vreo 10 kg mai mult ca Nicholas). Asa ca piticul meu s-a ales cu o entorsa de glezna stanga si de vineri are ghetuta gipsata, pana joi. Deci o saptamana statica pt nazdravanul meu, care nu sta intr-un singur loc nici cand doarme . Ma bucur macar ca nu a avut dureri mari (el e si curajos, ca doar e barbat).
Astazi aveam programare la eco de trim 1, la Polisano, dar m-au sunat vineri sa o amanam pt miercuri la 16:30, asa ca mai am de asteptat 2 zile pana il voi vedea pe bb. Sper sa aflam sexul probabil (eu vreau fetita, sotul si Nicholas vor baietel ). Am un feeling ca va fi cum vor ei, dar nu conteaza, sanatos si ne-plangacios sa fie bebe.
Claudia 12+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
allexxia_m spune:
Multumesc Vasari.
Eu as vrea sa stiu preturile pentru epidurala pentru ca am ales sa nasc normal dar am auzit un doctor in spital ca trimitea o graviduta sa se uite pe nu stiu ce lista ca sa-si cumpere tot ce-i trebuie pentru nastere atat pentru cea naturala cat si pentru cezariana.
Mentionez ca eu sunt din Craiova si este vorba de sp. 1 (de urgente).
Si as vrea sa stiu cam de unde as putea sa-mi procur si eu cele necesare caci se pare ca spitalul nu are cine stie ce si mai bine sa le am la mine pentru orice eventualitate.
14+
ana_o spune:
Allexxia, cu fetele am discutat sambata cate ceva despre "al meu". Nu ma pronunt inca asupra viitorului, dar iti povestesc saptamana asta(am incurcat datele, eu saptamana asta merg acasa, cred ca ori miercuri ori joi) ce s-a mai intamplat cu moi si el.
Ana
14
mirunam spune:
Ana am o trupa de prietene traumatizate de scorpioni. La mine nu stiu cum de merge, probabil este el un scorpion cuminte pentru ca eu sunt incapatanata si orgolioasa... asa ca nu este usor.
Vasari, super combinatie fata! Scorpion cu ascendent in leu Oricum consolarea parintilor este ca scorpionii isi iubesc familia asa ca pentru mame e ok .
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
allexxia_m spune:
ana_o deci miercuri sau joi ajungi prin Craiova?
super tare, abea astept sa te vad si sa te cunosc personal
14+
Olgutzika spune:
Buna, fetelor! Ma iertati ca nu am mai scris, dar m-a doborat greata in ultima vreme Vad insa ca de doua zile s-a mai domolit, asa ca pot sa va citesc fara probleme, ca recunosc ca discutiile despre mancare ma trimiteau spre buda
Noi suntem bine, astept rezultatele la dublu-test...si maine eco la Iosup, de la care am mari asteptari in ceea ce priveste "vocseaua" caruciorului ( si la Sof mi-a spus tot la 13 s si 1 zi )..
Vasari, ce stiu eu de acum doi ani, cand am nascut la Municipal: era proaspat scandalul cu bebe Sebastian ( baietelul nascut in lipsa moaselor si strangulat cu cordonul ombilical, mama pe masa cu epidurala nu a simtit expulzia...a fost ditamai scandalul in presa si in lumea medicala, trebuie sa va aduceti aminte ) si NU se faceau epi. Erau duse mamicile cu zaharelul, hai ca mai ai un pic, dilatatia e aproape maxima, inca un pic mai rezista pana vine anestezista, etc, de toata lumea nastea natural . Nu era nimic anuntat oficial, a fost o regula nescrisa, dar urmata in perioada respectiva de toti medicii. Cum o mai fi acum...nu stiu. Insa in postoperator erau mamici care nascusera prin cezariana cu rahi-anestezie si aveau montate si cateterele de epi, li se faceau calmantele prin cateterele respective. Deci nu era problema ca nu avea cine/ nu stiau cum sa le monteze, pur si simplu, nasterile naturale erau naturale
Plec acasa, sper sa scriu si eu mai constant !
PS Va mai rog frumos sa imi trimiteti si mie parola de pe Picassa. Multumesc !
allexxia_m spune:
vad ca tot vorbiti de faptul ca puiutii nostri o sa fie scorpioni
dar pana la nastere mai este si chiar daca nici eu nu am citit asa de bine despre ei nu am in jurul meu vreun scorpion deci chiar nu stiu cum sunt.
Oricum eu cred ca copii preiau mult din caracterul parintilor indiferent de zodie.
Caci eu sunt varsator dar nu ma incadrez in toate caracteristiciile zodiei ci mai mult mi se pare ca mostenesc carcaterul tatalui care era taur ....
Deci sa fie sanatosi puiutii nostrii ca in privinta carcaterului vom avea sigur o contributie !
14+
andreeacc spune:
Ana_o sa dea Dzeu sa ii vina mintea la cap lui "al meu"! Cand te intorci sa aduci numai vesti bune! Va fi super sa ai un copil balanta; Sebastian e balanta si e genul de copil pe care eu l-am visat: cu personalitate, empatic , precaut si ambitios.....si fooooarte vorbaret .
Mirunam si Vasari, interesante descrierile voastre despre scorpioni; trebuie sa ma apuc si eu sa studiez problema.Noi vom fi sa : leu, varsator, balanta si scorpion.....
Misticgirl, pupici lui Nicholas!
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
misticgirl spune:
Fetelor, plec acasa! Ma doare capul de vreo 10 minute. Urasc durerea asta de cap, ma doare cand fiecare pas pe care il fac!!!
ALEXA, asteptam vesti de la eco!!!!
Va pup,
Claudia 12+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Joy21 spune:
Miruna, nu i-am facut Sofiei gauri in urechi. M-a intrebat asistenta de la neonatologie in maternitate, ba chiar a insistat sa-i fac pt modica suma de 30 lei insa n-am cedat. Era asa mica si fragila incat n-as fi vrut sa-i pricinuiesc nici cea mai mica durere. Numai d cercei nu avea ea nevoie... Acum e o mandrete de fata, nu are cercei in urechi si mi se pare ca arata exact cum ar trebui. Nu inteleg "legea" asta nescrisa cu "toate fetitele tb sa poarte cercei".
Cand/daca va dori ea sa poarte cercei, o iau de manuta si rezolvam treaba dar macar va fi cu voia ei.
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George