Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
Buna,
Sanatate multa copiilor bolnaviori, Mara si Sofia.
Tzuni, pune mina pe aparate si fundul pe .
EftimieC, multumiri pentru floare, cafeaua o las fetelor.
Gusta, ma gindesc la tine.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Bafta Delidana si Lou la examene !
(ma face mai tinara sa stiu ca avem studentile pe topic )
Gabi, puiul tau pare mare si zdravan. nu stiu de ce spui tu ca e minuscul.
Doamna Tzuni, scoteti-va gargaunii din cap ! suntenti pursi simplu frumoasa !
La mine nimic interesant decit niste calduri teribile cam pina la ora 4, apoi se zburleste vremea si citeodata mai ploua. (e destul de ciudata caci sezonul ploilor incepe abia de la mijlocul lui iunie).
Un sfirsit de saptamina execlent !
dordia2000 spune:
Buna seara!
Mihaser da am reusit si am mai dat cate ceva jos, dar si datorita dietei...cu care m-am obisnuit, dar la care mai calc si stramb cateodata. Oricum sunt multumita, pt ca nu vreau sa dau foarte mult in timp scurt..pt ca apoi sa le pun rapid la loc...
Tzuni ce-ti veni mama? daca te consoleaza putin de tot! Si eu sunt supergrasa...dar...ma chinui si sper sa reusesc sa slabesc.
Gabrielama sanatate multa Puiutei, cat despre scos copilul...deja cred ca poti sa il scoti. Daca nu este vant puternic, nu vad de ce nu ai putea sa il scoti. Eu l-am nascut pe Stefan in Noiembrie si dr. mi-a spus ca daca nu sunt mai mult de -5 grade...atunci sa scot copilul linistita la aer macar jumatate de ora pe zi. Dar in magazine...eu zic sa te feresti pt ca nu se stie ce poate sa ia micutul din asa mare aglomeratie. Daca nu ai incotro...nu e o nenorocire nici daca mergi cu el odata la cumparaturi, dar daca ai de ales, eu zic sa il mai lasi deocamdata pana sa il bagi in magazine aglomerate sau nu... prichindeii si ai grija sa nu ia si cel mic raceala....ca atunci o sa ai mai mult de tras...
Sabina sanatate multa si voua....
Si noi suntem raciti, atat copii care doar mai tusesc destul de frumos, cat si Doru si mama....deci...probabil ca urmez eu. Sper totusi sa ma sara la cata apa cu lamaie beau.
Gata fetelor...ma retrag la somn ca imi pica ochii in gura, dar noroc ca am strungareata si totusi mai vad sa va sxriu cate ceva. Va pe toate fara exceptie!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
justasmallkiss spune:
Buna dimineata fete frumoase.Va las cafeluta de dimineata si va doresc un sfarsit de saptamana frumos.
Gabriela,ai o scumpete de bebe
Dragelor,va tzuc pe toate si mai intru pe la voi cand imi permite timpul.
mephala30 spune:
Salut.
Gabi, l-am vazut pe bebe Filip, scump si dragalas foc!
Sanatate Marei.
Hopes, am privit pozele cap-coada, . Ma bucur ca v-ati simtit bine. Sunteti, cu totii, frumosi, .
Sabina, sanatate Sofiei.
Gusta, Tumpi, va trimit ganduri bune, .
Tzuni, ia de aici o si sa-mi spui daca mai vrei.
Sa aveti un week. reusit.
bb_yasmi spune:
heelooo
cam liniste pe aici....
acum am vazut ca am trecut la categoria "fulgusori"... super!!!!
si al 2-lea motiv de bucurie e ca incet-incet se apropie concediile......asta asa ma binedispune !!!! ne-am planificat concediile pe vara asta: antalya pe 9 iulie si sicilia la inceputul lui august!!! iar apoi din septembrie tre sa incep sa imi caut de lucru....e gata somajul :((
diana, multa sanatae la copilasi, sotz si mama! noi numai ce am terminat cu raceala!
ca sa fiu la subiect :
MENIU astazi:
mic dejun: **un shake proteic cu lapte
pranz: **sote de ciuperci 150 gr
** gratar piept de pui 100 gr
** lapte batut 200 ml
** 4 patratele cioco
gustare: **1 mar
cina....inca nu stiu
si apaaaaa vreo 2-3 l si aerobic 3 zile/sapt cate o ora.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
mephala30 spune:
'Neatza, am trecut sa va las cafea/ceai tonic si ciocolata "nou stil de viata", .
va doresc o duminica frumoasa.
violeta70 spune:
Buna seara fete frumoase!
Am intrat sa va urez o saptamana insorita si cat mai usoara (pentru cele care merg la "munci"), dar ganditi-va la urmatorul week-end, care se prelungeste cu ziua de luni, libera
Pupici la toata gasca
justasmallkiss spune:
Buna dimineata.Va las cate o cafeluta,un ceai negru cu aroma de vanilie,fructe si voie buna.
Va pupacesc si va doresc o saptamana frumoasa.La noi zici ca vine iarna,nu vara.Sambata am mutat hainele de iarna in partea de sus a dulapului si cele subtiri sa le am la indemāna si azi dimineata a trebuit sa scot iar geaca groasa pt pitic.
Spor la slabit dragelor.