Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Carmen si familie de Carmen !
La multi ani, fetita de Mihaser !

La multi ani, Costini, Constantini si Elene !

Lou, daca nu ai ce face, dormi si te odihneste ca o sa ai nevoie dupa ! (Parol !)

Copilasii mei (din unul bolnav am 2 acum) sunt ceva mai bine si luam la greu tratamente.

Un week-end minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumim de urari!

Azi am fost la stadion...am facut 10 ture foarte lejer...erau concursuri de atletism

Sunt singurel...ai mei sunt plecati toti in voiaj.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara si la multi ani pui de Mihaser si la multi ani EftimieC !

Si... nu ma mai enervati, mai fetelor! Eu nu ma compar la greutate cu voi, care ati nascut! Io n-am avut in burta decat shaorme, chipsuri, pizze si mcshit-uri... adica nesimtire!
Asa ca da, SUNT GRASA si pt mama lui Zuzi, da, SUNT ACASA !

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Edit: daca stiti pe cineva care are nevoie de o bona peste vara, cat timp e vacanta, dati un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

dupa zilele astea cred ca o sa am 3 kile in minus...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152468am deja 1.5kg in minus.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Off Vikinga...stiu cum e!...I've been there...twice...Parca nici nu-mi mai doresc caine ptr ca stiu ca o sa-l pierd la un moment dat...si nu cred ca as mai suporta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare!
Cris , Maria , la multi ani, sa cresteti mari si sa fiti cuminti, sa aveti parte de noroc si sanatate!
Carmen E, la multi ani cu sanatate!

Gabi ce frumos e piticul Filip, un dulce tocmai bun de pupalit.

sunt acasa la mami, stam 2 sapatamani, am venit vineri, copiilor le place mult, acum sunt pe strada cu tati cu bicicleta si eu sunt un pachet de nervi ca trec pe aici cu masinile ca nebunii.
nu am citit din spate, sper ca sunteti bine toate.

si o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen :)))))) sunt proaspat morcovie, ...da ma duc saptamana viitoare la timisoara, si vreau sa ma tunda ca pe dana rogoz, sper sa imi stea bine si sa stie tipul ala, cica a facut scoala la londra, asa ca sper sa nu experimeteze pe capul meu...si vreau si suvitze blonde si subtiri. in rest, copii sunt ok, tusesc ca magarusii, fac des otite, mi-a zis dr ca asa cum altii au des cu gatul, asa au altii cu urechile.
ai tai frumosi sunt bine? Iustin face 6 ani acum?acusi aveti petrecere...
Marilena ma bucur ca sunteti bine!

revin maine la petrecerea lui Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser
Salut!Off Vikinga...stiu cum e!...I've been there...twice...Parca nici nu-mi mai doresc caine ptr ca stiu ca o sa-l pierd la un moment dat...si nu cred ca as mai suporta! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
multumesc mihaela. asa e..uff e tare greu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

La Multi Ani, Tzuni, sa fii sanatoasa si sa ai un an mirific! Frumoasa esti, desteapta esti, sa ai un dram de noroc in plus anul acesta sa se implineasca ce vrei tu!

Vik, sunt cu sufletul alaturi de tine! Stiu cum e.... si acum ma apuca plansul cand vad pozele lui Jerry.

Doamnelor, sa aveti o zi minunata azi, vremea pare sa tina cu noi.

Noi suntm cu mic cu mare chiauni... nu dormim de pe la 2, caci au intrat hotii peste noi in casa. Oribil.... groaznic, n-am cuvinte.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni la multi ani sa ai parte azi de o zi frumoasa.

Vik greu.

Gabriela cum mai sa intri in casa hoti peste voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput