Impas

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si a alta idee,de locuiau impreuna,nu o invita prin e-mail!ca nu cred nici un barbat atat de prevazator incat sa-si acopere in halul asta oalele(scuze Marius,Rufus,Alex si tuturor barbatilor de pe forum,insa nu sunteti atat de precauti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mey vanessa.... am recitit acum primul tau post...
si n-am inteles nici eu cum ai facut de i-ai citit mesajele, am uitat sa scriu asta mai devreme. in plus, da-mi voie sa-ti spun ca un mesaj, chiar asa siropos, de la ea catre el, nu mi se pare ca dezvaluie nimic. poate sunt doar avansurile ei, iar pe el nici nu-l intereseaza. sau e doar la nivel de flirt. zau daca imi pare ca e momentul ca tu sau altcineva sa ia vreo atitudine. si ce daca o invita la un party? poate sa mearga la 50 de party-uri impreuna si sa nu se intimple mai mult de un dans si 3 glume.. poate mai e ceva ce nu ne-ai spus, ca pina aici mie nu mi se pare ca sotul e mai infidel decit mine:)

am primit acu' vreo luna un mesaj de la un barbat din preajma, pe care-l simtisem de mult ca are niste planuri cu mine, de mi s-au inrosit urechile cind l-am citit, desi eram singura in masina.... daca il citea altcineva n-as fi putut sa-i demonstrez in veci ca n-am nimic cu omul ala. si chiar n-am, n-am avut si nici n-o sa am.
ce conclzii poti trage dupa un mesaj primit? ca e un barbat curtat, dar asta inseamna neaparat ca-si inseala sotia cu semnatara mesajului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ruxij spunea pe undeva: barbatii trec, copiii raman.
Sotiei, in situatia in care el isi doreste o alta femeie, o sa ii fie greu, foarte greu la inceput, dar se va descurca, iar copilul ii va da putere sa treaca prin dificultati.
Nici eu nu m-as baga, dar m-as ruga pentru ei, sa ii ajute Dumnezeu sa isi rezolve problemele, asa cum e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanessa36 spune:

Ilia, fiecare "gandeste" situatia prin prisma propriei experiente de viata, si e foarte normal.

Fiul meu a descoperit emailul cu pricina. Computer deschis, copilul s-a dus la computer sa butoneze, citehte email, ma cheama pe mine, eu ma holbez ca naiba si raman muta.
Gestul de a-l citi l-am facut, puteti sa ma infierati cat vreti.
Banuieli aveam de cel putin 3 luni (inainte petreceam week-endurile impreuna, copiii mei mergeau la el la sleep-over, manca la noi f des, etc...toate s-au incheiat brusc, cand el a devenit f "ocupat")
Mesajul.. nu era un mesaj nevinovat. Era vorba despre o relatie care se soldase deja cu o(doua/trei/patru, ce conteaza!) harjoneala in patul cel nou din casuta cea noua.Nu mai adaug detalii.

Dilema mea era strict legata de momentul in care ii voi spune sotiei..Ea este acum fericita acolo, cu copilul ei drag..copil atat de ashteptat de noi toti....nu pot sa-i curm bucuria, din cauza ca sotulache cel atat de 'vulnerabil' nu si-a putut tine pantalonii pe el...
NU, ea nu ma va judeca decat daca NU ii voi spune (am precizat ca am atacat cu ea acest subiect deja). Si eu cred ca datoria mea morala este sa ii spun si o voi face, insa la momentul potrivit, nu acum, cand ea nu va putea sa vina aici si sa "rezolve" sitiatia, ci se va perpeli cumplit acolo, 'legata de maini si de picioare' pana adoptia se va incheia.

Rufus- frumos raspuns. Multumesc mult

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Depinde foarte mult de tipul de om si de tipul de prietenie.
Eu am cateva prietene foarte, FOARTE apropiate si n-as putea sa le ascund asa ceva niciodata. La fel nu as intelege ca ele sa-mi ascunda asa un lucru. Dar pentru mine adevarul e mai important decat orice, imi place sa stiu exact in realitate cum sta situatia, indiferent cat e de dureros sau de urat.
N-as putea ierta vreodata ca una din prietenele mele sa afle asa ceva si sa nu-mi spuna. Nu poate fi loc de asa ceva intre noi.
In viata noastra sotii sau iubitii au venit si au plecat insa noi am ramas impreuna.
Vanessa cred ca e foarte bine sa procedezi asa, adica sa-i spui cand vine inapoi.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

JG, Multumesc f mult pt raspuns. Exact acelasi gen de prietenie ne leaga si pe mine si cumnata mea.
M-ati ajutat sa ma calmez si sa iau hotararea potrivita.Multumesc tuturor.

Rog moderatorii sa inchida acest topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu nu m-as baga, nu e treaba ta, nu e familia ta, nu e drama ta. Nu poti si nu ai dreptul sa faci tu dreptate in familia lor.
Astea sunt niste lucruri atat de sensibile incat o sa ai numai de pierdut. Ei poate ce vor impaca / ierta pana la urma dar pe tine nu te vor uita niciodata pentru furtuna pe care ai provocat-o in relatia lor. O prietena adevarata respecta dreptul la intimitate al fiecaruia, fie ca acesta este mai mult sau mai putin etic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

in continuare spun si eu ca nu m-as baga. si m-am invatat minte dupa ce am fost intr-o situatie similara. ea n-a aflat niciodata, el a incheiat aventura, sunt tot impreuna si el e un sot ff ok si un tata grozav, dupa parerea mea. ce cistigau ei daca eu deschideam gura? casnicia altora nu e treaba mea.

in plus, cu riscul sa te superi, nici mailul lui - chiar daca e calculatorul deschis! - nu e treaba ta. adica, daca eu imi las sertarul deschis e ok sa-mi umble cineva prin lenjeria intima? sau e mai firesc si de bun simt sa inchida sertarul, fara sa se uite in el, si sa-si vada de treaba?

imi pare rau, vanessa, cred ca gresesti, dar e decizia ta, cumnata ta.. iti doresc succes! si cumnatei tale ii doresc multa putere, sa poata indura toata durerea ce o sa urmeze!

Mergi la inceput