Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna fetelor !!
rocsy... felicitari inca o data pt bebelina.. si mii de scuze ca nu am mai intrat !!
pun acum pozicile !!

bia..felicitari pt bb !!

28+ cu o minune de
poze

Child : asa am facut in prima saptamana, am pus-o mereu la san dar degeaba. Productia a ramas la aceeasi cantitate , fata papa si intr-o ora urma de foame ... si ne-am tot chinuit noi asa pana cand am vazut ca daca nu merge, nu merge si i-am bagat completare. Sanul drept e mai paradit saracul, mai mult de 40 ml nu am scos niciodata din el ( asata stiu datorita pompei ca am sfarcul ombilicat si plin de ragade si folosesc mai mult pompa ca suptul e asa de dureros ca imi vcine sa ma urc pe pereti).

Enik
: multumesc

Unde sunt restul fetelor ? In concediu ?

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Noi avem zile si zile. Suntem cateodata foarte cumintele, altadata plangem de ne rupem, cateodata dormim 5-7 ore altadata 2-3 si tot asa.
Dimineata o scot afara, o plimb prin curte sa se obisnuiasca cu caruciorul, adormim in cateva minute dar ne trezim in maxim o ora si tipam din nou ca din gura de sarpe ... si iar inapoi in casa sa linistesc fata ca afara nu se linisteste deloc. Acum da semne de trezire, iar nu apuc sa modific listuta si sa o trec pe Bia in randul mamicilor. Camicreata, poate ai tu mai mult timp ?

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.
Bia lasa-mi cele necesare sa te bag in listuta.Daca nu ma gasesti aici iti las adresa de mess si acolo sunt sigur
camicreata24@yahoo.it
pupici te astept

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

hai ca ma bag si eu in seama1

felicitari pt bb-ii, saptamana aceasta sambataa vin si euacaasa la bv pt o saptaman, sper sa nu ma apuce ceva pe acolo ca dr Vulcan scrie pe mione!

Despre vomitat in jet... la fel pateam cu vlad, remediu tot eu l-am gasit nu il mai ridicam imediat sa faca bic sa dea aerul afra il mai timeam asa culcat cam 15-20 min dupa ce manca si abia dupa il ridicam si il bateam pe spate ca sa elimine aerul!

la noi a mers!

inceraca si vezi ce rezultate obti!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna, scuze de deranj.

Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.

O trimit si in tara cu plata ramburs !

Sarcini si nasteri usoare sa aveti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetele...
rocsi..nu ai pt ce sa-mi multumesti...o fac cu mare placere..plus ca am fost prima care a vazut pozicile cu bebelina..

noi suntem bine.. acum in timp ce scriem bebe isi face de cap si da suturi.. ma amuza grozav cata energie are la ora asta..cred ca i-a placut micul dejun..

30+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Camicreata : uite aici anuntul pe care l-am facut, are datele necesare. L-as trece acum , dar cand mi-am facut si eu planuri ca ma voi relaxa la calculator, aud miscare din camera fetei ( ca de obicei cand vreau sa fac ceva ).

A nascut Bia,de aproape o saptamana. Cum nu am avut timp sa intru zilele astea va anunt cu intarziere.

04.06- Alex Matei - cezariana la 38+ s./3700 gr/52 cm/ Apgar 9 de biajitaru

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Enik : vremurile in care descriam si eu senzatiile pe care le aveam cand era bebe in burtica , par asa de departe acum ; atat de preocupata de bebe incat nici macar nu le simt lipsa ; chiar ma intrebam daca nu o sa imi fie dor de acele senzatii ... raspunsul : nu prea am avut timp ca sa mi se faca dor .

Blacgirl : ce mai faci ? Esti chiar asa de ocupata de nu mai dai nici un semn ? Sper ca sunteti bine .

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

r_ocsy am inteles dar trimite-miun mesaj privat cu parola ca nu-mi mai aduc aminte.Poop

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicibrasov spune:

Gata bia esti in listuta de mamici.
Credeam ca nu mai termin Sebi se simte rau febra,vomita,diaree,toate cele,si nu ma lasa sa scriu.Dar am gatat acum ma duc sa-l culc.
Pupici

Mergi la inceput