Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamicibrasov

Gata bia esti in listuta de mamici.
Credeam ca nu mai termin Sebi se simte rau febra,vomita,diaree,toate cele,si nu ma lasa sa scriu.Dar am gatat acum ma duc sa-l culc.
Pupici

Dragutzo , si maine era bine daca faceai schimbarea . Sanatate puiului .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor.. noi azi si maine stam singurei..tati este la lucru pana seara.. as fi vrut sa merg intr-o plimbare prin bv dar mi frica.. asa de urat arata afara..bate un vant si se aduna nori.. asa ca stam cumintei in casa..

30+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Enik : eu zic ca odata si odata tot trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci o plimbare prin Brasov ; o sa vezi ca nu este deloc complicat si o sa iti ajunga sa iti placa !

Ma duc sa trag un pui de somn ... daca reusesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, mamici din Brasov.

ma pot alatura si eu listei voastre, deja am vazut 2 mamici cunoscute:biajitaru, e vecina mea ,salut Bia si simo27, de la randunici de 2008, salut simo

eu sunt deja mamica in asteptare de bebe 2.
Daciana a fost nascuta pe 13.01.2008, maternitate, dr Gliga, apgar9
acum astept bebe pe 26.12.2010, UM 21.03.2010, dr inca nu stiu, de moment merg la dr solonari loretta, insa nu pot naste cu dansa.
maine bebe face 13 saptamani

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.
Bine ai venit daciana.
r_ocsy nu conteaza acum este baga in listuta.
Ce face fetita?Tu esti bine?Poate ai timp sa ne trimiti pozici

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

cami, multumesc de primire

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata fetelor..ce mai faceti??? noi tot 2 in 1 simt ca nu mai rezist..am implinit vineri 40 de sapt si vad ca tot nu se intampla nimic..nu mai am rabdare..nu mai am chef de nimic

Va pup si va doresc o duminica placuta..

Elena 40 Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DACIANA bine ai venit!

TIGRUTA tinem pumnii!

ENIK, cand te incumeti sa vii prin Brasov, da un pm, poate ne vedem!

ROCSY cum te descurci?

Noi suntem bine, iesim de 2 ori pe zi afara, la plimbare si suntem, pe zi ce trece, tot mai hlizitzi!

BLACKGIRl, NICO, fetele care nu ati scris de mult, pe unde sunteti? In vacanta ?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Si acum ... inainte de a citi ceva din urma, sincer nici nu stiu daca o sa reusesc ... am avut un weekend si o zi de luni plina de tipete si somn putin , maxim 5 ore si jumatate noaptea, ziua nici atat. Chiar nu stiu ce a avut, tipa imediat ce ii dadeam de mancare, plangea in hohote si suspine , adormea in brate printre suspine, cand o puneam in patut se trezea si iar o luam de la capat. Ziua dormea maxim o jumatate de ora, atat cat aveam timp sa sterilizez biberoanele si sa mai mananc ceva ... nu am facut dus vreo 3 zile in ritmul asta .
Bine ca s-a potolit. Ajunsesem intr-o stare de epuizare ca atunci cand plangea micuta , plangeam si eu de il innebuneam pe Florin.A fost horror !
De ieri si-a revenit , am dormit si eu in timpul zilei 2 ore si jumatate si mi-am mai revenit ... dar seara tot pic rupta de oboseala . Ma gandeam la mamicile care mai au copii, cum reusiti sa le faceti pe toate ??? Mie mi-e greu cu unul, daca as mai face si mancare ( noroc cu soacra ) cred ca sa fi super zombi. Ma gandeam ca pe la 2 ani sa il proiectam pe urmatorul ... acum am marit intervalul, macar cu Sofia sa ne intelegem cand va fi mai mare ca cu bebelusul , acum stiu cum e!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

salutare, mamici din Brasov.

ma pot alatura si eu listei voastre, deja am vazut 2 mamici cunoscute:biajitaru, e vecina mea ,salut Bia si simo27, de la randunici de 2008, salut simo

eu sunt deja mamica in asteptare de bebe 2.
Daciana a fost nascuta pe 13.01.2008, maternitate, dr Gliga, apgar9
acum astept bebe pe 26.12.2010, UM 21.03.2010, dr inca nu stiu, de moment merg la dr solonari loretta, insa nu pot naste cu dansa.
maine bebe face 13 saptamani

BINE AI VENIT PRINTRE NOI !

Mergi la inceput