Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROCSY eu i-am dat caciulita cand afara era sub 15 grade. Altfel fara, doar cand il tin in brate sau in sling ii pun sepcuta sau basmaluta.

Eu stiu ca bebelusii isi regleaza temperatura la nivelul capului, deci nu e bine sa se supraincalzeasca la cap.
In casa nu i-am pus caciulita niciodata, nici cand era nou-nascut.

Otitele nu se fac de la curent sau frig ci de la mucisori care ajung in gat sau la nivelul urechii.

Pentru fetite exista atatea modele frumoase de palarioare!
La baieti e mai restransa piata, doar ceva sepci dar si alea mari!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burticute si Mamici de BV,AM NEVOIE DE AJUTORRRRRRRRR:vin acasa in sep si ratez eco de aici a-si dori sa fac eco acasa dar nu cunosc nici un medic ,va rog sa ma ajuta-ti si pe mine cu ceva date si nume de doctori la care asi putea merge,VA MULTUMESC

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu, ca intotdeauna, il recomand pe dr Podasca. Am auzit ca are un super-ecograf! Dar nu stiu detalii, si-a deschis cabinetul dupa ce am plecat eu din Bv.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Sal,

Eu am facut febra ca bebe nu a supt de loc si trebuia sa ma mulg intr-una. Aveam foarte mult lapte cam 300ml de la ambii sani. Numai ca daca te mulgi nu poti sa scoti tot si faci febra laptelui. Mai aveam un pic si ma taia.
Voi pe unde a-ti facut botezul?

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Bia? parca u ai nascut la maternitate nu? sau ma insel?
Macar stiu ca tu ai nascut cu dr Preda Mircea (la el merg si eu) imi poti da ceva amanunte daca ai nascut la maternitate

Alina 30+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Burticute si Mamici de BV,AM NEVOIE DE AJUTORRRRRRRRR:vin acasa in sep si ratez eco de aici a-si dori sa fac eco acasa dar nu cunosc nici un medic ,va rog sa ma ajuta-ti si pe mine cu ceva date si nume de doctori la care asi putea merge,VA MULTUMESC

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

BEBY e ok dr. Podasca, dar trebuie sa-ti faci programare cu mult timp inainte.
Eu in locul tau m-as duce la doctori mai putin ocupati, dar competenti: Iacovache, Dimassi, Preda, Anastasiu.

Mergi la inceput

BIA noi botezul il vom face in 5 septembrie la restaurant Aramis.
Eu as fi vrut la o pensiune de pe str. De Mijloc, dar restaurantul acesta e al unui unchi si el s-ar fi suparat sa mergem in alta parte (si implicit sa-l invit si pe el in alta parte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Alina : eu am o simgura salteluta pa pat, nu stiu de ce ai avea nevoie de doua. Momentan este la nivel superior, cand o vom cobora va fia aceeasi salteluta care acum e sus. Eu chiar nu am auzit ca ai avea nevoie de 2 saltelute !

babycry : dr. mea a fost Dumitrache dar si la ea trebuie facuta programarea cu foarte mult timp inainte, cam cu o luna si jumatate.

Botezul inca nu l-am stabilit, locatia o avem ... are socru un motel la Maierus si nu vrea sa auda ca l-am faca in alta parte. Nici mie nu prea imi convine pentru ca as fi preferat in oras.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

fetele Simo27 are nevoie de noi : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154654

ultimele vesti: sunt in germania cu Siluan i-au facut punctie, are ciroza, vor avea nevoie de bani de informatii, de card european ( aici ne poate ajuta cateva ca eu nu stiu pe nimeni casa de sanatate)
saptamana viitoare vor pleca in alt oras la un alt institut sa vada ca cei de acolo sunt de acord cu transplantul. cica Siluan e grav si ar exista si posibilitatea ca ei sa nu-si asume acesta responsabilitate....

fetele de la randunici de 2008 s-au mobilizat, ar fi bine sa putem si noi da o mana de ajutor, atat cat putem, e de-a noastra

AJUTOR!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

nici iovanache nu e asa de liber sunt programata la el in 2 august si am facut programarea cu vreo mai bine de 3 saptamani inainte

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput