Mamici si burtici din brasov (5)
Raspunsuri - Pagina 18
child spune:
ROCSY te-am sunat sambata dimineata de doua ori!
Am fost in parcul din Racadau, vroiam sa va scoatem la plimbare.
Ramane pe altadata 
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
daciana.t spune:
anca, lasa, oricum o fi voi sa fiti sanatosi, nastere uroasa si bebe sanatos.
mai ai putin...
cand vad cate saptamani ai ma apuca pe mine emotiile
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
biajitaru spune:
Buna fetele,
Eu a trebuit sa intrerup lactatia.
Dupa a treia vizita la urgente cu febra mare a fost musai. Bebe nu sugea iar eu aveam prea mult lapte.
Acum testam diverse tipuri de lapte praf si ne constipam si nu ne place.
Asta e o creste si cu lapte praf.
La 7 sapt avem 5.5Kg si incepem sa ne si lungim.
Botezul il facem in Sept si acum cautam o locatie potrivita.
Pup,
Bia
Bia 38+ 
camicreata spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti?Nu am mai intrat de mult pe-aci dar vad ca e cam pustiu.
Maine plec in Romania,in sfarsit vin acasa.Nu vom sta mult dar e bine si asa.Poate facem o iesire in parc daca voi avea timp si sa aveti si voi.Mi-ar place sa ne vedem.
Va pupam merg sa fac bagajele

r_ocsy spune:
Buna fetelor !
Enic, Anca va tinem pumnii. Va doresc nastere usoara si inca putina rabdare ca nu mai aveti mult
.
Nicoleta : si la noi a fost foarte cald, acum e prea rece ... ma dispera variatiile astea prea mari de caldura si dintr-o data !!!
Child : off, ce rau imi pare , acum imi dau seama ca mi-am uitat telefonul in ghiozdanelul fetei si cum e pe vibratii nu l-am auzit. Sambata dimineata nici nu mia stiu ce am facut, parca ceva treaba prin casa . In parcul Racadau am fost spre seara ... cate mamici am vazut cu carucioare, sa nu imi vina sa cred . Plin parcul de bebei si copilasi de toate varstele. A trebuit sa aleg un loc mai retras ca o deranjau de la somn piticii ce alergau tipand unul dupa altul
. Am sa tin telefonul mai la vedere pe viitor . 
Camicreata : drum bun , sa ajungeti cu bine si sa ne vedem intr-o zi la o poveste .
Bia : eu ii dau Lactana de la Topfer ca si completare si se intelege foarte bine cu el . Daca nu ai gasit laptele potrivit ai putea sa il incerci pe acesta . E lapte bio, nu are nevoie de trecere treptata cand il dai prima data.
In rest noi suntem bine, ne-a mai lasat durerea de burtica.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
child spune:
ROCSY, nu-i bai, ne vedem altadata.
Sambata dimineata a fost caldura mare, am stat de la 9,30 pana pe la 11 in parc si apoi am fugit acasa.
BIA imi pare rau pentru laptic. Tu ai avut febra sau bebe? Tu ai incercat cu mulsul?
Si Albert imi face mofturi la san, de cand cu caldura mananca foarte putin, 1 minut si gata. Asa ca bag pompa si ii mai dau asa.
Cum a mai crescut, e tot atent la ce e in jur si nu are chef sa manance, eventual sa am eu un san mobil ![]()
CAMI drum bun, poate daca vii tu reusim sa ne vedem mai multe in parc!
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
child : a fost intr-adevar caldura mare.
Tu pana la ce varsta i-ai dat caciulita la albert ? Am avut surpriza sa constat ca Sofia impreuna cu inca vreo 2 bebei era cu caciulita in cap si restul fara, inclusiv bebelusi mai micuti decat ea. Stiam ca in primele 3 luni trebuie avuta mai multa grija cu urechiusele , ca sunt mai sensibili ... acum ma intreb daca nu am exagerat eu !
Nicoleta spune:
Ma bag si eu in discutia despre urechiute. Mai ales fiindca este vara bebelusii nu trebuie tinuti cu caciula. Asta mai degraba ii sensibilizeaza si nu ii apara de microbii care oricum nu pe acolo intra in ureche sa o afecteze, ci prin gat. Curentul sau frigul pot functiona ca un catalizator pentru infectii, dar nu ei le produc. Zise o mamica mai cu experienta :)... O parioara care sa-i protejeze de soare cand temperaturile sunt ok este de-ajuns.
Revin, sper.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Alina_feier spune:
Buna fetelor!
Imi mai fac si eu aparitia din cand in cand...in 2 saptamani intru si eu in concediu si poate o sa am mai mult timp![]()
Am si eu o intrebare pt mamici mai experimentate.......am primit patutul asta:http://www.primiipasi.ro/produs.php?pid=116 si nu stiu daca atunci cand bebe e mic si salteluta patutuli se monteaza la nivelul superior mai trebuie sa imi achizitionez o alta salteluta? Stiu ca dupa 6 luni cand cobori salteluta mai jos atunci iti trebuie inca o saltea.....deci sunt in dubii
Alina
29+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Ma bag si eu in discutia despre urechiute. Mai ales fiindca este vara bebelusii nu trebuie tinuti cu caciula. Asta mai degraba ii sensibilizeaza si nu ii apara de microbii care oricum nu pe acolo intra in ureche sa o afecteze, ci prin gat. Curentul sau frigul pot functiona ca un catalizator pentru infectii, dar nu ei le produc. Zise o mamica mai cu experienta :)... O parioara care sa-i protejeze de soare cand temperaturile sunt ok este de-ajuns. Revin, sper. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Mersi de sfat, in ultimul timp ma intrebam caum e mai bine : cu sau fara caciulita !