Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

am pus prima pozica de dupa baita a iubitei mele fetite

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

ati dormit cam mult astazi
vi se raceste cafeluta

apropo de indemnizatie,eu sunt un fct public dintro primarie bn bugetata de boc, si ma rog sa ramana 600 de lei pt ca pana acum am stat acasa cu 75-85% adica cu 400 si 500 lei
deci nu toti bugetarii sunt bn platiti
la serviciu pt ce sa ma intorc dupa ce nasc? pt un salariu de 620 leidupa 14 ani vechime?

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

lena, puteai opta intre 85% din venituri sau 600 de lei, in functie de cum iti convenea mai mult. deci pe legea actuala (care inca nu s-a schimbat), tu ai fi luat minim 600 de lei.
deci nu-ti dori sa se revina la 600 de lei pt toata lumea, ca nu ai nimic de castigat asa.

deci, neata!

eu sunt in stand by, astept sotul sa facem un drum pana la ploiesti, acolo sunt inscrisa la casa de asig de sanatate, tb s-mi duc concediul medical. sper ca macar pe perioada celor 126 de zile sa iau si eu 85% din venituri...ca doar e considerat concediu medical, nu de crestere a copilului.
dar nu m-as mai mira de nimic...

ati observat si voi ca toata lumea e nervoasa, pusa pe cearta, haituita, gata sa sara la gatul celorlalti? mie asa mi s-a parut ziua de ieri.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

am pus prima pozica de dupa baita a iubitei mele fetite

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
Wow ce ma bucur sa avem vesti de la tine asa repede
Chiar e dulcica foc Adleina...e frumusica..mi se pare ca seamana cu tine si e roscatica?
Imi pare rau ca nu prea te simti bine,si sper sa te recuperezi cat mai repede,si lapticul sa vina curand.Asteptam vesti la fel de bune despre Adelina si mai bune depre tine.O pentru o mamica curajoasa

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

ati dormit cam mult astazi
vi se raceste cafeluta

apropo de indemnizatie,eu sunt un fct public dintro primarie bn bugetata de boc, si ma rog sa ramana 600 de lei pt ca pana acum am stat acasa cu 75-85% adica cu 400 si 500 lei
deci nu toti bugetarii sunt bn platiti
la serviciu pt ce sa ma intorc dupa ce nasc? pt un salariu de 620 leidupa 14 ani vechime?

+33 bianca maria

deci, neata!

eu sunt in stand by, astept sotul sa facem un drum pana la ploiesti, acolo sunt inscrisa la casa de asig de sanatate, tb s-mi duc concediul medical. sper ca macar pe perioada celor 126 de zile sa iau si eu 85% din venituri...ca doar e considerat concediu medical, nu de crestere a copilului.
dar nu m-as mai mira de nimic...

ati observat si voi ca toata lumea e nervoasa, pusa pe cearta, haituita, gata sa sara la gatul celorlalti? mie asa mi s-a parut ziua de ieri.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Am observat chestia asta de aici unde mamicile si viitoarele mamici sar una la gatul alteia,de parca nu toate am fi in aceiasi situatie,sau ar fi vreuna de vina pentru aceste decizii grosolane ale unor oameni fara scrupule.
De ex,iata ce zice o fata: ruxij

Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa.
Nu stiu...mie mi se pare UIMITOR

poze

Cristina40+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

dragele mele nu-mi doresc pt toata lumea 600 lei, nu mai inteles, sper macar minimul sa ramana asta. la cat sunt de nabuni parca vezi ca micsoreaza prin aplicarea unui procent mai mic, la fel am patit si acum 12 ani, a trebuit la 1 an sa ma intorc la munca pt ca aveam jumatate din salariu

fereascama dzeu, nu sunt pusa pe cearta, am crezut ca am la cine ma plange, dar oare sunt singura care sa aventurat sa faca copil cu asa putini bani?

+33 bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO MIRA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MAIA ALEXANDRA

Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

Mami Mira, refacere usoara, mult laptic si sa reveniti printre noi cat mai repede si cu ceva pozici.

Theodora 33+ Stelios

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata fetelor!

Pregatesc eu CAPITOL NOU

Theodora 33+ Stelios

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

apropo de ce spune ruxy,probabil jobul ei ii permite o dezvoltare a carierei si atunci are dreptate, dar cum in ad publica din 2008 salariile au fost inghetate si avansarile si promovarile au fost inghetate la noi,asa ca nu cred ca tine de educatie sau de studii,tine de faptul ca nu avem alta posibilitate si trebuie sa muncim acolo unde putem si sa ne multumim cu putin

fiecare cu norocul si soarta lui, sa fim sanatoase si sa avem parte de bebei sanatosi---ne vom descurca noi

+33 bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la CAPITOL NOU (84)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Am observat chestia asta de aici unde mamicile si viitoarele mamici sar una la gatul alteia,de parca nu toate am fi in aceiasi situatie,sau ar fi vreuna de vina pentru aceste decizii grosolane ale unor oameni fara scrupule.
De ex,iata ce zice o fata: ruxij

Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa.
Nu stiu...mie mi se pare UIMITOR

poze

Cristina40+ cu Sebi

Ce tari (a se citi dobitoci) sunt corporatistii astia mici si spalati pe creier!!

Adica nu conteaza faptul ca mi-am stors mintile in liceu si facultate, de le-am teminat cu 10 pe linie aproape, facut si master dupa, muncit din greu si onest de atunci, se pare ca tot NEEDUCATA sunt, pentru ca vreau sa-mi ingrijesc copilul in primii ani de viata si nu ma gandesc cum acest lucru imi va afecta CARIERA!

Cris, Nici nu mai intru pe topic, ca mai rau ma enervez si am decis ca o zi plina de nervi (ieri) e de ajuns, si asa imi creste tensiunea de la toate prostiile

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput