Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Eu mor pe astia cu indemnizatiile.
Lui Bogdan ii iau 25 % din salariu, daca umbla si la astia...nu stiu ce ne facem, asta e.
Ar trebui sa iasa toata lumea in strada.
Vivela ai uitat punctul 4, mancam mai putin, slabim mai repede Glumesc, fir-ar sa fie. CE e cu scutecele astea refolosibile, ca nu stiu??
Lauriciu alaptez. I-a mai dat vreo 2 bibe a cate 60 ml soacramea cand a stat cu ea sa iesim cu Mirci in parc. Se pare ca e o lacoma si papa mai mult decat ii trebuie.
Sabina ooof, imi pare rau de muci, sper sa nu ia si fetele. Si sper sa nu fie nevoie de operatie pentru Iustina...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

R_ocsy vad ca ne dai numai vesti bune de la proaspetele mamici!!Sanatate multa sa te faci bine pana vine Sofia!
Mira felicitaaari! 4,3 kg, wow, ce uriasa Maya! Sa va traiasca!
teophilina ai dreptate, nici nu ma gandeam ca grecii sunt in aceeasi situatie cu noi, nu-mi vine sa cred totusi ca sunt oameni care inca il aproba pe BAsescu...inclusiv maicamea. Imi vine sa urlu!
Sorana pediatra buna, dna Dr Calapod de la Medicover. Mi-a placut f mult de ea. A tb sa-mi schimb pediatra pentru ca a intrat in concediu de maternitate Sanatate mult alui Tudor si succes cu recuperarea in greutate la MAteias. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie si pt colici exista Infacol...

Mergi la inceput

Sabina si eu am folosit la Ilinca aspiratorul nazal de tras cu gura de la Vibrocil. E f bun. Deci si micutzele sunt mucioase...imi pare rau. SI noi suntem ooof
Murica eu nu o sterg in ureche, incerc insa sa ii acopar urechile cu degetele...totusi nu m-as feri de un betisor cu opritor, la nevoie.
artu si Ilinca are ore intregi de nesomn noaptea, se pregateste ziua si noaptea da spectacol! SI vorbeste intr-una, haraie, maraie, canta, ma si sperie... Cred ca asa fac toti, nu?
Sorana eu nu am asa mult laptic, mi se pare ca scoti rezonabil, si cu Mirci la fel, nu aveam destul lapte, stateam non stop la tzatza. Acum e mai binisor, simt ca e mai mult, dar nu in exces.
Madamar mda, sper totusi sa se intample o minune cu indemnizatia asta. prea erau toate bune si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabinei a inceput sa ii placa dormitul pe burta. Asa a dormit azi-noapte atat de mult si azi toata ziua. Pana acum nu ii placea...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

asrazi avem pauza la bebuci?
de remy nu sa aflat?

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Eu am fost in tura de noapte in asteptarea sotului. A ajuns pe la 5.30, am mai povestit cite ceva si de-acum vreau sa ma bag si eu la somn, ca el este deja in pat. Am furat niste somn intre 3 si 5 dimineata, dar absolut in reprize si cu lumina aprinsa, k daca o stigeam aveam sa ma apuc de visat nasoale.

Azi mergem la tuns si pedichiura/manichiura. Ne vedem diseara. Sa avem vesti bune!

Marlena (Mary)37+cu minune de Tudor Mateo

AMR puuutin

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Mira- Felicitari pt printesa Maya!

Eu aseara am tras o tura de plans din cauza celor 600 Ron. Nici in cele mai groaznice scenarii nu mi-am inchipuit ca voi sta cu copilul acasa numai 2 luni si apoi la munca!

Daca tot revizuiesc chestia asta as prefera sa ramana 85%, dar pe o perioada mai scurta de 2 ani, as mai apuca si eu cateva luni cu puiu' acasa.

Asta avem, cu asta incercam sa ne descurcam!

O zi frumoasa fetelor!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neataaaaaaa!Cafeluta
Ce o face Remy_mv?De ce nu o da nici un semn?

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

ati dormit cam mult astazi
vi se raceste cafeluta

apropo de indemnizatie,eu sunt un fct public dintro primarie bn bugetata de boc, si ma rog sa ramana 600 de lei pt ca pana acum am stat acasa cu 75-85% adica cu 400 si 500 lei
deci nu toti bugetarii sunt bn platiti
la serviciu pt ce sa ma intorc dupa ce nasc? pt un salariu de 620 leidupa 14 ani vechime?

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici, mamici si bebici !

Am intrat putin sa va spun ca minunea mea iubita e o bebica sanatoasa si frumoasa (a inceput sa tipe inainte sa iasa de tot din burtica ), grozav de fomista, de fiecare data cere supliment la bibe. Din pacate sanii mei sunt inca seci, nu curge nici macat un strop de colostru, insa bebe trage ccnstiinciosa din ei, fara sa se enerveze ca sunt goi, inainte de fiecare masa.
Eu sunt inca praf, dar super fericita (acuma le invidiez de o suta de ori mai mult pe fetele ce nasc natural). Scriu cu o mana (stanga) din care tocmai mi s-a recoltat sange, in cealalta merge perfuzia, mai am sonda urinara si cateter de epidurala (pe care oricum nu-mi prinde niciun calmant...) si imi vine sa urlu de dureri. Cei de la clinica sunt GROZAVI, roiesc mereu in jurul meu si fac totul ca sa ma ajute, din pacate nu-mi prinde nimic: nici calmante, nici sedative (n-am mai dormit de duminica noaptea deloc). Ieri, la insistentele mele m-am tarat doi pasi din pat, azi de dimineata n-am mai fost in stare... Mai incerc pe la noua, poate am mai multe puteri daca mananc.
Povestea nasterii e destul de stufoasa, cu membrane rupte la unu jumate noaptea, cu super contractii ce nu puteau fi oprite (peste 120 intensitate pe monitor si dilatare sub un cm - nu i-a intrat medicului degetul in col ), sangerare abundenta de la contractii, tensiune in buda de la sangerare, anestezista care s-a zbatut sa ma stabilizeze pentru a ma anestezia, cezariana din nou cu scadere de tensiune, somnolenta si voma, si ce e mai important: primul planset al lui iubirici la 5:27 dimineata ... . O sa scriu pe larg cand voi fi mai bine si voi avea doua doua maini disponibile.

!!! Felicitari Mira !!!
!!! Bine ai venit Maya !!!

Va pupicim pe toate !!!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput