Se reduc si indemnizatiile???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Maine poimaine se reduce concediul de maternitate la 1 an, in loc de 2. N-ar fi chiar ilogic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Maine poimaine se reduce concediul de maternitate la 1 an, in loc de 2. N-ar fi chiar ilogic.

tu esti in urma...se lucreaza in guvern la un proiect de lege sa se reduca perioada de 9 luni cit este femeia gravida la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ruxi - nu ar fi ilogic daca ai avea unde duce copilul. de ex la noi exista o singura cresa, cu 50 de locuri, la 60.000 de locuitori. au personal lipsa, ca s-au pensionat 2 educatoare si posturile sunt blocate

eu am mers acum 2 luni sa ne inscriem pt ianuarie 2011 si sunt pe locul 18 pe lista de asteptare. adica vise...

ar fi varianta cu particulara - daca renuntam la mancare.

Mergi la inceput

Avand in vedere durata concediului platit de crestere copil in alte tari europene, eu zic ca s-ar putea sa se faca presiuni sa se reduca si in Ro la un nivel similar, pe principiul ca dc. tari mai bogate n-au bani la buget pt. a plati 2 ani, asa ceva nu e sustenabil intr-o tara ca Romania. Acum eu sper sa nu se intample, ziceam ca nu m-as mira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

"in tari mai bogate" ai unde duce copilul la gradinita, la cresa?

din pacate, fiti sigure ca se va micsora si durata CIC si, asta curand, suma primita....atunci sa ne vedem. :( Nici bani de gradinita particulara ( mai ales daca ai 2,3 copii) si nici nu o sa poti sta cu ei acasa decat cateva luni-1 an.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Gratis? Nu cred.
Si off topic, eu oricum nu mi-as duce copilul la cresa inainte de 2 ani, indiferent cat de ieftin.

Mergi la inceput

ruxi - de mirat nu m-as mira nici eu. dar total logic nu este, si de convenit nu mi-ar conveni absolut deloc. evident, parerea mea si a oamenilor in general nu prea conteaza...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Gratis? Nu cred.

nici la noi cresa de stat nu e gratis, nici gradinita - se plateste mancarea copilului, plus multe materiale duse de acasa de parinti. plus ca pt crese/gradinite/scoli noi platim impozite.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Gratis? Nu cred.
Si off topic, eu oricum nu mi-as duce copilul la cresa inainte de 2 ani, indiferent cat de ieftin.

si ce ai face? in conditiile in care ti-ar fi imposibil financiar sa nu muncesti, bona nu ai avea din ce bani sa platesti, bunicii copilului nu sunt pensionari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Citat:

Citat:

Gratis? Nu cred.

nici la noi cresa de stat nu e gratis, nici gradinita - se plateste mancarea copilului, plus multe materiale duse de acasa de parinti. plus ca pt crese/gradinite/scoli noi platim impozite.

Deci e aproape gratis, platit doar mancarea, nu si personalul. Nu stiu in alte tari cum e, cred ca e mai scump. Totusi si aia platesc impozite. Zic ca nu stiu bine cum e, pt ca nu ma refer la America, ci la alte tari europene, cu care ar putea fi comparata situatia din Ro. Ca dc e sa comparam cu USA, aici e cea mai proasta situatie. Nu exista nici un fel de crese "de stat", doar particulare.

Mergi la inceput