Se reduc si indemnizatiile???
Buna!
Ati auzit si voi vestea de-a dreptul socanta ca ne vor reduce si din indemnizatia de crestere copil?Nu vreau sa cred ca e adevarat.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Raspunsuri
daiana_raluk spune:
Se pare ca o sa fie redusa si indemnizatia,dar nu-s hotarati cu cat.Azi-maine ne reduc si apa,curentul,gazul....
anioana spune:
Pai, n-a zis Basescu ieri ca nu se vor atinge de indemnizatiile pt copii ?? Sau a vrut sa spuna, de fapt, "alocatiile" ? Cert e c-a zis indemnizatii. Oricum, e clar ca nu vor putea mentine pe termen lung acest 85%. A fost luata masura asta anul trecut ca veneau alegerile.
Nasol. Sper sa fie doar un zvon. In stirea prezentata deocamd. doar de trustul Realitatea (la Realit. Tv si in Cotidianul) se spune de surse guvernamentale care ar fi lansat zvonul. Nu e inca nimic sigur.
Sybille spune:
Basescu a declarat ca indemnizatiile pentru cei cu handicap si alocatiile pentru copii nu vor fi modificate, de fapt singurele care vor ramane neatinse. Ce declara Realitatea sau Antena e total distorsionat dupa cum vad.
sdcristian spune:
el a zis de indemnizatiile pt copii - asa ceva nu exista
exista alocatii pt copii si indemnizatia de crestere a copilului care e a mamelor/tatilor, dupa caz.
Mikaela_a spune:
Eu n-as pune mare pret pe ce zice el. Daca economiile pe care vrea sa le faca acum nu vor ajunge, credeti ca nu va recurge si la asta?
Sybille spune:
A facut referire la indemnizatii dar cu siguranta e vorba de alocatia pentru copii, deci alocatia ramane neatinsa dupa cum reiese din discurs.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mikaela_a Eu n-as pune mare pret pe ce zice el. Daca economiile pe care vrea sa le faca acum nu vor ajunge, credeti ca nu va recurge si la asta? |
si yo cred ca nu trebuie ascultati aia care sint autorizati sa spuna ceva...trebuie sa ascultam pe toti gainarii de la toate posturile TV
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sybille A facut referire la indemnizatii dar cu siguranta e vorba de alocatia pentru copii, deci alocatia ramane neatinsa dupa cum reiese din discurs. Sybille |
Yess!!! cei 40 lei raman 40 Dar cu indemnizatiile de crestere a copilului cum e ?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me