Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Aelita,multumesc.Dar ce graviduta frumusica am vazut in poze cu 2 comori langa ea!!ai ochi albastri sau mi s-a parut mie?
Paula .creste creste si burtica ta!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Fetelor,

V-am mai citit din urma si vreau sa va urez celor care aveti mici neplaceri zilele astea sa treaca repede!

Si eu ma numar printre cele cu diverse ofuri, eu m-am deranjat la burtica, toata ziua de ieri am fost umflata ca un cimpoi fara sa stiu de ce, si simteam presiune in partea de jos a burtii, si am stat plina de griji ca cine stie ce-o fi, noaptea m-am rasucit pe toate partile, din cauza ca simtea ca am o greutate f mare, am avut si crampe asa, subtile, de ma gandeam ca or fi contractii, dimineata am avut treaba mare moale, deci de aici toate neplacerile.

Dar cu toate astea burta s-a umflat la loc si nu mi-e bine, imi vine sa merg des la pipi si nu am ce sa dau afara....l-am sunat pe doctor care m-a trimis la un infectionist, ca el nu crede ca tine de gineco ...dar tot speriata sunt, mai ales citindu-va pe voi cele care aveti simptome asemanatoare si ati primit tratament ....
Diseara ma duc la un medic internist, sa vedem ce mi-o zice.

carmen - am vazut carutul, l-am studiat, e tare simpatic, sa-l folositi sanatosi toti 3!

puiutz - si eu dupa ce mananc simt ca mi se intinde abdomenul, de fapt nici nu pot manca mult, mananc cate putin si des, de asta nici nu ma prea ingras

denisa bine ai revenit, ma bucur ca esti bine, stiam ca ai o pana de calculator si ma intrebam cand mai revii cu vesti! Esti superba!

bamboletta - vai de centrala si weekendul vostru! Lasa, asta sa fie supararea, si restul sa fie bine!
otilia - ce hainute dragute!!! sa le poarte sanatoasa! Tu le alegi special cu nasturei in lateral sau pe burta, sunt mai usor de folosit? Sau toate sunt asa?

florentina - cu cine nasti la Municipal? Doctorul meu tot acolo este, dar si la CMU, si nu stiu unde voi naste, astept sa vorbesc joi cu el sa vedem ce zice.

aelita - era sa inchei cand vazui mesajul tau, si m-am dus repede la poze! Hi hi ce ma bucur eu cand te vad si pe tine slaba, si cu 2 copii mari deja !
Iar gradina aia plina de flori, este a ta? Cat de frumoasa si ingrijita este!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna burtici, Maya, Mirela!

Noi ne-am intors dintr-o scurta excursie in Maramures, a fost fff frumos, am mers pe Vadu Izei spre Sighetu Marmatiei si Sapanta, Viseu, Borsa. Foarte frumoase locuri!

Vai fetelor, ma ingrozesc astia cu reducerile din indemnizatii
Si mai e o bomba.. vor sa introduca impozitul pentru cei din IT.. asta pentru noi inseamna concedieri in masa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Denisauauuu ce a crescut fata de ultima oara cand am vazutsi tu esti in continuare asa subtiricatu ai un regim mai special??sau doar nu papi prostii ca mine?cat despre supica de visine,trebuie sa incerc si euparca bunica mea facea ceva de genul cand eram mai mica,si mai facea si de cirese amare...sper sa nu ma insel...multumim de reteta
Dragaica la fel si tu numai burtica de tine
despre a doua sarcina asa stiam si eu ca abia dupa 1 an ai voie,ori 2 daca faci cezariana...dar poate ai sa ai noroc si nasti natural si va veni si o fetitza cat de curand

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Sa fie un capitol doar cu vesti bune!
la toate

Paula nu am auzit nimic pana acum de reducerea indemnizatie pt CIC...si sper sa nu le treaca prin minte...insa sincer nu m-ar mai mira chiar deloc
iti trimit PM

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

din pacate s-ar putea adeveri...auzeam azi al radio ca dragul nostru domn presedinte a vorbit si despre asta, cum ca sunt prea multi banii care merg la gravide pe indemnizatii..bine ca nu sunt multi banii care merg la ei si la altii..mama lor... cica vor s-o plafoneze, inca nu se stie la ce suma...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna burtici

Am auzit dimineata la stiri ca singurele "chestii" care nu se micsoreaza sunt pensiile de handicap si indemnizatiile...deci in privinta asta deocamdata putem sta linistite...sper

Elena, 31+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: -9 sapt.

atentie, nu micsoreaza alocatiile, nu ziceau nimic de indemnizatii...deci...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor eu am gasit un site de hainute foarte dragalase si ieftine..daca aveti timp sa va uitati peste el..dar problema mare este ca este un en-gros..si nu poti face comanda mai mica de 500 ron..eventual va cuplati mai multe
cine vrea i-l trimit PM

25+ cu o minune de
poze

cand gasesti un minut liber, trimite-mi si mie PM sa arunc o privire... ms

30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Burticilor relaxati-va...fiecare copilas vine cu bucata lui de paine. Nu se spune asa degeaba. La noi chiar s-a adeverit....si stiu alte familii la care tot asa....chiar daca acum nu se vad cine stie ce iesiri...or sa apara. Doar sa stati voi linistite si cumintele....

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

burticutelor cu probleme le dorim multa sanatate si bebelusi cumintei la caldurica... da mai ales sa se linisteasca mamicutele, ca stresul face cel mai mare rau...

m-am uitat prin album, sunt niste poze superbe cu mamicute foarte frumoase, se vede asta in priviri - mandria de a fi mami...

30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
!

din pacate s-ar putea adeveri...auzeam azi al radio ca dragul nostru domn presedinte a vorbit si despre asta, cum ca sunt prea multi banii care merg la gravide pe indemnizatii..bine ca nu sunt multi banii care merg la ei si la altii..mama lor... cica vor s-o plafoneze, inca nu se stie la ce suma...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

cum adica ca se duc prea multi bani la gravide....da ele ce sunt,tot salariate,au lucrat cot la cot cu altii,li s-au oprit taxe la fel ca la toti oamenii,ele nu tre sa manance?ce tampiti,in loc sa creasca pentru ca mai vine un copil si ala nu sta numai cu 2 mil de kk pe care ii da ei.sa ia de la bugetarii care au zeci de milioane,pensii la bugetari care ajung si la 100 de milioane...iau de la oamenii care se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta,si vor sa ii inteleaga omu ca asa ajuta statul.....

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput