Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Buna burtici, Maya, Mirela! Noi ne-am intors dintr-o scurta excursie in Maramures, a fost fff frumos, am mers pe Vadu Izei spre Sighetu Marmatiei si Sapanta, Viseu, Borsa. Foarte frumoase locuri! Vai fetelor, ma ingrozesc astia cu reducerile din indemnizatii Si mai e o bomba.. vor sa introduca impozitul pentru cei din IT.. asta pentru noi inseamna concedieri in masa ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu Poze |
michelle,, nu ma speria..de unde ai auzit asta cu impozitul in IT??
daca micsoreaza indemnizatia de mamici si baga impozitul in IT vai de capul nostru tocmai am facut credit de casa, astia ne omoara cu zile...
sper din suflet sa nu fie cazul...
la mine la munca macar 6 luni imi dau salariul intreg, indiferent de indemnizatie...stau linistita pentru o vreme...
dar daca ii scad si sotului salariul
dar sanatosi sa fim...acum sa fie bebe sanatos si dupa ma gandesc la idiotii astia
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
racusor, asta cu IT e cumva adevarata. Stim ca si noi suntem vizati. Acum se spera ca totusi angajatorii sa creasca brutul...desi tare mi-e ca vor profita de criza....
tu stai acolo linistita ca o scoateti voi la capat. Asta cu 6 salarii de la firma o ai negociata prin contract?
Rata avem si noi si inca una destul de mare...asta e...o-m vedea...ne-om descurca...
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
enik si eu si eu vreau PM
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
nu, dar face parte din beneficiile pentru angajati...sper sa nu scoata acum
tocmai m-am enervat putin pe aia de la CMU, dar nu tare vad ca s-a intarit deja putin burtica, dar stau cuminte, nu ma enervez...
sa vedeti ce idioti sun dimineata sa intreb de concediul medical, pentru perioada de internare ... si imi zic, da, desigur, sa vina sotul dupa 12....se duce sotul,nu, ca nu se poate, ca dr dvs e in concediu asta le explicasem si dimineata, si au zis ok, imi da alt dr...acum ca nu, ca nu poate sa imi dea alt dr daca nu m-a vazut...parca as fi stat internata in clinica lu peste, nu a lor
in fine, mai sun maine cica...sa vedem.... nu m-am putut abtine sa nu le zic vreo doua ... bebe sa ma ierte
Bulina 31+ cu poznas
racusor2010 spune:
Information Technology
programatorii....
Bulina 31+ cu poznas
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Information Technology programatorii.... Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Mersi ca incep si eu sa am batai de cap... of in toata europa este criza, sa vedem cum rezolva astia... basescu int o declaratie a spus ca in ultimii 3 ani s-a facut o datorie uriasa de miliarde de euro dar a uitat sa spuna inainte de alegeri
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
Mycya spune:
burtici tocmai m-am masurat si burtica mea a crescut cu 3 cm intr-o saptsi eu care spuneam ca nu mai creste burta ci doar eu
la kg....63.500...dar cam am probleme cusi nu stiu ce sa pap sa imi revin
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
greierash81 spune:
buna fetelor! imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu dar imi dadea cum ca e subiect inchis! si cum sunt noua in acest forum nu stiam cum sa procedez! cineva m a intrebat de datele mele...pai sunt nascuta pe 27-06-1981,mai am un baietel nascut pe 31-01-2003,si sunt insarcinata in 24 sapt si 4 zile cu DPN 27 august,dar dupa mine ar fi mai degraba sfarsitul lui iulie inceputul lui august si mi s a zis ca e tot baietel
am vazut ca vb de reducerea salariilor sau a indemnizatiilor,eu una stiu din surse sigure ca de indemnizatiile copiilor si de pensiile persoanelor cu handicap nu se vor atinge dar in rest va fi jale. tare mi e frica sa nu iasa o noua revolutie pentru ca i satula lumea...voi macar beneficiati de indemnizatii ca munciti dar mamicile ca mine?care nu muncesc si barbatii lor nu au 12 luni inaintea nasterii pe cartea de munca pentru ca patronii au fost rai...de noi ce sa mai zicem..........eu nici macar nu stiu ce drepturi mai am eu ca mama nesalariata dupa ce nasc!?!
24 sapt si 4 zile
iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........