Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Sper sa nu se revina chiar la 600 ron. Sincer ma astept sa scada, dar nu chiar asa de tare... Nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam si sa speram.
Va fi tare greu sa ne crestem copii in conditiile astea. Si cred ca va fi din ce in ce mai rau.
Paula, 29+ cu Raul Codin
racusor2010 spune:
aelita frumoasa si sexy
si copiii tai...mori dupa ei, ce dragalasi sunt
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ochidut spune:
Nuuuuuuu
Asta chiar e bataie de joc
Eu am mare problema, ca pana pe 17 trebuie sa imi depun declaratia de venit. Daca iau 85%, nu imi bag cheltuieli multe ca sa fie netul cat mai mare si atunci 85% sa reprezinte maximul care il pot da astia.
Dar daca vor sa renunte la 85% si sa imi dea 600, doar nu oi fi proasta de-a binelea, atunci am tot interesul sa imi bag cheltuieli cat mai multe.......
Ma intreb daca pana pe 17 se va stii ceva sigur, sa vad si eu ce fac
Asta chiar imi da peste cap toate planurile mele cu partea financiara in maternitate....
31+ cu
lalala13 spune:
Eu stau si nu gasesc nici o solutie...adica chiar nu avem cum sa supravietuim...atata bataie de jos....chiar nu iese nimeni in strada???
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
paula_m spune:
Ochidut, m-as mira sa se miste astia atat de repede...si mie mi s-au dat peste cap toate calculele, dar eu zic sa mai avem un pic de rabdare si sa vedem ce se intampla.
Aelita, esti o mamicuta tare frumoasa si la fel ca si Denisa, nu se vad deloc kg in plus.
Paula, 29+ cu Raul Codin
laurika1982 spune:
Eu chiar sper sa nu fie cazul!!!!Fiindca trebuie sa plateasca tot fraierii din tara pentru toate magariile lor.Sa nu va zic ca am o cunostinta care TOCMAI s-a angajat la stat...si o plange ma-sa de mila ca are saraca salariu mic...fata tre sa-si ia pantofi de minim 300euro de la magazine de lux...saracutza..a avut bursa 3 ani la stat 800euro, in majoritatea timpului a fost in concedii: tenerife, paris, londra, era surmenata mititica...deci nervii sunt intinsi la maxim.asta e deja santaj:ori crestem taxele, ori va luam tot...mi se pare culmea nesimtirii, nu am nimic cu bugetarii ddar sunt atatia care NU FAC NIMIC, sunt tot felul de pile, cunostinte...suntem o tara vai de noi...mai rau ca grecii..
Laura 28+ cu
lalala13 spune:
mie mi s-a intarit burta de la "vestea" asta...paula bravo ca poti fi calma...eu nu pot..la mine situatia e chiar dezastruasa..
de ce nu explica de ce s-a ajuns aici daca contributiile noastre au fost luate la timp in fiecare luna??
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
Ca eu tot eram revolutionara zilele trecute... nici nu pot procesa informatia asta... Sper sa nu fie cazul, s-ar putea sa se termine nasol, asta loveste in toate familiile tinere, care au suportat aproape toate hartoapele din criza asta.
Nu pot comenta prea mult pt ca am numai *(&^^ la adresa celor care ne-au condus si inca ne conduc si am numai initiative deloc placute.
Dar... poate n-o fi cazul
Alina 27+ cu
gargarita
paula_m spune:
Lalala, crede-ma ca si la mine situatia e la fel de dezastruasa, mai ales ca s-a facut un efort financiar considerabil pt a mi se plati cotizatiile la stat in ultima perioada, dar chiar nu cred ca are sens sa ne stresam pt ceva ce nu putem controla. Ma uit pe Realitatea la stiri si inca nu au spus nimic de indemnizatia pt copil.
Of, of...calmati-va si daca suntem sanatosi le rezolvam pe toate...
Paula, 29+ cu Raul Codin
katalina spune:
Paula,uite-te oriunde ,numai la Realitatea si Antena,NU!Distorsioneaza orice stire oficiala sau neof.
Hai sa ne linistim deocamdata,sa nu ne facem rau.
Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)