Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARLA,da,albastri.

MAURICE nu e a mea gradina,e la cumnata mea,o ingrijeste soacra care e innebunita dupa flori.

MICHELLE ce frumos ca v-ati plimbat prin MARAMURES! SUPERBA ZONA !

fetelor,imi pare rau de asa vesti pt voi,sa va scada din bani...
Apoi,dupa anul asta chiar ca nu mai face lumea copii!

RACUSOR

PAULA

mai fetelor,bugetarii sunt si invatamantul,sanatatea,de la educator la profesor,de la infirmiera la asistent si doctor si contabilul si cine mai e..Nu toti au salarii mari si nu toti bugetarii nu fac nimic.
Ministerele,si alte institutii functioneaza cu bugetari si nu au deloc salarii mari.au unii,dar nu toti functionarii.
sunt terminati toti !
toata lumea va fi afectata din asta.
bugetar nu e doar cel de la guvern,parlament sau eu stiu ce.
bugetarii,in general,sunt amaratii,multi,cu salarii mici.
Primariile la fel,toti angajatii de acolo,inclusiv portarul,cat credeti ca are?
soferul,bucatarul spitalului,etc..adica cu salarii mari sau ciubucuri,sunt cativa bugetari,sistemul merge cu muncitori de rand.
e o situatie tare dificila si nu putem dori nimanui sa i se ia din salariu.

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oare e normal sau bine sa simt presiune jos cand misca bebe/ nu e contractie, adica se mai intareste burtica uneori, dar in pat fiind cand misca prin burtica simt ca ma apasa ... na.,ca acum s-a facut guguloi

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Oare e normal sau bine sa simt presiune jos cand misca bebe/ nu e contractie, adica se mai intareste burtica uneori, dar in pat fiind cand misca prin burtica simt ca ma apasa ... na.,ca acum s-a facut guguloi

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

pai daca bebe e dja cu capu in jos,e normal mai ales cand misca.si eu la fe simt,si cel mai tare cand ma ridic din pat.ce imi place mie cand se face guguloimie asa draga duamnii

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Tocmai am venit de la o ora de dans pt gravide si am transpirat toata. Cred ca am slabit un kg dar nu-i problema ca-l depun la loc ca m-am pus pe rontait.
Si cand ma gandesc ca era o fata care dansa la 37 de saptamani. Arata mai bine decat mine inaintea sarcinei, ce-mi venea s-o bat

28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Acum am venit si eu de la maternitate si am reusit sa-mi recolteze(o moasa) culturi din col, care mi-a spus ca am colul ok si inchis...se pare ca am o secretie destul de abundenta.

...iar acum va scriu cu o singura mana pt ca am reusit sa-mi pun singurica (si cu sotul) perfuzia cu diazepam

Am lipsit 2 ore si am de recuperat cateva pagini

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

burtici tocmai m-am masurat si burtica mea a crescut cu 3 cm intr-o saptsi eu care spuneam ca nu mai creste burta ci doar eu
la kg....63.500 (plus 6 kg jumate)...dar cam am probleme cusi nu stiu ce sa pap sa imi revin

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

La mine functioneaza f bine cu pere.
Cand nu am pere, dar rar mi se intampla bag un supozitor cu glicerina si in 3 secunde sunt la toaleta. Nu tb sa stai asa! Tb sa ai scaun in fiecare zi!

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Aelita ce mama calda esti in pozele pe care le-am vazut
De Carla, nu vad 13 kg, arati minunat!
Eu ies la 2-3 zile cu mult kiwi si fructe confiate!
Dar la mine si de la gravitatie

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

tocmai de aia zic ca si eu stiu ca zilnic tre sa fac...dar d eunde ca deja am 2 zile si nici un semn...pere mananc nu stiam ca sunt bune si pt asta...dar totusi nu au nici un efect la mine.

Bianca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

draglele mele linistiti-va ca nu e chiar dupa cum vor ei legea este a UE iar aspectul cu 600 ron e hilara intai sa apara lege in monitorul oficial si dupa aceea mai vorbim!

Azi am fost la eco si bb are 700g colul inchis si 36mm practic e la aceeasi dimenisune-a scazut tensiunea in arterele uterine ceea ce e bine dar am varice vaginale cat roata carului!

bb are 26s!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, ma bucur ca bb e sanatoasa, ca e totul ok. De fapt, nu totul, ce poti face in privinta varicei? Mie chiar nu-mi trece prin minte nimic. Sanatate multa

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput