Traiasca Regele!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
craciunitza spune:
Guestus, Mioara Roman chiar este o doamna, culta si educata, adusa in discutiile mondene de catre escapadele sotului ei. Nefericita si interventia ta vizavi de numele ei.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui craciunitza Guestus, Mioara Roman chiar este o doamna, culta si educata, adusa in discutiile mondene de catre escapadele sotului ei. Nefericita si interventia ta vizavi de numele ei. Nu certati copiii cand viseaza! Poze |
Si mie mi s-a parut cum spui tu pina am vazut-o ce interviuri penibile a dat dupa ce i-a plecat barbatul de acasa. A fost jenanta si deloc doamna.
paulina85 spune:
Natasa, mie imi place Mioara Roman pentru ca am avut-o profesoara deci am vazut-o in realitate si nu la tv in scandaluri.
La Moscova s-a sarbatorit pe 9 mai finalul razboiului si Base nu a fost invitat in schimb a fost invitat cu onoruri Regele Mihai.
Natasa spune:
citat din mesajul lui paulina85 Natasa, mie imi place Mioara Roman pentru ca am avut-o profesoara deci am vazut-o in realitate si nu la tv in scandaluri. La Moscova s-a sarbatorit pe 9 mai finalul razboiului si Base nu a fost invitat in schimb a fost invitat cu onoruri Regele Mihai. |
Eu sint convinsa ca e o tipa inteligenta, ca a fost o buna profesoara, am spus doar ca nu a facut fata scandalului ca o doamna ci ca o toapa, dar niciodata nu stii cum reactionezi in situatii de genul asta...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui craciunitza Guestus, Mioara Roman chiar este o doamna, culta si educata, adusa in discutiile mondene de catre escapadele sotului ei. |
Care-s escapadele lui Petre Roman?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui paulina85 Ne-ar fi fost mai bine daca Romania era Monarhie Constitutionala? |
Eu cred ca da, dar e dovedit faptul ca romanii trag cu disperare sa le fie rau. Asa ca n-avem nevoie de Rege.
PS: Eu scriu cu R (mare) pentru a-mi arata respectul si pentru ca asa am chef.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![](foto.gif)
![](foto.gif)
petra spune:
citat din mesajul lui paulina85 Natasa, mie imi place Mioara Roman pentru ca am avut-o profesoara deci am vazut-o in realitate si nu la tv in scandaluri. La Moscova s-a sarbatorit pe 9 mai finalul razboiului si Base nu a fost invitat in schimb a fost invitat cu onoruri Regele Mihai. |
Pai Putin are clasa nu ca Base hahaie si iar hahaie pe unde se duce de parca ar fi la spritz cu Becali.
Ca este el apreciat de Rusia si SUA este doar opinia lui, ca in realitate toti sefii de state se cam feresc de marinelul nostru !
Regele este prea batran sa mai poate fi in fruntea unei tari, si nici in caz nu in fruntea Romaniei corupte din ziua de azi . Rolul Regelui Mihai este doar sa mai faca lobby pe langa marile puteri ale Europei, in rest este doar o emblema.
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui paulina85 Azi e 10 mai, ziua Regelui, ziua Monarhiei! Ne-ar fi fost mai bine daca Romania era Monarhie Constitutionala? |
Cu siguranta ca da.
La multi ani Maiestate!
![](japonez.gif)
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui craciunitza Guestus, Mioara Roman chiar este o doamna, culta si educata, adusa in discutiile mondene de catre escapadele sotului ei. Nefericita si interventia ta vizavi de numele ei. Nu certati copiii cand viseaza! Poze |
pai yo nu vorbesc de educatia ei ci de faptul ca dupa o viata de boier sa ajungi sa-ti taie astia gazul si apa.
si regelui la fel...duoa articolul iiileanei...cica rapppps ii taie cei 750 000 roni. e normal? el e un rege..o Maiestate.....ea este culta si educata fosta Profesoara...e normal ca unii de la rappps cu 3 clase sa le faca una ca asta?
iileana spune:
Duceti subiectul in derizoriu comparind problemele avute cu rapps de Regele Mihai cu cele ale Mioarei Roman.
Pina una alta, ne place - nu ne place, legea romaneasca prevede o serie de drepturi pentru fostii sefi ai statului roman, Regele Mihai included. Locuinta de protocol, paza SPP, indemnizatie, si-or mai fi si altele. De aici incolo se poate discuta ce si cum, daca este mai important Regele decit alti fosti sefi de stat pe care i-am avut, daca ne permitem ca societate luxul de a ne respecta istoria, etc.
Insa pentru fostele neveste ale fostilor prim-ministri, legea nu prevede nimic . Si nici pentru doamnele educate si culte. E ridicola aducerea ei in discutie, locul ei poate ca ar fi mai degraba la un topic despre abuzuri, in calitate de ce anume a beneficiat ea de locuinta din fondul de protocol?