Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Vreau sa intreb pe fetele care isi spala copii in cada. Inainte de face baita strumfului, Cif-uiti sau Domestos-iti cada? Eu ma gandesc ca in cada fac si eu si tati dus, parca as da o mana de cif pe acolo.

domestos....zilnic.....cu vreo 30 min innainte de baita

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza
simina astia sunt niste cretini cu programele lor scolare; in loc sa le simplifice le-au complicat. Eu stiu ca sunt mai destepti copiii din ziua de azi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le mancam toata copilaria cu invatatura.

Perfect de accord cu voi. Le baga o gramada in cap si la sfarsit constata ca tot nu stiu nimic. Copii ar trebui indreptati spre ce au abilitati. Binenteles trebuie pus accentul pe romana si mate, dar nici sa rupa culegerile nu e o solutie.
Taote aceste lucruri se intampla, pt ca in invataant sunt o gramada de profesori comunisti, gata de pensionare si numai aia fac programe. Nu le da prin cap sa se uite si in ograda altor tari s a vada cum fac aia, sau sa bage si tineret cu viziuni noi. La noi e important sa scrie mult, comunicarea ramane pe ultimul loc.
Ma bucur ca nu preadu dupa curriculum romanesc. O gramada de paperwork inutila si metode comuniste la greu.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Pai tocmai de invatamantul din alte tari vorbeam eu...Spania

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

N'seara,

Scriu 2 randuri, incerc sa scriu placintita maine dimi, azi am stat cu familia 9 ore afara, din care 7 la terasa. Copil cuminte, a dormit 2-3 reprize de cate 1 ora, poate chiar un piculet mai mult.
Ieri dupa vaccin nu a fost nicio reactie (dc stau si ma gandesc, de fapt dupa niciun vaccin nu a reactionat in vreun fel), aseara a dormit bine.

Monis, eu nu stiu despre ce declaratie e vb

La multi ani Teo si Miruna!!

SUnt cam obo, sper sa revin maine cu forte proaspete.

Sanatate mamicilor si cu probleme si problemute!!

Va puuuuuuuuuuuup mult si apasat!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fac capitol nou. De cand astept...
Edit. Am facut o mare laie. Si s-a trezit Teo. Las pe altcineva...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Fac capitol nou. De cand astept...
Edit. Am facut o mare laie. Si s-a trezit Teo. Las pe altcineva...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

fac eu

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hai ca-l fac eu (capitolul)

Raluci si Crissa bucurie mare pe mine azi cand am simtit zimtisorii si am vazut ca au spart gingiuta...sper sa o mai rarim cu urletele ca am capiat

edit: a fost mai rapida cuscri asa ca are intaietate la capitol nou
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

capitolul 13

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput