Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Andre eu mi-am luat mai demult din Sensiblu o periuta degetar de la Primii Pasi. A costat in jur de 5 lei. Uite ce scrie pe eticheta.
Periuta de dinti este confectionata din silicon de inalta calitate. Masarea gingiilor cu periuta cu peri siliconici poate usura durerile aparute in timpul apritiei dintilor. Poate fi deasemenea folosita pt a curata dintii copilului si pt igiena orala a copilului.
Se pune priuta pe aratator si se curata usor dintii si limbuta.Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
am un broscun mic si scump in brate.ma duc sa ma bag in pat langa el.suntem singuri azi.
va spunem noapte buna.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ancutza - bafta multa cu mutatul ![]() ![]() ![]() ![]() |
pai s-a impacat pt a 3-a oara cu husband-ul
![](chatterbox.gif)
cata dreptate ai...nici nu ma intereseaza unde, cum, atata vreme cat nu imi sta in coasta si cu
![](amenintare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
fetili, nu uitati sa depuneti declaratiile de venit pana vineri si eventual cei 2%
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Salut!
Sunt doar in trecere ca ma simt tare rau. Am facut o criza de fiere si apoi migrena, ma simt ca batuta si am un gust amar in gura.
Noroc ca am reusit sa stau in parc pana pe la 19 si ceva, asa ca doar seara a fost stricata. In parc a fost din nou ff frumos, la mine au avut mare efect mesajele voastre de acum 2 zile, pur si simplu am intrat intr-o faza in care constientizez ce frumos e ca am bebelina si reusesc sa savurez toate momentele zilei. Sa vad cat ma tine, sper mult si bine. Stirea cu indemnizatia este deocamdata respinsa de mintea mea.
Lylyana, daca vrei mai multe info despre doctorita la care am fost azi, sa imi spui. La fel oricare din fete. Nu este pediatra la care e inscrisa fetita mea, ci e o doctorita la care am ajuns cu un scop precis: sa vedem ce facem cu vit D3. Consulta pe Calea Plevnei.
Monis, si eu am mai avut nopti din astea, pe vremea cand mergeam la birou, cand nu reuseam sa dorm, iar senzatia era ca nu reusesc sa imi opresc creierul. Am incercat fel de fel de metode (numarat oi, imaginat paduri si izvoare etc) si singura care a avut succes a fost cea in care ma concentram la cum respir. Poate te ajuta!
Merg acum la culcare, sper sa imi revin pana maine si sa reusesc sa va scriu lucruri mai interesante.
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 fetili, nu uitati sa depuneti declaratiile de venit pana vineri si eventual cei 2% ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Multumim pt reamintire! Eu maine ma ocup.
Am gasit acest site: www.stiriong.ro/ pagini/baza.php.
Si gasiti acolo o lista cu ONG-uri catre care puteti directiona cei 2%. Formularul se completeaza direct de pe site, va mai trebuie o imprimanta ca sa il printati; apoi, daca va e la indemana, puteti depune formularul in sucursale BCR, au facut urne speciale pt asta (e o lista cu unitatile unde exista urne).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Monisu s-ar putea sa fie de la caldura "umbra" de la funduletul lui Santi ??? zic si eu
crissa merci...in ce hal am ajuns sa primesc felicitari pt asa ceva ...of of
avem oficial primul dintisor
tina da' de ce sunteti singurei? unde-i tati de Stefanut? ma scuzi daca's nesi ...noapte buna langa puiut
Andre si eu am vazut periuta degetar de la Primii Pasi de care zic Dankutza si Tina si ma batea gandul sa iau dar mai astept pareri
Licuriciule te-am citit cu "Frumusete pe aschie de cutit" (cum zice un pustiulica) si am schimbat repede pe ProTv dar se terminase , oare la cat e maine reluarea...pe mine ma uimesc unele transformari
RamoC daca te consoleaza cu ceva si eu sunt cam in aceeasi situatie ca tine cu dintii...luni am programare la stomatolog si fa-ti curaj de o vizita la dr ca sa nu se agraveze
Ali mama ei de urticarie, poate trece cu tratamentul ala
gata, ca tre' sa culc principessa
noapte buna la toata lumea
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Ancutzu - am inteles acum, as putea sa zic duca-se sa creasca mare si frumos dintisorul
deci inca un
moni - ca cam asa, am incurcat borcanele, am zis ca azi, ma rog am fost in recunoastere
andre ma bucur ca a fost ok cu rezervorul vin si pufuloii si produsele
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Eu sunt nebuna si nu am citit bine sau au anuntat ca si alocatia de stat ptr. copii va fii diminuata cu 15%?
Buna seara
Eu sunt tot cu un picior in groapa, dar am gasit tzuica fiarta de la Raluci si nu ma las pana nu beau o dusca.
Monis si eu am aceeasi problema ca tine, copilul se culca pana in 22 dar eu nu pot dormi stau huhurez cu ochii pe pereti, cand adorm eu ii trebuie lui Vlad tzitzi si uite asa am ajuns sa dorm iepureste.
Andre eu am luat periuta de silicon de la primii pasi, dar mai mult de masaj acum ptr. eruptiile dentare si ca sa aiba efect pun un gr. de gel de dentitie si frec la gingii iar Vlad sta asa incantat ca un cal cand in scarpini in dinti, acum dupa 6 luni o sa trecem la cele de la nenedent.
Vazut poze frumoase cu Dana
Lyly, ce bine ca voi gata ati scapat de intepat pana la un an,
Tina spor la invatat
Doamna Capison pe unde sunteti?
Monica imi place ce povestesti tu acolo, sper sa va adaptati, cat o sa stati?
Cate un ptr. toate mamicile pe care nu le-am amintit.
Azi am fost in parc cu Vlad imbracat in pantalonni scurti( care numai scurti nu erau, ii veneau aproape lungi) cu sandale fara sosete. Era baiatul meu usor debusolat, el ce mai roade? a incercat pe la pantofii Lilei, daca nu a tinut a inceput cu marginea de la sandalute, dar nu erau la fel de apetisante ca basketii.
Am facut primii pasi si am platit taxele de pasaport, cine stie cand ajungem sa le si facem. Bine ca am platit excursia, ca daca o lasam pe mai tarziu si ramaneam fara indemnizatie nu mai plecam nicaieri. ACum morti, copti, ne ducem, dupa ai vedem noi.
Ma bag si eu la calcat
Pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
crissa13 spune:
Ancutza acum te felicit pt ceva mult mai frumos , pt dintisorul Sabinei, sa aiba dintisori frumosi si sanatosi.
Dozz, Ali multa sanatate, sa scapati mai repede de dureri, urticarie.
Many, ce super ca l-ai trecut deja pe Vlad la pantaloni scurti si sandale!! Eu inca nu am renuntat la gecuta de primavara pt ca la mare bate vantul cam tare.
Monis declaratia de venit trebuie sa o depunem noi sau o depune firma pt anul trecut?
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert