Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

nori din ce in ce mai negri se aduna pe cerul nostru http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=19499

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

salutare!

am apucat si eu sa citesc tot in sfarsit, noroc ca n-am avut f mult de citit, acum sa vedem si ce-am retinut.

LA MULTE LUNITE TEO!!! sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii!

dankuta vazut pozici cu cezarica finuta, de la botez, m-a impresionat si pe mine mesajul de pe tort. superb!

dana.n, esti o mamica tare mandra cu asa frumusete de flacau. felicitari davidutului crestinat!

ali, imi pare rau ca te-au chinuit bubitele alea. ca sa se faca bine mami si ca sa treaca constipatia lui mihai.

many saracuta de tine... sa-ti revii repede si te asteptam pe baricade

lumi
multi dulci pt annabelle cea frumoasa, sa treaca bubuta

ariadna imi pare rau ca va chinuiti cu constipatia. incearca suc de prune, sau para, zic si eu

tina spor la invatat, sa te lase bebe.

andre italiencele frumoase

ionela felicitari pt 38 si pt mihnea cel sociabil

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Sunt si eu pe aici... dar datorita ultimelor "inventii" ale statului roman mi s-a taiat tot chefu..... Indemnizatie taiata, la sotz redus salariu, o sa ne ramana bani sa platim rata la banca si de trait cred ca nici nu mai are rost pe vremurile astea....

Scuzati proasta dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

salutare
am fost la vaccin......degeaba programarea este pt maine

La multi ani sarbatoritilor

semnat petitia dar nu cred ca ne iarta

imi pare rau de fetele cu constipatie, nu stiu ce sa va zic, ca si noi ne chinuim de atata timp sa reglam tranzitul si stiu de parca ca desi buna la kk face rau ca da gaze si doare burtica, lass baby la noi chix, nu a mers, deci suntem tot intr-un scremut, dar parca nu asa de rau, vedem maine la dr

pupam dintisorii de dau sa iasa........ati inceput sa spalati dintii? fetele cu dinti

licurici animezi foarte frumos forumul, esti buna la casa omului multumim

andre - sa treceti cu bine peste perioada aglomerta

many - imi cer scuze aseara nu am mai intrat de franta, dar tuiculitza era pregatita pe aragaz, sper caq esti mai bine

va pup si va imbratisez, fug la sala

PAM PAM (io eram)

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

De suparare, am uitat sa felicit si eu sarbatoritele zilei Teo si Miruna. Sa cresteti mari cu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

hello
La multe lunite Capisonel (scuze de intarziere)!!!
La multe lunite Teodora si Miruna!!!!
Diana multumim de tratatie!!!Savureaza ultima zi de tzitzi exclusiv :)
Dankutza presimt ca va fi bine mama ta ,fara sa fie nevoie de inca o interventie.Tin pumnii!
Licuriciu nu ,nu ma pregatesc sa fug de aici o data cu marea D ,dar chiar nu stiu daca o sa mai am vreme de ceva.
Lyly sper sa nu aveti nici o reactie.Cu statu-n fund singur la 6 luni nu mai zic nimic...
Cuscri imi pare rau ca se chinuie asa de rau pisicuta mica...nici nu stiu ce sa zic.Tie rabdare si ei putere si sa iasa repede zimtisorii!
Ma bucur mult ca-i bine in sfarsit acasa si ca e ok jobul lui tati de Sabi.va tare

atat am reusit sa scriu acum
trimit si revin

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
La cat mai multe lunite Teo de Diana si Miruna de Mariaandreai!!!
Shtephy, multumim. David pare mai mare in poze. S-a mai ingrasat in ultimul timp...la el a fost invers. Primele luni punea cate putin iar acum mai mult. Mergem saptamana viitoare la control si venim cu noutati.
Ptr tine (si nu numai) poze nunta
Laura, stai linistita ca David este baiat fidel. Fetita cu buline este ruda cu noi. Pai la ce nora am, ar fi culmea sa calce stramb.
Sa stii ca si David de cand am inceput marea D se irita la fundulet. Pana acum nu am mai avut probleme.
Ancutza . Sunt constienta ca nu sunt singura care trec prin asta. Asta este meseria de mamica. Nu este usor...dar este cel mai minunat lucru din lume.
Andre, sunteti doua frumoase. Spor la pregatiri.
Monica, multumim.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

pana imi vine babycook-ul, pe vineri astept sa vina, am rezolvat cu problema canii de policarbonat de la blender (nici nu am folosit-o, mixam in cani): halba de bere! haha! am luat una mare de 40 cl si exact parca-i facuta pentru blenderul meu! la casa, in cora un batranel simpatic care era in spatele meu, zice, in sfrasit aveti ceva si pentru sot (ca aveam numai papa si lucruri pt bebei)... zic, nuuu, si asta e tot pentru bb-i!

..pana si al meu sot a ras

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana, foarte frumoasa ai fost la nunta!! Vroiam sa te intreb cum ai facut cu alaptatul pe timpul noptii..Ai dat rochia jos de fiecare data cand alaptai? Si noi avem o nunta sambata asta, si o luam pe soacra cu noi sa stea cu rechinasa in camera la hotel. Mai am si o afurisita de rochie care trebuie sa o dau jos de tot, ca nu pot sa alaptez altfel..
Dankutza, din cate stiam eu si crema asta petrini are oxid de zinc..dar nu mai functioneaza..Bephanten nu prea a avut nici un rezultat, doar sudocremul cred ca o sa il incerc..
Alinus ..asa e ...grele vremuri ne asteapta..
Raluci, asha, misca din curuletz pe banda, si da kg joos
Dozz bafta la dr, banuiesc ca ai emotii ca mergi singura cu masina

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dana, foarte frumoasa ai fost la nunta!! Vroiam sa te intreb cum ai facut cu alaptatul pe timpul noptii..Ai dat rochia jos de fiecare data cand alaptai? Si noi avem o nunta sambata asta, si o luam pe soacra cu noi sa stea cu rechinasa in camera la hotel. Mai am si o afurisita de rochie care trebuie sa o dau jos de tot, ca nu pot sa alaptez altfel..

rechinas in pozici

Off...da Laura, de fiecare data am dat rochia jos. Mi-a fost cam greu(cred ca se vede pe fata mea ca am fost cam stresata). Norocul meu a fost ca David a dormit de la 12 noaptea pana am ajuns acasa.
La botez am facut prostia sa ii dau si biberon iar cand am ajuns acasa sanii mei mai aveau putin si pocneau.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput