Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna "dimineata", de are nevoie cineva de frapucine, sa spuna, ca aici sunt. Mi-e tare dor de voi, Stephy, Licuriciule multumim ca v-ati gandit la noi. Eu una m-am pierdut undeva pe drum, intre sterilizari, munca, gatit, mai nou ne cheama preotul la curs cica pentru botez, in care ne citeste din niste foi pe care ni le da acasa, ba ne-a pus s-o aducem si pe nasica, degeaba i-am spus ca nu intelege nimic in italiana, ba nu ca o pregatim spiritual, sala, deci printre astea pe undeva exist. O sa-mi spuneti sa ma opresc, as vrea s-o pot face, dar realitatile de aici astea sunt, so, va pot lasa doar o portie de Italica , poate gustati si voi putina mare virtuala. Aaaa, si va va rog, mamicile care spalati gingii / dintisori, va rog lasati-mi un link cu ce anume faceti asta, sa fie sanatos pentru pitici si va mai multumesc o data. la toata lumea Ionela Am o poza facuta cu gandul al tine, o nimeresti tu, mi-e dor de tine Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Andre, minunate pozele, sunteti frumoase amandoua! Spor la treburi si la pregatirile pentru botez.

Acum, putin si despre noi. Azi merg la dr, pt prima oara singura cu fetita. Sper sa ma descurc bine. Iar apoi, parc bine-nteles, ca vreau sa ma mentin cat mai mult timp in starea de spirit la care am lucrat ieri.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

nu am citit nimic din urma,am intrat doar sa va spun ca suntem bine. La cununia nasicii lui Mihnea a fost frumos, le-a placut cadoul ( un steamer de la tefal).
La petrecere ( care a fost in aer liber cu gratar si muzica buna) noi am dansat si Mihnea a socializat cu toata lumea , a dormit in carut ( in dreptul boxelor)

Timp nu am pentru nimic. Acum trebuie sa modific rochia... e marimea 40 si eu am ajuns la 38. probabil ar trebui sa ma bucur

Mai am de facut si vaccinul si azi mergem sa facem u bilant. Mi-e tare dor sa va citesc.
Sper ca sunteti bine toate.

la multi ani sarbatoritilor de zilele astea...
uff.. sunt varza.. total incoerenta Scuzati!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

andre,frumoasa micuta italianca.imi place cum ii sta in rosu.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna, fetelor! Stiti cumva unde se vand toci si robe pentru bebelusi in Bucuresti? Scuzati-ma pentru intrebarea off-topic si de asemeanea ca intru doar cand am vreo intrebare de pus, insa sunt foarte ocupata...Multumiri anticipate!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

semnat

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

pai stiam de fiecare bebe din burtica pentru ca am facut 29 ecografii toata sarcina, iar unele au fost 4D/3D in care le-am vazut trasaturile http://picasaweb.google.com/iladycooper/DragosSiEmilInBurtica# ... de schimbat locul nu si l-au schimbat intre ei in burtica, doar ca s-au mutat cand erau foarte mici, in primele ecografii apar unul sus si unul jos ("supraetajati"), dupa care toata sarcina au fost Dragos in stanga si Emi in dreapta, Dragos a reusit sa se intoarca cu capul in jos, Emi a avut 2 tentative si nu a reusit, pe la jumatatea drumului se bloca, erau deja prea mari... el a avut pana la 3 luni o pozitie putin inclinata intr-o parte, adica nu statea tocmai drept cand il puneam pe burta, am fost la ortoped si mi-a explicat ca se va corecta cu timpul, asa a stat in burtica... si asa a fost, acum e drept cupchilu'...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

La multe lunite, Teodora, sa-i fericesti pe parinti! Multumim de tratatie, Diana!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

pana imi vine babycook-ul, pe vineri astept sa vina, am rezolvat cu problema canii de policarbonat de la blender (nici nu am folosit-o, mixam in cani): halba de bere! haha! am luat una mare de 40 cl si exact parca-i facuta pentru blenderul meu! la casa, in cora un batranel simpatic care era in spatele meu, zice, in sfrasit aveti ceva si pentru sot (ca aveam numai papa si lucruri pt bebei)... zic, nuuu, si asta e tot pentru bb-i!

Mergi la inceput