Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Simonia,Doamne ajuta sa se prinda!Iti tin pumnii
Ia un No-spa, dc crezi ca ai nevoie.

Citat:
citat din mesajul lui simonia

am facut si eu inseminare ieri.
m-a durut putin, astazi am sangerat cateva picaturi maronii si sunt putin congestionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele, am fost la eco iarasi azi.

Asezati-va bine pe scaun ca n-o sa va vina sa credeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S-a vazut sarcina de 6 sapt si 6 zile, absolut normala, embrion in parametri , cu inima care batea, fara dubiu!!!

Ii povestisem deja doctoritei de hemoragia de pe 6 mai, cu doua cheaguri mari de sange, ii zisesem ca sangerarile s-au oprit a doua zi, ca sunt ingrijorata ca inca mi-e rau, ca sunt ca o leguma, obosita si cu frisoane.
Si pe urma am facut eco endovaginala, unde, cum va zisei, sarcina a aparut fara probleme, din prima. Nu mi-a venit sa cred, cu toate ca incepusem sa ma intreb si eu ce naiba e in neregula cu mine de tot imi este greata si mi-e rau...
A zis si ea ca sansele ca sarcina sa ramana dupa asa scurgere de sange, erau minime. Nu stiu ce-a fost hemoragia aia cu cheaguri, nu am primit o explicatie clara.

Mi-a tot repetat ca sarcina e normala si in parametri, deci nu mai mica decat varsta data de cm.
Mi-a zis ca nu se stie ce va fi, ca in orice sarcina, dar ca azi totul arata perfect normal....

Fetelor, macar pentru momentul asta cred ca pot fi fericita!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

lumi ...ma bucur nespus de mult pt tine ...sa dea DD sa stea acolo la tine in burtica pana la 9 luni ....

lumi

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

citat din mesajul lui luminita42[/i]

Fetele, am fost la eco iarasi azi.

Asezati-va bine pe scaun ca n-o sa va vina sa credeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S-a vazut sarcina de 6 sapt si 6 zile, absolut normala, embrion in parametri , cu inima care batea, fara dubiu!!!

Ii povestisem deja doctoritei de hemoragia de pe 6 mai, cu doua cheaguri mari de sange, ii zisesem ca sangerarile s-au oprit a doua zi, ca sunt ingrijorata ca inca mi-e rau, ca sunt ca o leguma, obosita si cu frisoane.
Si pe urma am facut eco endovaginala, unde, cum va zisei, sarcina a aparut fara probleme, din prima. Nu mi-a venit sa cred, cu toate ca incepusem sa ma intreb si eu ce naiba e in neregula cu mine de tot imi este greata si mi-e rau...
A zis si ea ca sansele ca sarcina sa ramana dupa asa scurgere de sange, erau minime. Nu stiu ce-a fost hemoragia aia cu cheaguri, nu am primit o explicatie clara.

Mi-a tot repetat ca sarcina e normala si in parametri, deci nu mai mica decat varsta data de cm.
Mi-a zis ca nu se stie ce va fi, ca in orice sarcina, dar ca azi totul arata perfect normal....

Fetelor, macar pentru momentul asta cred ca pot fi fericita!!!!!!!

[/quote]

Vai Lumi ce veste minunata! Doamne Doamne are gija de toate, va fi bine, ai sa vezi!
FELICITARI!!!

Fetelor sa

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Doamne ce veste minunata....
Luminita...pupiceiii, milioaneeee fericito..
Cand trebuie sa pleci in Romania?. Poate a fost un chistulet ceva care s-a eliminat... draga de tine...ce e in inima ta?
Simonia si tie multa bafta.
Eu Z2 am inceput decapeptilul ieri si daca azi la analize totul e bine dau startul celui de-al 4 fIV.....si utimul...
pup tuturor
fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Cucu bau...
unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lumi, Mona, Simonia, Doamne Ajuta! Cat mai bine sa fie pt toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ai vazut lumi ca a fost ciclu peste sarcina? atat timp cat nu e sange rosu normal, e bine. ia progesteron sub ce forma ai posibilitatea.
felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

luminita ma bucur din suflet pt tine! super minune!
sa ai o sarcina fara probleme! doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ai vazut lumi ca a fost ciclu peste sarcina? atat timp cat nu e sange rosu normal, e bine. ia progesteron sub ce forma ai posibilitatea.
felicitari

Fetele multumesc, si eu va tin pumnii la toate in tot ceea ce intreprindeti!

Ellyshorul succes maine cu laparoscopia!!!!! Sa fii curajoasa!!!!

Simonia, scumpa, nu cred ca ce am avut eu a fost ciclu peste sarcina, scuze ca zic, era wc-ul plin de sange joia trecuta, a fost o hemoragie (cu sange rosu) si cheaguri. A durat o seara, din ce-am citit este posibil sa fi fost un hematom, o hemoragie de placentatie, care insa cica sunt foarte periculoase ca antreneaza si sarcina atunci cand se elimina sangele...
Sa dea D-zeu sa fie bine de acum in colo.
Tin pumnii cu rezultatul IA!

Mergi la inceput