Cazare Slanic Moldova
Buna-ziua,
In vara aceasta doresc sa merg cu fetita mea in Slanic Moldova si nu reusesc sa ma hotarasc asupra cazarii. Am tot cautat pe net oferte dar parca mi-e teama sa ma duc asa, fara o recomandare.M-ar interesa o vila sau un hotel situate chiar in statiune, sa fie curat, conditie obligatorie...De preferat o locatie mai noua sau renovata pentru ca dupa ultima vacanta petrecuta in Slanic(acum circa 10 ani)am ramas cu amintirea unei camere pline de igrasie.
Multumesc.
Raspunsuri
Bratu Monica spune:
Pensiunea Cristal ,acolo se fac si consultatii ,tratamente de catre Dan Ciurlica renumit pentru terapii naturiste si masaj.
Noi am fost multumiti,dar statiunea era parasita de-a dreptul.Sincer nu m-as mai duce oricat de bine ar fi la pensiune.
Recomand tuturor zona Moeciu ,e de vis ca peisaj ,natura conditii bune la pensiuni si oameni foarte amabili ,dornici sa-ti faca pe plac si sa vrei sa revii la ei. Merita nota 10 oricand!
Ele spune:
Noi am avut o perioada (cu vreo 3 ani in urma) cand locuiam la Gl , cand mergeam in fiecare we la Slanic Moldova. Si acuma imi amintesc cu placere de zilele petrecute acolo.
In nenumarate ori ne-am cazat la vila Palas. E chiar in centrul statiunii, langa cazinou si langa cele cateva magazine care sunt in statiune. Camerele erau cu mobilier nou , curate. Ca un pont daca te cazezi la ei cere camerele din capatul coridorului. Adica usa e exact in mijlocul holului. Astea sunt camere f mari cu o baie mare cu geam , nu cu ventilator. Cred ca o singura data ne-am cazat si in camerele normale care sunt relativ micute mai ales daca ai copil sa dea cu picioarele in marginea patului.La parter au restaurant deschis pana pe la 12 noaptea. Oricum e f liniste si merita.
O singura data ne-am cazat si la Vila Ioana (de la Palas se urca pe un drum abrupt cu masina vreo 2 min ). Am stat cazati in apartament f frumos, curat.
Daca ar fi sa ma merg m-as caza tot la Palas ca e f comod..dar la fel in camera din capatul holului. Cere sa iti arate camera si zi la receptie ca ai vrea pe capat. Erau f dragute fetele. Eventual suni inainte si rezervi. Eu stiam si numerele camerelor dar intre timp am mai imbatranit.
Elena & Denisa
Marilen spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri.
Eu as vrea sa merg in Slanic pentru izvoare dar si pentru liniste, sunt f. obosita si e pentru prima oara cand imi doresc un concediu petrecut intr-un loc...pustiu daca s-ar putea
Ele, in camera nu se aude seara muzica sau galagie de la restaurant?
Monica, zona Moeciu am auzit ca este f. frumoasa dar se poate ajunge si fara masina personala?
Multumesc inca o data!
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marilen Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri. Eu as vrea sa merg in Slanic pentru izvoare dar si pentru liniste, sunt f. obosita si e pentru prima oara cand imi doresc un concediu petrecut intr-un loc...pustiu daca s-ar putea Ele, in camera nu se aude seara muzica sau galagie de la restaurant? Monica, zona Moeciu am auzit ca este f. frumoasa dar se poate ajunge si fara masina personala? Multumesc inca o data! |
In restaurant e muzica doar daca au grupuri sau ceva organizat. De cate ori am fost noi a fost liniste.Si noi eram cu copil mic deci clar nu ne convenea bubuiala in cap.
Elena & Denisa
AnnaBaby spune:
Pensiunea Montana e foarte faina. http://www.montanaslanic.ro/tarife.php
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii