Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (495)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

M-am intors si eu. Inca putin ametita, era sa vomit in masina in drum spre casa, cu mici dureri de burta.

Nu s-a putut face nimic si am fost chiuretata. Asa ca azi e Z1 la mine si fac oficial parte din grupul aspirantelor.

Am 3 luni de pauza si ma apuc de treaba. Aditza tu cum te mai simti? Bebelu? Restul fetelor, ceva simptome dubioase ce pot aduce 2 liniute?

Bun venit fetelor noi, sa ma iertati ca nu nominalizez dar sunt proaspat iesita din anestezie generala

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ama

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ama imi pare rauPoate e mai bine asa,DD stie ce face
Paula
Fac capitol nou!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Capitol nou

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

tuturor fetelor
ama, recuperare rapida si peste 4 luni vei veni cu liniutele

aditza, cami succes la doctor sa veniti cu vesti bune

paula, multumim de tratatie

tanamera felicitari pentru baietelul din burtica sa se dezvolte bine si frumos

bebelu cum te mai simti, iei in continuare tratament?

eu sunt in ziua 14 de maine incep tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Mamele ar putea primi maximum 800 de lei pentru cre#351;terea copilului

Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea fi mic#351;orat#259; la 600 de lei, de la nivelul maxim din prezent de 4.000 de lei, urmānd ca fiecare copil s#259; primeasc#259; o aloca#355;ie pentru cre#351;tere īn valoare de 200 de lei, au declarat pentru NewsIn surse din Ministerul Muncii.

"Dorim s#259; revenim la vechea lege #351;i s#259; se renun#355;e la facilitatea acordat#259; īn acest moment pentru cre#351;terea copilului, respectiv acel cuantum de 85% din media veniturilor realizate īn ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 de lei. Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea fi stabilit#259; la 600 de lei, o decizie īn acest sens urmānd a fi luat#259; miercuri īn Guvern", au precizat surse oficiale din Ministerul Muncii.

Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului va fi mic#351;orat#259;, deocamdat#259; nefiind stabilit oficial cu cāte procente va fi diminuat#259; sau dac#259; va fi impus#259; o sum#259; fix#259;, a declarat mar#355;i pentru Realitatea FM consilierul economic al premierului Emil Boc, Andreea Paul-Vass.

Potrivit consilierului, modul īn care aceast#259; indemniza#355;ie va fi mic#351;orat#259; urmeaz#259; s#259; fie hot#259;rāt de Ministerul Muncii cāt mai rapid, astfel īncāt s#259; intre īn vigoare de la 1 iunie.

In prezent, potrivit legii, persoanele care īn ultimul an anterior na#351;terii copilului au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit beneficiaz#259; de o indemniza#355;ie lunar#259; īn cuantum de 600 lei sau, op#355;ional, īn cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 de lei.

Potrivit datelor īnregistrate de Agen#355;ia Na#355;ional#259; pentru Presta#355;ii Sociale, īn luna martie, la nivelul īntregii #355;#259;ri erau aproape 200.000 de persoane care beneficiau de indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Bebelu Doamne fereste,cum sa ma supar?Dar nu ai tu nici o vinaMultumesc frumos
Anaxena daca nu sunt indiscreta poti sa ne zici ce lucrezi?Intreaba o matza curioasaSpor la treaba!

am 2 saloane si eu lucrez la coafor

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput