Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
briza_marii spune:
Si bebitu meu are mainile reci desi e f cald in casa (stam pe partea de sud si avem soare toata ziua in casa).
Azi vad ca a fost mai cumintel, cred ca avrut sa se recompneseze pt azi noapte unde mi s-a sculat din ora in ora; saracutul, ii chioraiau si ii paraiau matzele ceva de groaza, zici ca nu mai mancase de saptamni intregi. Nici biberonul nu puteam sa i-l bag in gurita asa ce se contorsiona si se impingea. Stiu ca se zice ca dureaza cam 13 saptamni pana scapa de durerile de burtica..si au trecut abia 5. Off!!
Ca tot am vazut ca vorbeati de vaccinuri: fetelor, la voi au aparut reactiile alea de care zicea dr: sa se umfle locul, sa curga puroi..? Ca vad ca la noi nu e nici un semn..ce sa inteleg? Ca nu s-a prins vaccinul sau cum?
Mami de iepuras Eric Mihai
Bumbitza spune:
Briza, mie mi-a zis asistenta ca numai dupa 6 luni putem sti sigur daca s-a prins vaccinul sau nu, pana atunci sa nu ma stresez si sa astept sa se manifeste
Azi am gasit in pampersi kaki cu mult mucus...ar trebui sa sun dra nu? Adica nu-i ok...
Si a mea are mainile si picioarele reci, mai mereu
Si fara nicio legatura cu cele d emai sus...ma ingrijoreaza rau ce vad la TV cu criza asta, tare mi-e ca ne va afecta si p enoi cu cei 85%...voi ati auzit ceva?
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
oanaiacovita spune:
Bumbitza si pe mine ma ingrijoreaza tare treaba cu cei 85%. Ar trebui sa ma intorc la lucru daca se intampla asta.
Fetele, multumesc ca m-ati linistit cu varsatul. Nu s-a mai intamplat si nici scaun diaretic, dar mananca tare putin. Abia abia reusesc sa termine 120 ml si mananca la 4 ore fata de 3.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andira spune:
Salut!
Tocmai au spus la siri ca e posibil sa se revina la indemnizatia de 600 ron. Eu o iau pe campii daca fac chestia asta...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Asteropi, Miria, Vladi, Dayanara, Honey, Alexandra, Ella, Nibi_niki, Andra - multumesc frumos pentru aprecierile la adresa "gemenelor" mele!
Of, vroiam sa va mai zic, dar iepurasul meu racneste de mama focului... incerc sa revin dupa ce culc turbulentul...
miria_cristina spune:
Sunt suparata fleasca!!
Astazi, de 2 ori mi-a varsat lapticul pe nas.
A doua oara chiar dupa ce a baut nitel lapte amestecat cu Sab Simplex.
Acuma doarme, micutul.
Bumbitza spune:
Ia uitati ce am gasit:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-186022.html
Oare daca depunem dosarul acum, deci pe legea cu 85%, mai au cum sa modifice? ca mi-as depune mai devreme si eu...asa mai am si luna mai de co de maternitate
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
oanaiacovita spune:
"Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu cat producem si sa nu traim cu falsuri", a spus Basescu.(din articolul pus de Bumbitza)
HA HA HA,pai ce, noi inainte sa nastem nu am "ïngrasat" porcul statului cu plati la CAS luna de luna??????!!!!!! AM 6 ani vechie fara nici o zi pauza pe cartea de munca, 6 ani in care am pltit luna de luna CAS-ul???? Si nu am produs nimic. Vai ce nervi am. Cat de nesimtit sunt. In afara de indemnizatia asta, nu am beneficiat de nimic de ce am contrbuit la CAS. Nu stiu daca am luat 3 retete compensate si am avut cateva zile de medical. Atat. Si restul banilor platiti????
Si daca ma duc in spitalele din Romania mor acolo din cauza mizeriei.
OFFF in ce tara traim.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
ami eu chiar daca nu alaptez iau fier, in caz de alaptat medicul mi.a recomandat vitamine cel putin pt 6 luni
ioanact e normal sa aibe picioarele si mainile reci, nu are legatura cu temp din camera, circulatia lor nu e inca stabila sa zic asa
miria ai grija sa nu fie gaura mare la bibe si sa traga aer mult ,apoi sa vomite
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
andira spune:
Ioanact - si la mine sunt manutele reci, si am observat ca se incalzesc abia cand o infofolesc bine in paturica. Si asa si doarme cel mai bine, inghesuita in scoica, impachetata in paturica ei.
Vroiam sa va mai spun celor care mai stau cu bb in brate pana adorm, ca eu gasisem o metoda sa o adorm, in primele zile: o impachetam in paturica, o luam in brate, si apoi ma lungeam in pat.
Capsorul in indoitura cotului, iar cu cealalta mana ii sustineam funduletul. Practic, ii cream impresia ca doarme in brate, dar eu ma sprijineam de pat, si puteam si eu sa dorm. Eventual imi lipeam si barbia de capsorul ei.
Acum nu prea mai practicam, pt ca mai nou vrea sa adoarma cu tzitzi in gurita, si cam face scandal, pt ca eu nu pot dormi asa. N-am nici o problema sa o tin lipita de mine, dar nu mufata.
Si inca ceva: poate va e mai usor seara sa-i culcati, daca in prealabil ii obositi putin mai mult.
De ex, se mai intampla sa nu o duc la culcare imediat cum da semne, ci o mai tin treaza. O pun pe umar, ma plimb cu ea prin casa, ii mai fac putin masaj, mai vorbesc cu ea etc. Sunt suficiente cam 30-45 min, cel putin pt noi.
In seara asta racnea mai devreme pt ca ii era somn, si vroia sa fie conectata. Am bagat-o la baitza, i-am facut masaj, i-am mai dat putin sa manance si vreau sa va zic ca a cazut lata, parca i-am scos bateriile.
Ma duc si eu in pat, poate mai recuperez din somn.
Noapte buna!