Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna tuturor.

Tocmai am venit de afara si am mancat un pic si am tras cu ochiul pe aici. Apropo, de cand au iesit tot felul de verdeturi pe la piata, le mananc sub forma de salata (chiar cu ceapa verde), ce mai, sanatate curata!

Sa va zic si culmea dormitului la noi! Unul dintre gardurile mele e comun cu curtea unei scoli, unde astia bat mai toata ziua mingea si am si un ciobanesc bucovinean, care latra si la gazele care se dau la mancarea lui, si iepurica mea nu zice nimic... parca nici nu aude! Si in casa ioc! Daca e un pic de zgomot cand doarme, gata! e cu ochii pe pereti si plange!!!

Vroiam sa va mai intreb ceva, dar nu imi amintesc.. Dar am alta intrebare. Voi luati vitamine, fier, calciu, etc. supliment?

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!

My age is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
GABI, SILVIA sa va fie de bine increstinarea, asteptam poze...
Si noi o botezam duminica pe printesa, abia asteptAm terminat in mare cu pregatirile, doar ca nu mi-am gasit nimic de imbracatCred ca ma duc in trening

Am fost azi la control pentru soldul printesei, acum soldul e ok, dar zice dr. ca are o usoara dilatatie pielocaliceala rinichiul drept.. A zis sa nu facem nimic, doar control la 6 luni, ca se retrage de la sine.Plus mi-a zis sa-i dau fier Haussman,ca e palida si sigur e anemica, dar vad la voi ca are efecte adverse nasoale...Si voi cat le dati bebeilor? Mie mi-a zis sa-i dau 5 ml/zi,, asta ar fi zice ea cam 10 picaturi. Nu e prea mult? Si a zis sa facem hemograma si sumar urina. Daca nu e una e cealalta,of of, mai mai, pe cand ma bucuram cand mi-a zis ca soldul e ok acum...

Revin ca plange printesa

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Felicitari mamicilor care si-ai crstinat puiutii.

Andra, Ianis e superb si costumasul lui cu papuo m-a dat gata

delia 13 multi pupici la dulceata ta!!! E superb David

mai citesc si revin!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Ramona si eu ii dau piticului fier haussman cate 10 pic pe zi de vreo luna...nu este mult se calculeaza in functie de greutatea copilului. mie pediatra mi-a zis sa ii dau etapizat adica am inceput cu 3 pic si am marit doza cu cate o picatura pe zi pana am ajuns la 10. la mine nu a avut niciun efect negativ...adica se comporta ca si inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

IRINA, multumesco sa incerc si eu asa ca tine, sa-i dau timp sa se obisnuiasca.

DIANAMI, cu multa intarziere, LA MULTI ANI!si multa sanatate iti doresc

AMI, eu iau o tableta de multivitamine pe zi si cam atat...Am inceput si eu sa mananc mai multe salate si se vede si la cantar, am slabit 2 kg, mare lucru...

OANA si Briana mai vomita asa uneori, daca nu se repeta e ok, asa mi-a zis dr.

Intrebare intrebatoare cum recoltez urina printesei pentru analiza?

la toata lumea

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am si o eu intrebare: bebeii vostri au mainile si picioarele reci? Justina le are indiferent cat d ecald e in camera (22-23 grade), ba m mult ii pun si manusi si sa nu zgaraie si sa-i tina' de cald.

La multe lunite si anisori : Deyan , Gia Darria, Sasha Yan (pt cele 2 lunite) si George Vlad pt prima lunita!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Felicitari tuturor mamicilor care si-au crestinat micutii!

Rebiana voi ce mai faceti? Cum mai e cu colicii?

De o jumatate de ora, tot incerc sa-mi alaptez printesa.. prinde sanul il ia in gurita, trage de doua ori, si adoarme cu un zambet mareee, si da drumul la san. Drept urmare, gata pana la urmatoarea masa. Sa mananca mai cu pofta!

Kossir stiu cum e. Nici tati la noi nu sta mult cu fata. Doar seara cand e acasa si cat am ceva de facut prin casa. Iar la plimbare singura nu ies ca nu am cu cine sa o las...

Anca bine ai revenit! Ca tot intrebau fetele de tine...

Despre greutate pot sa zic ca am ajuns la fel ca la inceputul sarcinii (52 kg). si cred ca o sa mai slabesc, ca ma stiu cum sunt. Insa mi-au ramas niste vergeturi ORIBILE pe burta!

S-a trezit sii mofturoasa, sa vad daca mananca...

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!

My age is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Stai linistita in legatura cu manutele, ca la sugari extremitatile sunt mai mereu reci pentru ca sunt ultimele care se vascularizeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Al meu a avut astazi o zi nasoala.
A fost vesel si zambarez dimineata, dupa care au inceput strambaturile si plansul. Mi-a vomitat la un moment dat si e nas si pe gurita tot laptele, apoi nu s-a oprit din vaicareala pana nu i-am facut un laptic nou, dar in care am pus niste Sab Simplex.
Dupa ce a baut jumatate din el a adormit vreo 2 ore si ceva, a mai tras o gustare si acuma sforaie din nou.
Dar e destul de crispat in somn si doarme incruntat. Face niste mocute comice ar trebui imprimat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Si Petru are mainile reci cateodata desi e cald in casa. Tocmai ce a adormit dupa o repriza de maraiala. Inca il mai chinuie burtica pentru scurte perioade de timp. Suntem foarte foarte gazosi si eliminam gazele cu mare zgomot.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput