Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sunset, eu te ajut.....dar n-am prea multe a spune. Am mers la dr ginecolog, mi-a dat o hartie pt med de familie ca sunt insarcinata si am mai pierdut 2 sarcini, ca fac tratament de sustinere si cu aceasta hartie medicul de familie mi-a dat adeverinta. A fost f simplu.
Iti urez succes! Vreau sa va spun ca sunt alt om de cand beneficiez de aceasta reducere de program, conteaza mult.

Symo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

MIE MI-A DAT MEDICUL DE FAMILIE SI MI-A SCRIS AMENINTARE AVORT (HEMATOM), DAR ASTIA MI-AU CERUT O COPIE SI A ECOGRAFIEI PE CARE SCRIA CA AM HEMATOM SI DIMENSIUNILE.DAR AM AUZIT ALTE FETE CA LOR LE-A TREBUIT DOAR ADEVERINTA , FARA NICI UN FEL DE ECO. DAR MEDICUL DE FAMILIE STIE FOARTE BINE CE TREBUIE SA TREACA.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

sa inteleg ca nu ma poate ajuta nimeni...nici macar din fetele care deja au dobandit reducere de 6 ore la servici

Doamne ai grija si de noi 11+

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata, mamici si burtici!
In sfarsit, activitate. MSymo, eu saptamana trecuta am avut tot ca tine, vreo 3-4 zile, o scurgere galben/maronie, abundenta si mai groasa. A trecut de la sine, fara sa iau nimic. Deci, am presupus ca e normala. Poate si la tine e la fel, mai ales ca ai facut analizele si au iesit ok. Sper sa fie totul ok, in continuare.
Cu programul de 6 ore, nu stiu sa raspund, pentru ca nu lucrez si nici nu ma pricep la legi si codul muncii.
Am mai vrut sa raspund cuiva, dar sunt cu mintea la visele de azi noapte!

Ana
14

Mergi la inceput

Si ce-ai visat, Ana?

Symo 15+

Mergi la inceput

Sunset, ai primit raspunsurile.

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ana, acuma spune-ne si ce ai visat !

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Sunt obsedata de aflarea sexului copilului. Visasem ca am furat un echo si ma controlam singura, dar ma incurcasem in butoane si nu stiam care e cel care-mi trebuia mie... E clar, pentru mine a devenit obsesie. Mai ales ca trag cu ochiul la mamicile de sept-oct si cand vad acolo toate carucioarele...

Ana
14

Mergi la inceput

Andreea, MSymo, ce va pasa voua... viitoare mamici de fete... exact ce-mi doresc eu!!!!
Vreau si eu!!

Ana
14

Mergi la inceput

Hahaha, Ana, stai sa vezi.....peste doua sapt aflu sigur....Daca a crescut un cuc? Asa ca...deocamdata nu ma "invidia".

Symo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele multumesc de ajutor

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput