Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Pai d-asta ai facut fetitza, ca ai pofta de dulce. Asa se zice!

Voi stiti de un centru in Bucuresti unde te invata cum sa alaptezi, sa speli copilul, sa-l infasi, etc.? Stiu ca in strainatate iti face instructajul dupa ce nasti obligatoriu si apoi o moasa de la spital vine frecvent la tine acasa sa te mai invete una-alta.
Dar de cursuri de gimnastica pt gravide?

13+
Mami de baiat

Ti-am trimis PM.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

liana ti-am trimis si tie parola de la picasa

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiralu

Clar, morfologia de trim 2 tot acolo, la dr Veduta ... a spus ca pozele atunci sunt si mai frumoase.
Doar ca nu a vrut sa ia bani... Daca a mai fost cineva pa acolo, i-ati dat altceva?
ps ... dr nu a vrut sa-mi spuna din prima, dar se pare ce pregatim fetita!

eu eram avertizata ca nu ia bani asa ca m-am dus cu un buchet frumos de flori. ea a fost atata de dragutza si de simpatica incat la urmatoarea eco am zis ca ii duc pe langa flori si o pungutza cu bomboane, cafea /ceva... ca merita. si la noi a zis la inceputul ecografiei ca pare fetita dar la final s-a mai uitat o data si a zis ca de fapt crede ca e baiat. mai clar se poate vedea la eco de la 8 sapt. desi nu stiu daca in spital unde voi merge eu are chef doctorul sa se uite dupa de-astea... daca nu, la 22 de sapt la urmtoarea eco cu dr. veduta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Andreea, parca mai interesant este ce mi-ai trimis tu decat ce am gasit eu pe net.

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

PRIMA CARE AFLA DE TARG BEBE BUCURESTI, SA DEA DE VESTE!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

PRIMA CARE AFLA DE TARG BEBE BUCURESTI, SA DEA DE VESTE!

13+
Mami de baiat

http://www.babyexpo.ro/

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

sa inteleg ca nu ma poate ajuta nimeni...nici macar din fetele care deja au dobandit reducere de 6 ore la servici

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata si sa aveti o saptamana usoara si cu vesti bune, pt fetele care merg la eco!
Eu ma confrunt cu o problema de doua zile: am o secretie abundenta, galbena si de consistenta groasa. Am facut acum 2 sapt analiza pt secretie din col, vaginala, Papanicolau, Clamidia - toate au iesit ok. Dar acum sunt f speriata... fiindca este abundenta. In rest ma simt bine, doar cu capul o duc rau....sunt dependenta de eco, n-am fost de doua sapt si mai am inca doua de asteptat si deja am devenit paranoia.
Va

Symo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

sa inteleg ca nu ma poate ajuta nimeni...nici macar din fetele care deja au dobandit reducere de 6 ore la servici

Doamne ai grija si de noi 11+

Scuze, eu cel putin nici nu am vazut mesajul. Eu zic ca tine de medic sa iti identifice un dignostic adecvat, important este sa accepte sa iti dea reducere de program desi nu ai probleme. Poti sa te plangi ca muncesti mai mult de 8 ore, ca stai mult in picioare sau tintuita pe scaun, ca te doare spatele... si il apuca mila

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput