Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

M-a luat valul repede, dar Aditza va naste in februarie, asa ca....

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

MamiRalu, felicitari pentru vestile bune! Si eu ma duc astazi la medic sa imi interpreteze rezultatele de la DT.

JoAnn, asa cum au zis si fetele..odihna multa, incearca sa nu faci efort; nu ai posibilitatea sa iti iei concediu ca sa stai macar cateva zile in pat?

Madanic si DimitraR, bine ati revenit!

Beatrice75, sotul meu biciclist a venit acasa transportat de familia altui concurent ghinionist; amandurora li s-a rupt nu stiu ce transmisie la lant din cauza noroiului si a pietrelor...asta e se mai intampla; oricum am inteles ca, desi ploua, s-au inscris 1200 de concurenti. El m-a sunat sa-l recuperez, insa eu eram la inot cu copilul si n-am auzit.

ooof, beatrice, ce ma stresezi cu cele 0,5 kg/saptamana!Mai ales ca eu acum as manca non-stop dulce, iar inainte de sarcina n-aveam nicio aplecare catre dulce.Si eu deja pana acum am luat 4 kg .

gabriella cum mai stai cu maselele?

O zi buna!

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata o saptamana cat mai usoara va doresc

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Buna dimineata. Fetele v-am trimis eu parola pt picasa. Sa aveti o zi plina cu soare si o saptamana minunata.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Pai d-asta ai facut fetitza, ca ai pofta de dulce. Asa se zice!

Voi stiti de un centru in Bucuresti unde te invata cum sa alaptezi, sa speli copilul, sa-l infasi, etc.? Stiu ca in strainatate iti face instructajul dupa ce nasti obligatoriu si apoi o moasa de la spital vine frecvent la tine acasa sa te mai invete una-alta.
Dar de cursuri de gimnastica pt gravide?

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

am si eu o intrebare: cu ce diagnostic poti obtine program scurtat de 6 ore

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Cristale multumim pt parola. Am vazut si eu pozele!
Miruna, acum te cunosc mai bine, dar la intalnire n-ai vrut sa-ti dai jos ochelarii! dar mai aveai postate alte fotografii!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Beatrice, totul ok, mor de nerabdare sa merg la eco insa mai avem de asteptat pana la sfarsitul lunii. Vad ca la tine si la Andreea se verifica povestea cu poftele si sexul copilului, sper sa fie asa si la mine

Povestea cu cele 0,5 kg e relativa. La fel cum sarcinile nu sunt identice nici corpurile noastre nu sunt identice deci reactioneaza diferit. O prietena a luat 10 kg in total si a avut bebe de 3kg sanatos. Eu am luat in greutate la prima sarcina din luna a 5a acum am greutate de luna a 6-a - 7a... nu este o regula.

Cu vergeturile trebuie sa va contrazic, vergeturile poti fi evitate fara proble,e. Cremele de farmacie, indiferent cat de scumpe nu sunt neaparat bune, sunt mai sigure decat cele de hipermarket si atat. Acestea contin ca ingredient principal apa, care paradoxal duce la o buna absorbtie dar nu hodrateaza.

Pielea fina, alba si deshidratata este mai predispusa la vergeturi deci trebuie hidratata foarte bine, cu unturi si uleiuri.

O piele normala este oricum predispusa insa intr-o masura mai mica fiind susificente si creme normale dar hidratante.

Trebuie doar sa gasiti crema potrivita. Cremele speciale pentru sarcina nu sunt neaparat potrivite tipului de piele.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Cristale,
Eu nu am primit parola.

Liana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cristale multumim pt parola. Am vazut si eu pozele!
Miruna, acum te cunosc mai bine, dar la intalnire n-ai vrut sa-ti dai jos ochelarii! dar mai aveai postate alte fotografii!

13+
Mami de baiat

Beatrice, ochelarii ii tin pe cap si in casa, de multe ori ajung sa ii dau jos cand ma culc, nu glumesc. Am fotofobie si nu suport lentilele heliomate asa ca sunt dependenta . Ma supara sa vorbesc asa cu oameni care nu au ochelari de soare in acel moment, paraca ma ascund, dar altfel as sta cu ochii inchisi

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput