Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui cata2309

Mirunam, merci mult de info. Pasii astia i-am urmat de mai multe ori si nu a mers. O sa mai incerc diseara de acasa.

Sigur ai apasat pe "trimite modificarile", altfel nu imi explic de ce nu merge...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Am apasat pe "trimite modif"...si nu o data. Ma rog...mai incerc poate imi iese in cele din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

imi vine sa ma culc cu capul pe tastatura si voi numai zici nika ca sa mai imi treaca si mie somnul
abia de imi tin ochii deschisi , de fapt sunt pe jumate inchisi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am aparut si eu ...

ne-am revenit dupa petrecareala si incercam sa intram in normal...

n-am avut tot weekend-ul strop de greata si nici nu m-au durut sanii (sau am fost prea ocupata ca sa bag de seama)

mi-au iesit si analizele de sange si toate "chestiile alea" sunt in intervalul normal, mai putin VSH-ul...

mai are cineva VSH marit ? adica 25 pentru un interval normal 2-15 ?

auzisem eu ca e normal sa fie marit in sarcina, dar ma verific cu voi

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna burtici!
Nici eu nu sunt cu superstitiile si ma deranjeaza cand aud pe unii cu ele. Va pun si eu aici cateva pe care le-am auzit:
- Sa nu mangai pisici ca iese copilul paros
- Pana la botez, apa in care faci baita la BB sa o arunci doar la radacinile unui copac sau flori, sa nu cumva sa o arunci la WC !
- Pana la botez sa nu iesi nici tu ca mama si nici copilul dupa apus

Si culmea este ca ultimele 2 sunt auzite de la o proaspata mamica
A si zis cineva: "Si ce faci daca Doamne fereste, trebuie sa te duci cu copilul la urgenta noaptea?"

Asa ca marea e gradina Domnului ! Sa te tot minunezi !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Cine poate sa se uite pe Antena 2
tema :
bolile endocrine si sarcina

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Cine poate sa se uite pe Antena 2
tema :
bolile endocrine si sarcina

14+

multumim ...ma uit pe net live

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Aia cu copacul am auzit-o si eu cand era Alex mic... e fantastica! Pe atunci stateam la bloc, la etajul 3. Ma si vedeam cu cada pe scari

Iar cea cu pisica va dati seama ce copil fac, eu am persana

Mamica sarmalutei descrisa mai devreme e mai tanara ca mine, cred ca tine de mentalitate.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare tuturor

onorez invitatia lui bea asa ca ma alatur si eu voua .
Dupa 3 ani de asteptari , o laparoscopie cu un chist de 6.5 cm cu endometrioza si o trompa scoasa , tratament Dihpereline ,rana col chinuri si asteptari...ieri am avut un test pozitiv . Cm tb sa vina mierc pe 5. Am ceva simptome, ma dor sanii , un pik ovarele , simt o jena mai mult in dreapta , ma doare stomacul de foame dar mie nu imi este foame , mananc sarat si imi este f somn. Maine merg la eco , am emotii f mari , sunt speriata imi fac tot felul de griji .
Sper ca D-zeu si Fecioara Maria sa ma ajute sa trec peste aceste 9 luni cu bine , sa am un bebe sanatos si frumos.

Va multumesc ca ma primiti alaturi de voi !

tuturor

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Buna fetelor,

Sunt insarcinata in 2 luni si cred ca voi naste undeva sfarsit de noiembrie, inceput de decembrie. e careva din cele din Bucuresti la dr Celus Tarpan ? Ma intereseaza sa stiu la ce spital ot naste cu dansul. eu as vrea la Maternitatea Giulesti, dar nu stiu daca e posibil.

Poate ma ajuta careva dintre voi cu detalii !

Sarcina usoara la toate fetele!

july

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

salutare tuturor

onorez invitatia lui bea asa ca ma alatur si eu voua .
Dupa 3 ani de asteptari , o laparoscopie cu un chist de 6.5 cm cu endometrioza si o trompa scoasa , tratament Dihpereline ,rana col chinuri si asteptari...ieri am avut un test pozitiv . Cm tb sa vina mierc pe 5. Am ceva simptome, ma dor sanii , un pik ovarele , simt o jena mai mult in dreapta , ma doare stomacul de foame dar mie nu imi este foame , mananc sarat si imi este f somn. Maine merg la eco , am emotii f mari , sunt speriata imi fac tot felul de griji .
Sper ca D-zeu si Fecioara Maria sa ma ajute sa trec peste aceste 9 luni cu bine , sa am un bebe sanatos si frumos.

Va multumesc ca ma primiti alaturi de voi !

tuturor

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

sarcina usoara si bebe la termen

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput