Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
cata2309 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Sigur ai apasat pe "trimite modificarile", altfel nu imi explic de ce nu merge... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Am apasat pe "trimite modif"...si nu o data. Ma rog...mai incerc poate imi iese in cele din urma.
ral_eli spune:
imi vine sa ma culc cu capul pe tastatura
si voi numai zici nika ca sa mai imi treaca si mie somnul
abia de imi tin ochii deschisi , de fapt sunt pe jumate inchisi
11+
lorin7774 spune:
am aparut si eu ...
ne-am revenit dupa petrecareala si incercam sa intram in normal...
n-am avut tot weekend-ul strop de greata si nici nu m-au durut sanii (sau am fost prea ocupata ca sa bag de seama)![]()
mi-au iesit si analizele de sange si toate "chestiile alea" sunt in intervalul normal, mai putin VSH-ul...
mai are cineva VSH marit ? adica 25 pentru un interval normal 2-15 ?
auzisem eu ca e normal sa fie marit in sarcina, dar ma verific cu voi
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
allexxia_m spune:
Buna burtici!
Nici eu nu sunt cu superstitiile si ma deranjeaza cand aud pe unii cu ele. Va pun si eu aici cateva pe care le-am auzit:
- Sa nu mangai pisici ca iese copilul paros 
- Pana la botez, apa in care faci baita la BB sa o arunci doar la radacinile unui copac sau flori, sa nu cumva sa o arunci la WC ! 

- Pana la botez sa nu iesi nici tu ca mama si nici copilul dupa apus 

Si culmea este ca ultimele 2 sunt auzite de la o proaspata mamica 

A si zis cineva: "Si ce faci daca Doamne fereste, trebuie sa te duci cu copilul la urgenta noaptea?"
Asa ca marea e gradina Domnului ! Sa te tot minunezi !
14+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Cine poate sa se uite pe Antena 2 tema : bolile endocrine si sarcina 14+ |
multumim
...ma uit pe net live Doamne ai grija si de noi
11+
mirunam spune:
Aia cu copacul am auzit-o si eu cand era Alex mic... e fantastica! Pe atunci stateam la bloc, la etajul 3. Ma si vedeam cu cada pe scari ![]()
Iar cea cu pisica
va dati seama ce copil fac, eu am persana 
Mamica sarmalutei descrisa mai devreme e mai tanara ca mine, cred ca tine de mentalitate.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
aditzaC spune:
salutare tuturor
onorez invitatia lui bea
asa ca ma alatur si eu voua .
Dupa 3 ani de asteptari , o laparoscopie cu un chist de 6.5 cm cu endometrioza si o trompa scoasa , tratament Dihpereline ,rana col chinuri si asteptari...ieri am avut un test pozitiv . Cm tb sa vina mierc pe 5. Am ceva simptome, ma dor sanii , un pik ovarele , simt o jena mai mult in dreapta , ma doare stomacul de foame dar mie nu imi este foame , mananc sarat si imi este f somn. Maine merg la eco , am emotii f mari , sunt speriata imi fac tot felul de griji .
Sper ca D-zeu si Fecioara Maria sa ma ajute sa trec peste aceste 9 luni cu bine , sa am un bebe sanatos si frumos.
Va multumesc ca ma primiti alaturi de voi !

tuturor
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
julyjuly spune:
Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 2 luni si cred ca voi naste undeva sfarsit de noiembrie, inceput de decembrie. e careva din cele din Bucuresti la dr Celus Tarpan ? Ma intereseaza sa stiu la ce spital ot naste cu dansul. eu as vrea la Maternitatea Giulesti, dar nu stiu daca e posibil.
Poate ma ajuta careva dintre voi cu detalii !
Sarcina usoara la toate fetele!
july
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC salutare tuturor ![]() onorez invitatia lui bea asa ca ma alatur si eu voua .Dupa 3 ani de asteptari , o laparoscopie cu un chist de 6.5 cm cu endometrioza si o trompa scoasa , tratament Dihpereline ,rana col chinuri si asteptari...ieri am avut un test pozitiv . Cm tb sa vina mierc pe 5. Am ceva simptome, ma dor sanii , un pik ovarele , simt o jena mai mult in dreapta , ma doare stomacul de foame dar mie nu imi este foame , mananc sarat si imi este f somn. Maine merg la eco , am emotii f mari , sunt speriata imi fac tot felul de griji . Sper ca D-zeu si Fecioara Maria sa ma ajute sa trec peste aceste 9 luni cu bine , sa am un bebe sanatos si frumos. Va multumesc ca ma primiti alaturi de voi ! ![]() ![]() tuturorD-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu ![]() |
sarcina usoara si bebe la termen

Doamne ai grija si de noi
11+