Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Gabriela linisteste-te. Nici pe mine nu ma dor sanii si nu simt aproape nik. Mai am greturi dar maruntefata de ce o fost. sa stii ca ii faci foarte rau la bebedaca te stresezi si il influentezi negativ!

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ce mancati la pranz? EU am luat un senvis cu pui de jos f bun..si cu rosii si veeeti. F bun. Macar asa sa mai reusesc sa manc carne ca alfel nu intra..

A facut sambata Pufi Pufescu varza a la cluj..a iesit o minunatie. O portie pot manca, mi se face pofta si de a doua, dar nu o mai pot papa..are cam multa carnita si ma ia cu greata

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Eu am mancat mazare poaspata fiarta in unt. Si atat. dar e f buna si nu mi-e rau dupa aceea.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

maaazare ! muaama ce bun. Si unt! a aparut mazarea proaspata in piata? Sau e dinaia conge?

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

E congelata, dar f buna. Yummy

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

buey,da' toata ziua vorbiti numa' de mancare

Gabriela
9+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Si eu am papat mazare azi. Se pare ca meniul nostru a fost asemanator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

- Infasat ca o sarma = picioare drepte de fotomodel

Asta cu infasatul mi se pare cea mai periculoasa dintre toate. Copiii abia nascuti si bebelusii au tendinta de a sta cu picioarele cracanate, inclusiv cand dorm. Este o pozitie normala care contribuie la fixarea armonioasa a oaselor in sold. Infasatul picioarelor strans poate duce la displazie de sold!

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Al meu la nastere a avut piciorele prea drepte si m-au pus sa-l cracanez, cu 2 pampersi unul peste altul si gimnastica. E clar ca nu e bine asa. Oricum sa nu ii lasi libertate de miscare e o porcarie.

Sambata am vazut un bebe sarma, infasurat in doua paturi cand afara era de maneca scurta, cu caciula groasa si batista pe fata .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Mirunam, merci mult de info. Pasii astia i-am urmat de mai multe ori si nu a mers. O sa mai incerc diseara de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata2309

Mirunam, merci mult de info. Pasii astia i-am urmat de mai multe ori si nu a mers. O sa mai incerc diseara de acasa.

Sigur ai apasat pe "trimite modificarile", altfel nu imi explic de ce nu merge...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput