Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
pissi78ro spune:
Azi am mancat mazare proaspata fiarta. Parca mi s-au mai calmat greturile. Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie totu bine si sa creasca bebe, sa nu am vreo surpriza la urmatorul echo.
Felicitari pentru fetele care au teste bune si echo bune.
Si mi-e frica sa ma ingras excesiv. Mie imi place sa mananc, am deja 65 kg si se pare ca nu prea mai slabesc.
7+
marizta spune:
buna fetelor,abia acum v-am vazut pozele(nu am avut net pana acum).....sunteti toate niste mamici si gravidute frumoase si tinere..
felicitari pt copii si viitorii copii
eu acum sunt la munca si m-a plesnit un
de nu mai pot.vreau aks....in rest sunt bine,nu am greturi fata de alte fete de aici,sper ssa fie bine.in continuare .abia astept urm eco la sf lui mai sa il vad pe bebe

8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi
marizta spune:
offf fetelor nu mai fiti pesimiste in leg cu bebe..el e la locul lui si o sa creasca mare si o sa fie bine pana la nastere....si eu am citit povestile fetelor cu sarcina oprita din evolutie dar nu tb sa ne gandim la asta.tb sa fim optimiste
8 + saptamani
marizta spune:
o intrbare: credeti in superstitii? eu nu cred..dar soacra mea ma inebuneste .m-a vazut odata k am rupt un fir de liliac din fata blocului unde stam si cica: ;;mama sa nu mai iei sau sa furi ceva k ies semne la copil,k sa imi dau pe la fund'',m-a si enervat .ii explicasem inainte k eu nu cred in asaa ceva k doar cine crede i s e intampla si sa nu mai imi zica ,dar ea nu tot insista
oricum eu nu prea cred,voi?
8 + saptamani
cata2309 spune:
Buna fetelor!
V-am vazut si eu pozele...sunteti tare dragute toate!!! Sper sa apuc si eu diseara sa postez cateva pozici.
Eu nu reusesc sa-mi pun la semnatura varsta sarcinii. Am urmat instructiunile si tot nu merge.Ma ajuta si pe mine careva? Pls....Citesc ce srieti in fiecare zi si ma cam enerveaza ca nu reusesc si eu sa va scriu mai des..dar sunt la munca de la 9 la 18 si intru pe forum cand sunt mai libera.
Am inceput sa scap si eu de greturi...sper sa nu-mi mai apara.
va pup pe toate.
florina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vmadelain Buna Burtici! Revin si eu dupa boleala si iubareala cu wc-ul... Ukume- bafta multa cu sefii! Sper ca totul a decurs ok! Anya- m-a distrat copios visul tau! Fetelor, mi-ati facut super pofta cu lintea...cred ca o sa ma duc si eu la Plafar sa caut...si sper sa suport mirosul de mancare...l-am pus pe sot la postit...ca eu nu mai pot suporta mirosul de gateala... si mie una imi placea sa gatesc![]() Astazi am si eu dupa o luna, control cu echografie...DE ABIA ASTEPT! Nu l-am mai vazut pe ursuletz de o luna, si acum chiar o sa ne delectam cu o priveliste minunata...ca o sa aiba manute, picioruse, de toate...sunt extrem de nerabdatoare!![]() Fetelor, ce este cu activitatea asta slaba, in wk a fost pustiu,haideti sa recuperam! Va pup si sa avem cu toate o saptamana usoara fara probleme! ![]() Madalina 10+ |
Madalina, si sotul meu a postit vreo luna jumate. si eu la fel, gateam mereu, insa pana sambata asta nu m-am putut apropia...nici macar frigiderul nu il puteam deschide...incet incet, cu rabdare ne vom reveni. eu sambata am gatit si am reusit sa mananc asa cate putin...trebuie sa avem rabdare ca eu sunt sigura ca vor trece...
[+12 sapt]
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marizta o intrbare: credeti in superstitii? eu nu cred..dar soacra mea ma inebuneste .m-a vazut odata k am rupt un fir de liliac din fata blocului unde stam si cica: ;;mama sa nu mai iei sau sa furi ceva k ies semne la copil,k sa imi dau pe la fund'',m-a si enervat .ii explicasem inainte k eu nu cred in asaa ceva k doar cine crede i s e intampla si sa nu mai imi zica ,dar ea nu tot insista oricum eu nu prea cred,voi? 8 + saptamaniDoamne ai grija si de noi |
Nu cred, am oroare de asa ceva! In schimb am fost si eu asaltata.
Printre superstitiile legate de bebe, pe care le-am auzit pana acum:
- Nu este bine sa tii ascuns ca esti insarcinata pentru ca iese copilul mut

- Sa nu scoti copilul afara / daca il scoti sa ii acoperi fata daca este nebotezat

- Daca poftesti la ceva / furi ceva va avea copilul pata in forma lucrului respectiv (imi si imaginez pete in forma de pulpa de pui
- Copilul are colici pentru ca nu este botezat, odata botezat trec
- Infasat ca o sarma = picioare drepte de fotomodel

- Sa nu te uiti la persoane cu handicap / alte probleme pentru ca se ia la copil

horror! Pana la 9 luni scriu o carte!
gabriella1 spune:
nu ma doare nik, nu mi-e greata, doar foame.o fi de la augumentin?![]()
nici sanii nu ma mai dor![]()
o fi vreo problema?
Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
Haha, tare faza cu superstitiile, mai adaug eu una!!! sa nu mirosi flori, ca iese copilul patat pe fata!!!! (!!!!)
Deci, trist ca sunt atatea femei care ne baga astfel de tampenii in cap... vrei, nu vrei, te influenteaza negativ. Sincer, eu nu mai suport sa aud astfel de faze. La faza cu florile, mai ales, ca eu iubesc sa le miros!
Ana
14

si mie una imi placea sa gatesc
Nu l-am mai vazut pe ursuletz de o luna, si acum chiar o sa ne delectam cu o priveliste minunata...ca o sa aiba manute, picioruse, de toate...sunt extrem de nerabdatoare!