Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna burtici!
am vazut poze de sambata, superbe,ati avut si o vreme super frumooasa!
aveti niste pui dragalasi, sa fie sanatosi!!
eu nu am ajuns pt ca am avut o sarbatorire in familie..dar next time, vin si eu sa-mi etalez burtica
in leg cu programul redus, nu iti trebuie neaparat diagnostic, eu am adus o adev de la medicul ginecolog prin care mi-a scris simplu: se recomanda program redus. inca nu am inceput sa vin 6 ore pt ca cei la de la HR tb sa faca niste informari si abia apoi voi putea, insa nu cred ca trebuie sa te justifici, daca medicul a scris si a pus parafa e destul.

in rest, astept cu nerabdare rezultatul la bitest, vineri. si mai astept o noua eco la 30 mai, rezist cu stoicism!!
am mai cerut dar nu am primit, pls cine a facut linte cu iaurt sa-mi dea si mie reteta...am devenit un fan al mancarii libaneze si sapt trecuta aproape in fiecare seara am bifat cate ceva bun de acolo, humus bag la greu, bascute cu branzica si tot ce mai au ei vegetal..carne inca nu e in meniu...
pupici!

[+12 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello,
in sfarsit reusesc sa intru si eu. m-a rupt ziua de iesi, am fost nasa de botez si m-am simtit bine, am dansat pana mi-am rupt tocul la pantofi, dar astazi sunt daramata.
Superbe pozele, chiar a fost o experienta foarte frumoasa. apropos de poze am reusit si eu in sfarsit sa fac album pe picasa asa ca cine doreste poate sa vizualizeze cateva poze cu noi.

Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Florina, reteta este cea clasica de pregatire a lintei la care sa adauga iaurt.

Speli bine lintea sub jetul de apa si o pui la inmuiat cel putin o ora (eu o las peste noapte in apa).

Calesti o ceapa (poti sa faci si cu ceapa verde) pana se caramelizeaza apoi adaugi lintea si dupa ce o calesti un pic cu ceapa adaugi apa (se poate si cu supa dar eu cel putin nu am niciodata).

O lasi sa fiarba pana se inmoaie dar fara sa se sfarame.

Ca si condimente pe langa sare poti adauga marar. Poti sa pui si suc de rosii, 2-3 linguri, cum preferi.

La final o papi cu iaurt si un pic de ulei de masline...e super combinatia

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

hello,
in sfarsit reusesc sa intru si eu. m-a rupt ziua de iesi, am fost nasa de botez si m-am simtit bine, am dansat pana mi-am rupt tocul la pantofi, dar astazi sunt daramata.
Superbe pozele, chiar a fost o experienta foarte frumoasa. apropos de poze am reusit si eu in sfarsit sa fac album pe picasa asa ca cine doreste poate sa vizualizeze cateva poze cu noi.

Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Am inspectat si comentat! Tare frumos e si Iustin sper ca il aduci si pe el data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici!

Revin si eu dupa boleala si iubareala cu wc-ul...

Ukume- bafta multa cu sefii! Sper ca totul a decurs ok!

Anya- m-a distrat copios visul tau!

Fetelor, mi-ati facut super pofta cu lintea...cred ca o sa ma duc si eu la Plafar sa caut...si sper sa suport mirosul de mancare...l-am pus pe sot la postit...ca eu nu mai pot suporta mirosul de gateala... si mie una imi placea sa gatesc

Astazi am si eu dupa o luna, control cu echografie...DE ABIA ASTEPT! Nu l-am mai vazut pe ursuletz de o luna, si acum chiar o sa ne delectam cu o priveliste minunata...ca o sa aiba manute, picioruse, de toate...sunt extrem de nerabdatoare!

Fetelor, ce este cu activitatea asta slaba, in wk a fost pustiu,haideti sa recuperam!

Va pup si sa avem cu toate o saptamana usoara fara probleme!

Madalina10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Speli bine lintea sub jetul de apa si o pui la inmuiat cel putin o ora (eu o las peste noapte in apa).

Calesti o ceapa (poti sa faci si cu ceapa verde) pana se caramelizeaza apoi adaugi lintea si dupa ce o calesti un pic cu ceapa adaugi apa (se poate si cu supa dar eu cel putin nu am niciodata).

Ca si condimente pe langa sare poti adauga marar. Poti sa pui si suc de rosii, 2-3 linguri, cum preferi.

Miruneeel, merci muult de tot!
ca de obicei, esti o enciclopedie si ne ajuti mereu!

felicitari pt emanuel, este un copil superb. asa imi doresc si eu (de cand am aflat ca e baietel), un blondin cu ochii mari si albastri..
hai ca incerc sa bag ceva la ghiozdanel, wish me luck!

[+12 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

sugubina ai PM

Doamne ai grija si de noi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, fetelor!
Eu am inceput de vreo 2 zile sa am asha o stare de greata. Nu am vomat, dar ma simt asha ametita si cu o stare de greata, senzatia aia de rau de masina.

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Miruneeel, merci muult de tot!
ca de obicei, esti o enciclopedie si ne ajuti mereu!

felicitari pt emanuel, este un copil superb. asa imi doresc si eu (de cand am aflat ca e baietel), un blondin cu ochii mari si albastri..
hai ca incerc sa bag ceva la ghiozdanel, wish me luck!

[+12 sapt]

Cu mare placere! La tine iese obligatoriu cu ochii albastrii !
Spor la gatit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

ioi fetelor ce scumpici sunteti!!!
A fost foarte bine....m-a felicitat seful meu si a fost foarte dragut. M-a intrebat cum e legislatia la noi si cat trebuie sa stau acasa. I-a cam picat fata cand a auzit ca e 2 ani dar na... asta este. Ma bucur mult c-am trecut si peste asta. Voi ati anuntat la servici?

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput