*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Olgaaa!! Ma bucur c-ai scapat de greaaataa!! Acum..sa cante muzicaa!!

Cu pariurile cum mai stam?! Eu zic !!

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, da Doamne ! Am o problema, nu stiu daca la 9 sau la 2 am programarea, ca suna la fel Sanatate multa Mihaiului, la Sof Panadolul e apa de ploaie, Nurofenul e de baza...paracetamol doar supozitor, altfel nu pare a avea niciun efect...

toate fetele, mi-a crescut ficatul de atata mandrie ! Poze am tone, muuult mai misto, de la petrecerile din ultima vreme, dar am o retinere sa le pun

Nu am mai plecat niciunde, bag ciupercile la cuptor, vinetele, dovleceii si ardeii grasi impreuna cu carnea pe grataro-tigaie, si uite asa mutam gratarul in bucataria de acasa. Si mi-am luat si kurtos, si turta dulce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olga, si eu am vazut pozele...are o fatzuca Soffff.........

eu pariez pe.....

Cuscra si pozele tale le-am vazut zilele trecute...si Mihai are o mutritza scumpaaaaa.....si vorba lui Luny....ce esti asa zgarcita cu pozele tale???pune si tu cateva si mai clare!!!
...si am mai vazut si celelelate poze.....

Vali, nu stiu cat costa geanta ca nu m-am uitata la pret.....dava ajung zilele astea, ma uit si-ti spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Kitzy! sa fie intr-un ceas bun!

mai si la noi e azi Mother's Day! asa ca m-am ales si eu cu un fardut si o oja.. mai nasol ca inca nu am pt unde sa ma gatesc..

am vazut si eu toate pozicile cu copilasi frumosi.. pe Daria Cristinei abia o mai tineam minte, ce codite are ea!
Rebe si Azan, deliciosi ca de obicei!
Si Soph o domnisorica adevarata! sa nu il uit pe Blondanet cu mami lui burticoasa!
si mai de prin urma Mufiliciul si d-ra Teo cea bucalata! sper ca n-am sarit pe nimeni.. dar am vazut tot, parol!

Cleme sa fie intr-un ceas bun cu plecatul!

sanatate la bolnavi -mici si mari!
Simo va tin pumnii sa fie bine!
Clau imi pare rau de problemute! multa sanatate!

nu mai stiu ce mai voiam sa spun..

dar sa va las cateva poze si filmulete din ultima vreme de aici si un filmulet care era prea mare pt webshots:
www.onetruemedia.com/shared?p=ae56521b3e15b3d53e0424&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cateva litere

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihule, Andra rocks !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mimo, tare v-ati mai distrat voi cu 'bestiutza' aia de copil. Da sunt mistoace site-urile alea. O prietena a noastra nemtoaica ne-a dat pontul, ea lucreaza acolosi imi inspira incredere ca e nemtoaica , intelegi tu!

Zoze, sanatate Blondutzului! De-aia te iubesc eu pe tine, ca esti tonica, fresh, plina de sentimente alese

Olga pune pozele misto, ne privezi de a o vedea pe Sophie cea dragalasha Distractie placuta, ca de-ale gurii numai bunatati

Mihutza, multumim de poze sunteti , tztztz elegant hotul de la salata maria pe scumpica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mortala Andra cu lady gaga!! O dulcica,like always!

Oaau!! Si ce Sophie & dad,am vazuut!!Superbe pozele!
Nu ti-ai notat niciunde ora?! Hai ca esti tare!! Totusi,banuiesc ca-i 2..O avea si omul treaba pe la spital pana-n pranz..
Da-si la noi tot supozitoarele functioneaza,numai ca mi-a fost mila de el si-am zis sa incerc si p.o. Acum i-am dat nurofen suspensie,sa vedem cat il tine.Cu nurofen sup. da-n clocot la max.4 ore si m-am gandit sa nu fie prea des Data viitoare ii pun paracetamol sup. Cat fierbe,e mielusel,cum ii scade putin,cum ii cresc coarnele si incepe sa faca dracii..Ii promisesem ca data viitoare sa nu-l mai tratez cu nimic

Edit,ca-s !

Bitzule,as pune,daca as aveaPupici!

Maria!M-am umflat!(si la propriu si la figurat)

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Asa sa faci Zoze, de data viitoare, acuma ai grija de pui

Mergi la inceput

Mihatp, pot sa fiu si eu din Congo, dar din orasul bucuriei, daca ar exista vreunul

Ati vazut reclama la Tnuva cu madame, cine-i tipa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Lygia Alexandrescu - nutritionista
Am o stare... in conformitate cu vremea de afara. De ce la noi cand ploua tb sa fie in vikend si sa tina toata ziua?

Mergi la inceput