*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
Olgutza ce mare s-a facut Sofi, si ce i-a mai crescut parutul, e o adevarata domnisoara!!! Ultima data cand am vazut-o era doar un bebelus!!! Tare s-a schimbat! E fata tatei?
Miha imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Nu stiu sa-ti raspund, incearca sa ajungi maine cu el la un medic, sper ca aveti unul bun...Ca eu am tot auzit povesti despre medicii din Baia Mare care m-au ingrozit, e drept ca e vorba de medicii de la neonatologie.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mihatp spune:
am apucat sa vad si eu poze de ultim moment...
olga, ce eganta e So, ce-mi plac pantalonasii albi!!!
am vazut clujenii, chiar nu i-am vazut de mult!!! ce mare s-a facut cavalerul! iar Daria e o frumoasa
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
miha merge influcidul, eu i-am dat si oscillo o data cu el.. ptr gat ii mai dadeam homeogene, pastilute care se sug.. faza e ca mie imi refuza influcidul de ieri, si muci tot mai are ceva acolo, mai ales dimineata si seara.. late simptome nu a avut.. a, ptr tuse incearca ceai si ulei de catina, si ptr raceala macese, lamaie, merg perfect la noi! sanatate Lucutzului
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Ah, mi-am amintit, eu pentru viroze le dau sirop de ghimbir, il am facut de casa, dar se poate si cumpara de la farmacii naturiste.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
luny spune:
olgu, dulce ca de obicei Sophie, la multi ani cu sanatate Radului
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dudurutza spune:
Mitatp, pt nasuc Betapioptal sunt picaturi oftalmologice, dar pediatrul a insistat sa le punem in nasuc, e un antibiotic local.
mimonix spune:
Miha, cu siguranta mucii sunt urmare a virozei cu febra. Dar zici ca febra a cedat sub medicatie? Hmmm....oricum, daca tuseste la efort tusea e din plamani.Daca tuseste numai la schimbarea pozitiei (vertical/orizontal)sau in somn e de la muci. Tusea de la muci trece odata cu mucii Deci aspirat nasul des , ser fiziologic (asta daca nu ai ceva cu BB) si Humex expectorant sau Aerius pentru fluidizarea secretiilor. Influcidul ala am inteles ca e mai magic in faza premergatoare virozei, la primele semne. Parerea mea e ca totusi maine trebuie ascultat de o ureche cu stetoscop
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Olgu, frumosi copii si identicii ce seamana ei Frumos va mai distrati
Dudu bune linkurile date de tine pentru vacanta
Nico eu de ce nu stiu ce ai primit tu de ziua mamei si n-am vazut poze Buna alegere Croatia, e f aproape de voi acolo Da-mi si mie un link ceva.
Noi ne-am distrat ieri in aer liber si am avut ocazia sa-mi dau seama ce copil cuminte am (prin comparatie) I-am luat copilului sarbatorit un cos de baschet de pus in curte. In doua secunde, apa din suport baltea in fata casei, dopul disparuse in lucerna , piciorul de plastic era bucati si cosul propriu zis ii atarna la gat in chip de colier Maiculita mea Cu mingea n-am putut sa ne jucam (nici una din 5) ca erau toate puse intr-un loc , una langa alta si n-avea nimeni voie sa se apropie. Erau OUA DE CONDOR in cuib si daca puneai mana te ataca, condorul Ai, ai, ai si aoleo
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
zozela spune:
Intrasem sa ma vaiet si eu de febra la 4 ore incepand cu ziua de ieri,ora 14.00,muci putini,ca l-am indopat zilele trecute cu minunatu' Influcid,dar citind ca nu am ramas pe coada cu virozele,m-am desumflat E bine!! Ii reparam noi!! Mie mi-a vomitat paracetamolul si ma speriasem..credeam ca-l ia iar burta..Deja il cautam de veneAm zis ca la spital nu-l mai duc-trebuie sa fiu in stare sa-i prind o amarata de vena
Miha,Oana-curaj!! Se vor reface repede!
Mie mi-e frica de rujeola & Co. De-astea sa nu faca,pt.ca eu n-am facut decat rubeola in copilarie..
Am vazut si eu puii ciorii si Azan si Rebemama pe ei de frumosi!
Mai am de vizionat pozele Olgai,dupa ce hranesc bolandul!
Bravo Dudu!!Asa se face!! Nu te vede nimeni-dai din coate,scrii cu rosu,chirai..Trebuie sa te zareasca cineva!!Asa se face!!
Mihu,Clau si Oana pt.felicitari(Mame Omide care sunteti)
M-am mai distrat la cateva postari,dar nu mai am vreme de nominalizat-va stiti voi care!!
si mamicile suparate! O sa vina si vremuri mai bune! Hai ma..la noi e criza dintotdeauna! Gaseste el romanasul o metoda de supravietuire-e dejtepti
invizibilele si..wow!!
Felicitari kitzy pentru II !!O sa fie bine de data asta-sunt sigura!!
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!