Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor si eu am mancat azi un sufle de ciocolata , cum in week end comand mancare de la restaurant ca sotul nu stia care e cuptorul cu microunde si care este cuptorul de gatit, pusese laptele la incalzit in paharul meu de colectie si daduse la programul intensive bake mandru tare ca ce cuptor cu microunde performant are toate programele, cand am auzit l-am trimis sa-l scoata repede ca imi distruge paharul carat tocmai de la cariera de muran din venetia, si el saracu, cum sunt toate aparatele de gatit la fel ca si culoare marca desen, ma tot striga ala ce-i, ala ce-i,! (ne-am mutat de 2 ani in casuta noastra) E tare hazliu, ca inainte stia unde ii sunt paharele de vin, trabucurile , berea, apa si gustarile de pus pe masa la invitati ca in rest eu gatesc super bine si nu are rost sa ma incurce pe acolo, acum invata unde si ce cratita trebuie folosita in ce conditii, dar mai are pana invata sa aprinda aragazul! Katalina Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
am ras cu lacrimi cam asa e si al meu, dar sa vezi cum se chinuie, azi dadea cu aspiratorul, mi-a adus masa la pat, a zis ca invata si sa gateasca numa sa stea bebe la caldurica
dar o chem pe mama cateva zile la mine desi sper sa nu iasa scantei ca mereu ma agita
am rugat-o sa vina dar apoi i-am zis ca nu o las la mine in camera ca ea e panicoasa si ma agita...asa am facut instructie cu ea si la nunta...dar s-a conformat, ca sa nu ma supere
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor 80% din timp il petrec pe partea stanga la indicatiile medicului ,restul pe dreapta, cu perna de gravi intre picioare, si multe perne sub cap sa nu ramana gap intre gat-spate si rezematoarea patului, practic imi inalta partea superioara a corpului, picioarele ridicate pe perna gravidei(e din bilute), si laptopul in fata mea pe perna gravidei sa pot scrie bine Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
aha, mercic....eu nu trebuie sa fiu cu partea superioara a corpului ridicata, ca sa nu apese bebe pe col...eu trebuie sa am fundul ridicat
pe mine deja ma mai doare putin spatele pentru ca am capul mai jos
dar ce nu inteleg e ca in spital stateam cum zici tu, cu capul ridicat si aveam patul ridicat si la picioare
aa, si mi-a adus sotul perna gravidei la spital
unele asistente stiau de ea, altele nu intelegeau ce tot incerc sa fac cu perna asta
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
anca_vlad spune:
Ziua buna de la noi!
Apropo despre zodii hai sa va spun povestea noastra!
eu sunt tot leu 29.07.1977 sotul din dotare tot leu dar cu doua zile mai mare 27.07.1959 (nu e o greseala 18 ani este diferenta intre noi) bb din burtica va fi leu!
pe Cristi (asa il cheama pe sotul meu) l-am cunoscut pe 12 nov 1999, iar pe 12 nov 2003 ieseam din maternitate cu vladut in brate!
Cam asa arata povestea noastra in coicidente!
Si dupa cum simt eu bb va veni undeva de ziua unuia dintre noi!
Vlad abia a stat 35s, dar cred ca bb Elena fiind si fetita nu cred ca va fi mai cumintica la capitolul stat in burtica!
si oricum pe atunci voi fi undeva in 36s DD ajuta sa ajungem acolo!
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
hai ca am trisat si eu cu doua zile si am schimbar saptamana!
De luni 26s dar nu mai aveam rabdare!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Interesante povestile despre sotii vostrii in bucatarie!
Sotul lucreaza in domeniul alimentatiei publice asa ca daca nu prea incurca borcanele!
pt mine a fost greu sa il scot din bucatarie ca era mereu pe langa mine si ma obosea - TATAL meu e bucatar si eu invatasem alta ordine decat el asa ca nu era tocmai placut!
Acum e liniste ca trebuie sa ma rog de el sa mai curete cate un catel de usturoi...si imi spune ca l-am trecut la munca de jos cand el toata viata i-a pus pe altii sa faca!
POZE VLADUT
CarmenAlbu spune:
Elena frumoase coincidente ( destin), si eu cred in ele, pe sot l-am cunoscut pe 25 noiembrie intr-un voiaj de serviciu in bucuresti, nu stiam nici unul dintre noi ca locuim in budapesta, era un voiaj pe care ambii din motive diferite incercasem sa-l anulam, fara succes, si 5 ani mai tarziu am ramas gravi in jurul acestei date!
Racusor daca este capul ridicat picioarele deasemenea bebe nu apasa pe col, cel putin la mine ( si am doar 1 cm), cu mama la tine poate va fi bine!! La noi a vrut sa vina soacra , dar sotul cand a auzit a zis ca invata el tot ca nu poate sa stea cu mama lui in aceeasi casa mai mult de 3 zile, asa ca eu am scapat!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Interesante povestile despre sotii vostrii in bucatarie! Sotul lucreaza in domeniul alimentatiei publice asa ca daca nu prea incurca borcanele! pt mine a fost greu sa il scot din bucatarie ca era mereu pe langa mine si ma obosea - TATAL meu e bucatar si eu invatasem alta ordine decat el asa ca nu era tocmai placut! Acum e liniste ca trebuie sa ma rog de el sa mai curete cate un catel de usturoi...si imi spune ca l-am trecut la munca de jos cand el toata viata i-a pus pe altii sa faca! Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
barbatii astia ce le mai place sa fie rasfatati
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Elena frumoase coincidente ( destin), si eu cred in ele, pe sot l-am cunoscut pe 25 noiembrie intr-un voiaj de serviciu in bucuresti, nu stiam nici unul dintre noi ca locuim in budapesta, era un voiaj pe care ambii din motive diferite incercasem sa-l anulam, fara succes, si 5 ani mai tarziu am ramas gravi in jurul acestei date! Racusor daca este capul ridicat picioarele deasemenea bebe nu apasa pe col, cel putin la mine ( si am doar 1 cm), cu mama la tine poate va fi bine!! La noi a vrut sa vina soacra , dar sotul cand a auzit a zis ca invata el tot ca nu poate sa stea cu mama lui in aceeasi casa mai mult de 3 zile, asa ca eu am scapat! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
Carmen....Elena o va chema pe bebebita din burtica eu sun Anca!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
pai daca nu ar ramane copii in sufletul lor am mai putea iubi asa cum o facem?
POZE VLADUT
bumblebee spune:
Buna ziua fetele cochetele!
Racusor, sedere placuta acasa, bb o sa se conformeze, ca n-are incotro
Tina, sper sa te mai lase contractiile astea, mama lor de contractii
Carmen, sa va plimbati sanatoase cu carutul nou. Haios sotiorul tau.
Al meu le face pe toate acum, la capitolul curatenie era mai superficial inainte, lui mereu i se parea curat, acum nu se lasa pana nu dezinfecteaza tot cum trebuie. La bucatarie se baga, dar n-am niciun merit, le facea de mult timp inainte sa ne mutam impreuna, de fapt cand ne-am cunoscut eu stiam numai ochiuri si cartofi prajiti, pe cand el stia sa faca si sarmale. Acum ma intrec si eu in retete care mai de care, dar important e ca este armonie in casa, care si cum gateste, zic eu, e mai putin important.
Anca, intr-adevar, aveti niste zile pline de semnificatie, sa va poarte noroc toata viata.
Larisa, ce mica era Alexia, m-a terminat. Parca nu-mi vine sa cred ca o sa am si eu o galusca de asta mica, acusica...
Mycya, te superi daca mai pui inca o data reteta de la gogosele?
Denisa, bine ai revenit, s-auzim numai de bine!
Cristina, lasa ca o sa treaca si anemia asta, o sa iei vitamine si te pui pe picioare, oricum strumful ia totul din rezervele tale, asa ca totul va fi bine.
Alina 27+ cu
gargarita