Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bumblee ai facut gogosele?

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai Mycya, am facut, noroc ca am facut numai juma' de compozitie, ca altfel papam tot cu sotul aseara, superrrr/ Multumesc de reteta, am uitat ca taranul aseara

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor. Vad ca sunteti cu toatele bine ceea ce ma bucura mult de tot.
Racusor cum a fost la control? Ce ti-a zis doctorul? Sunt convinsa ca situatia s-a imbunatatit.
Mycya si eu pot spune ca am devenit o obsedata de mancare. Incontinu imi gasesc ceva de ronatit. Si, ca si tine, mereu mereu ma gandesc ce mai am prin frigider, prin dulapuri, ceva sa bag in gura.Daca continui tot asa...ma tem ca nu ma vad bine.
Azi am facut o tarta cu capsuni si am mancat aproape jumate singura si delfinasului meu i-a placut foarte mult ca a fost tare miscaret azi, mancal-ar mama pe el(ea)

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Bumbleema bucur ca v-au placut,eu la fel am facut numai jumate de reteta si le-am papat pe toateca is bune tare.nui nimic ca nu ai spus aseara,eram doar curioasa,acum sigur va incerca si Puyutz ca si asa ii e pofta

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

V-am citit povestile de dragoste, foarte frumoase, interesante si haioase in acelasi timp. Intr-o zi am sa v-o povestesc si pe a mea.
Adriana am vazut burtica cu delfinasa cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Seara buna delfinariu!

Fetelor, voi mai stiti ceva de CD, ce face, cum se simte, are nevoie de ceva???

Micutooo, am inteles ca ati gasit ceva convenabil?! Sunteti OK?!...

Racusorule, esti mai bine?

Hai ca numai cu intrebari vin in seara aceasta...

AAAA, ba vin cu ceva...fursecuri cu musli facute cu manutele mele dupa o reteta vazuta la televizor... muream de pofta cand am vazut.
Asa ca maine dimineata dau eu micul dejun... dar ce preferati: ceai, laptic? sau...aaa, cu cafeaua nu prea le am...

Delfinutelor, chiar ca am dormit neintoarsa in noul meu stupusor...

Rodykut, pare rau ptr pisi a ta dar ti/l dau pe Bubu meu o luna si o sa/ti ajunga ptr un an. In fiecare zi avem program de joaca... alergare si smotoceala dimineata, pranz si seara (daca se poate non-stop dar doar cand are el chef, atat) altfel ma chinuie noaptea pe la piciore, ma pandeste si cand ma intorc pe cealalta parte... tup pe mine... asa ca trebuie sa/l obosesc inainte de culcare...

Crispo, ieri stateam si ma gandeam... ca eu sunt singura dintre voi care nu schimba semnatura (deocamdata) dar si cand o sa fie... o sa cresca bebelania de o sa va ajung din urma :)... pana atunci ma bucur ptr voi si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor frumoase povestile voastre

Cele cu probleme va doresc sa duceti sarcina cat mai mult
Cand va vad ce probleme aveti, eu sper sa il duc pe bb pana la 38 s, la primul l-am nascut la 40 s si 3 zile
Mai am si sesiune incepand cu 31 mai pana pe 12 iunie asa ca vorbesc cu bb sa stea cumintel acolo pana la 38 s, sa termin si eu sesiunea

Maine nu ma mai duc la operatie cu baiatul a facut febra sambata asa ca amanam operatia

Andrei 11.02.2006 si 32+

Mergi la inceput

Maya cumva poftele alea de fursecuri prevestesc ceva? Doamne ajuta sa fie ce gandesc eu. Si fii sigura ca o sa ne ajungi din urma cu pasi repezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aaa..si am schimbat si semnatura...

Andreea si Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Eladea... cand am citit 32 saptamani... am ramas cu gura cascata...nu/mi vine sa cred cum trece timpul... Va si sa vad la semnatura scris 40 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Seara buna delfinariu!
Micutooo, am inteles ca ati gasit ceva convenabil?! Sunteti OK?!...

ucenic(aspirant) burtica

iubita da am gasit un apartament,dar aici convenabil nu pot spune...ca la ce preturi sunt chiriile totusi speri la mai mult spatiu...dar ne multumim cu asta ca nu mai suport sa mai stau inca 2 sau 3 luni pana sa gasesc altul.suntem bine o sa ne mutam la 1 iunie in el,daca vom fi aici daca nu cand vom ajunge din tara.

Bianca 27+

Mergi la inceput