Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Adriana am vazut burticace frumos a crescut

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

In sfarsit m-am uitat si eu la poze, numai gravidute frumoase , lucrusoare, carucioare pentru bebei .

Noi la capitolul asta ne-am calmat dar au inceput nasele nebunia , bebeii mei sunt foarte norocosi au niste nasi tineri si frumosi exact cum ne-am dorit.

Eu pozele cu achizitiile pentru bebei le-am pus doar la semnatura, imi plac bodyurile cu mesaje . Ultimile 2 cumparate sunt: "My heart belongs to mommy" si "Just as handsome as daddy!!!"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Pentru fetele din jud. Constanta: stiti cumva unde se fac cursuri Lamaze? As vrea si eu sa ma inscriu.

Matusa, Baby78 - voi v-ati inscris la asa ceva?

Elena 26+ cu un cuminte

nu fac cursurile, sunt satula de cursuri pe astea le omit

saptamana 29 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Pentru fetele din jud. Constanta: stiti cumva unde se fac cursuri Lamaze? As vrea si eu sa ma inscriu.

Matusa, Baby78 - voi v-ati inscris la asa ceva?

Elena 26+ cu un cuminte

Nu m-am inscris dar sunt tare interesata... Eu din 1 iunie voi fi in concediu si as avea timp sa merg la cursuri lamaze doar ca nu am avut timp sa ma interesez unde se tin si sa aud unele pareri dar...promit ca imi intind antenele si o sa vad ce aflu..Te anunt cand aflu ceva

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici

Acum am terminat de recuperat tot ce ti scris zilele astea.

am citit ca delfinasii nostrii cam dau semne ca vor sa iasa mai repede la soare, printre care si al meu.Miercuri de la servici am avut contractii ff dese, iar cand amm ajuns acasa spre seara incepusera iarasi...nu erau durerose, dar ff dese si am avut si o secretie mai abundenta din cauza careia m-am cam panicat si al meu de joi nu ma mai lasat la lucru...asa ca de joi, de la 31 fix sunt in prental...ca dr. mea a zis ca nu-mi da medical, ca ma incadrez la prenatal...

Sa dea Domnul ca delfinasii sa nu fie grabiti si sa mai stea cateva sapt. la caldurica.

V-am pupat si va doresc o seara cat mai placuta

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: -10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Elena, si tie iti dorim sa stea delfinasul cuminte pana cand ii vinr randul!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

racusor nu ai ajuns inca de la doctor?abia ast sa aud vesti bune
Elena delfinasul sa stea la caldurica pana la termen,si tu mai multa odihna
eu deja ma gandesc ce sa mai molfaifructele le-am terminat de dupamiaza

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Elena, si tie iti dorim sa stea delfinasul cuminte pana cand ii vinr randul!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

la fel si voua celorlalte...sa vina la termen toti si sa nu fie probleme.

Incep si eu cu insomniile, nu stiu daca mai dom legat pe noapte 3 ore zdravene.Se pare ca devenind tot mai grele ne dor toate cele.Eu una nu pot dormi sau sta mult pe stanga...ma dor coastele si durerea se rasfrange pana in spate si ca urmare pe dreata dorm mai mult,insa si aolo cand imi amorteste piciorul si "fesa" dreapta abia ma intorc pe stanga...si uite asa toata noaptea.

Elena, 31+ cu Stefan Christian

AMR: -9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir gagici!

Vorbeati de stat acasa, eu de cand sunt pregnant am lucrat 3 saptamani, din care mai mult pe acasa, dupa care deja durerile erau dubioase si am stat numai acasa. Din saptamana 20 am mai iesit la cate o plimbarica, scurta scurta, acum de vreo 2 sapt. ies ceva mai des, dar stand mai mult la orizontala si nefacand eforturi de la inceput + hormoni la greu, n-am avut probleme legate de col. Oricum ar fi, multumesc lui DD ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici, sunt sigura ca are grija de noi sa fie totul bine. Restrictiile legate de efort au existat la inceput, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Asadar, daca noi mamicile suntem ascultatoare si delfinasii trebuie sa fie ascultatori, sa stea la adapost pana la 37+, am hotarat.

Elena, enjoy concediul

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Bon soir gagici!

Vorbeati de stat acasa, eu de cand sunt pregnant am lucrat 3 saptamani, din care mai mult pe acasa, dupa care deja durerile erau dubioase si am stat numai acasa. Din saptamana 20 am mai iesit la cate o plimbarica, scurta scurta, acum de vreo 2 sapt. ies ceva mai des, dar stand mai mult la orizontala si nefacand eforturi de la inceput + hormoni la greu, n-am avut probleme legate de col. Oricum ar fi, multumesc lui DD ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici, sunt sigura ca are grija de noi sa fie totul bine. Restrictiile legate de efort au existat la inceput, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Asadar, daca noi mamicile suntem ascultatoare si delfinasii trebuie sa fie ascultatori, sa stea la adapost pana la 37+, am hotarat.

Elena, enjoy concediul

Alina 27+ cu

gargarita

si multumesc si o seara placuta in continuare, ma duc sa culc mandrele.
Noapte buna burtici si delfinasi

Elena, 31+ cu Stefan Christian

AMR: -9 sapt.

Mergi la inceput