Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Am uitat sa va zic ca la noi ningeeeee.........mama ei de vreme.....ma uit la lacramioarele mele din gradina si le plang de mila, nu stiu daca-mi rezista http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
Duamnii in luna mai sa ninga...da acolo chiar asa e vremea mereu ma refer la schimbarile astea bruste?
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Mycya Carla si eu de cand sunt dimineata mi-am facut un obicei sa mananc cereale cu lapte,si imi tin si f bine de foame,plus ca e singura masa care nu ma face sa am arsuri.m-am gandit ca nu prea are ce sa ingrase,dar oricum am sa imi schimb tipul de cereale,ca mie imi plac mult alea cu ciocosi credca asta nu face bine.asteptam poze cu burtica,ca imi imaginez ce mare e fata de pozicile alea vechi Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
Da,eu ma refeream la cerealele fara adaosuri de miere,zahar,cioko,adica la cele bio.Eu de ex le iau din farmacie naturista,dar se gasesc si la hypermarketuri,de la Sanovita,cereale integrale cu fructe uscate,sunt ca taratele plus ca au fructe,deci nu de-alea crocante sau musli.Da a mai crescut brtica,o sa vedeti!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
aelita spune:
DRAGAICA sa iti traiasca bunicii,sa ii gasesti sanatosi cand mergi acasa,de fiecare data! sa isi vada si stranepotii crescand !
eu mai am un bunic,are 82 de ani,inca e bine.Bunica a murit cand eram gravida cu Sofia,nu m-am putut duce si deci nu a cunoscut niciunul din copiii mei.
Deja si-a vazut randuri randuri de stranepoti !Bunicul meu are 12 (cu al meu din burta),de la cele doua fete ale lui.mama mea deci are 8 nepoti ,iar sora ei are 4 nepoti.
iar bunica sotului are 6 stranepoti,la 82 de ani ,singura care i-a ramas si lui,ceilalti trei au murit de tineri.
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
adrianaBuc spune:
Am pus ei eu 2 pozici facute dimineata. Pentru categoria "asa NU" M-am facut cat un munte de sunculite.
31+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 !
CarmenAlbu spune:
He he he Carla bine ai revenit!!!
Despre rochite le-an luat de la jacadi avem aici un magazin, si la fiecare 2 luni fac reduceri de 70% si ma suna! Daca vrei urmareste pe site cand si ce este redus ca au tot din bumbac si materiale naturale iar la reduceri nu sunt scumpe deloc! le poti si comanda, eu stiu de la o mamica de ei ea a luat mereu la ambii copii numai online si sunt f bine organizati au traditie taliile sunt asa cum sunt scrise fac numai pt copii! sa le iei insa la pret intrg nu se merita ca nu le poarta mult, poate doar de botez! aici urmatoarele reduceri semnificative pt colectia de primavara vara vor fi dupa jumatea lui iulie! si hainutele merg si toamna ca au si manecute pe un produs am dat intre 2-5 mii forinti!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
larissa_79 spune:
Seara buna....ca abia acum am reusit sa ajung la calculator...
Misca matzul asta al meu mic de ma innebuneste...ma gadila cand pe stanga cand pe dreapta. E intors deja in pozitie de iesire si sta cu capusorul in dreapta. Alexia nu a miscat nici pe departe atat de mult...
Matza cea mare e afara cu soacra mea...mare noroc am de ea cand mai vine in vizita cateva zile...ca fi'mea e topita dupa cei ce se joaca cu ea. Ma duc sa ma intind si sa mai citesc.....e asa urat afara....deloc nu imi place.
Cadita cu suport de unde ati cumparat? Ceva linkuri?
De mancat eu tot mananc....intr-o veselie.
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Seara buna....ca abia acum am reusit sa ajung la calculator... Misca matzul asta al meu mic de ma innebuneste...ma gadila cand pe stanga cand pe dreapta. E intors deja in pozitie de iesire si sta cu capusorul in dreapta. Alexia nu a miscat nici pe departe atat de mult... Matza cea mare e afara cu soacra mea...mare noroc am de ea cand mai vine in vizita cateva zile...ca fi'mea e topita dupa cei ce se joaca cu ea. Ma duc sa ma intind si sa mai citesc.....e asa urat afara....deloc nu imi place. Cadita cu suport de unde ati cumparat? Ceva linkuri? De mancat eu tot mananc....intr-o veselie. Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ca vb de mancareacu am terminat si eu,si doar mancasem pe la 3 dar aveam o foame ca am papat 2 oua un iaurt si 2 feliute de mozarela cu mamaliguta.oare cam cate kg se mai ia in trimestru 3 de obicei?
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
larissa_79 spune:
Mycya, de obicei...cele mai multe. Cel putin in ultimile 2 3 saptamani...poti sa iei si 500 de gr pe zi fara sa mananci f f mult. Eu la Ale cel mai mult am luat in ultimile 2-3 luni pana atunci aproape ca slabisem. Acum deja am luat f f mult...ma bazez pe fructe si gratare din iunie incolo. Depinde de fiecare cred...uf...io nu ma mai gandesc.. Unde mai pui ca dupa ce vin caldurile ne umflam de la caldura....eu cel putin nu aveam papuci in care sa ma duc sa nasc asa mi se umflasera picioarele..
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Mycya, de obicei...cele mai multe. Cel putin in ultimile 2 3 saptamani...poti sa iei si 500 de gr pe zi fara sa mananci f f mult. Eu la Ale cel mai mult am luat in ultimile 2-3 luni pana atunci aproape ca slabisem. Acum deja am luat f f mult...ma bazez pe fructe si gratare din iunie incolo. Depinde de fiecare cred...uf...io nu ma mai gandesc.. Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
am sa fac si eu tot posibilul sa mananc multe fructe ca tot incepe sezonul lor.acum nu stiu cum sa fac sa nu mai am senzatia de a rontzai mereu cate ceva si mereu stau pe ganduri ce sa mai mananc.si cel mai rau e ca stau in pat dupa ce mananc
Bianca 27+